119

БАЧКАТОР

преди 4 години

Стойте си вкъщи! С маска! Зазидайте вратите, най-добре и прозорците! Колите на скрап, не ви трябват! Мийте си ръцете и тялото по 6 пъти на ден! С кислол, може и белина! Е това е да си зомби!

118

Хахаха

преди 4 години

А защо Мутафчийски да е забранил? Тръмп затвори границите си за европейци още на 12 март. С темповете, с които расте заразата, едва ли ще ги отвори скоро. Доста плоско заглавие, пораждащо спорове....

117

Анонимен

преди 4 години

А гражданите на САЩ кандидатсват ли за визи за България и плащат ли за интервюта в българското посолство за виза, или си влизат в България като че ли им е бащиния?

116

БАЧКАТОР

преди 4 години

Кавал, утре мутафчийски ще ти забрани да излизаш от вкъщи. Това живот ли е? Нямате ли малко достойнство бе?

115

Анонимен

преди 4 години

Дъщерята на един съсед се върна от бригада в САЩ с 3254 долара. Никой не иска да ходи в Русия, никой не иска рубли, всеки иска цар долар.

114

Анонимен

преди 4 години

Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

113

от земеделец

преди 4 години

ние си плащаме всичко търговците надуват цените. изкупната цена на прасковите е 55 ст/кг. пшеница - 32 ст/кг

112

БАЧКАТОР

преди 4 години

Мутафчийски защо се разпорежда с живота на българите? Защо му позволяваме да ни прави затворници? Защо не можем да работим, да печелим, да пътуваме? Дайте да умрем от глад за да се спасим от грипа?!!! Идиотско е!

111

Н

преди 4 години

Много ясно че ще ходят на бригади студентите ни. Няма да висят на нашето море за 800лв на месец лятото.Синът на един познат беше в САЩ 3 поредни години. В най-слабо печелившата си година се върна с 3 000 $ за 3 месеца работа. Другите години се връщаше с около 5 000 $.На всичкото отгоре ходи до Ниагарския водопад, Ню Йорк, Бостън, Лас Вегас и на други места в САЩ.А това че сега е сложно положението с тези бригади е факт, и е напълно възможно да бъдат отложени тази година.Най-важното е здравето!

110

Анонимен

преди 4 години

Е как да отидат на бригада, като няма летящи самолети до Америка. Но ако толкова държат да отидат, могат да наемат самолет до Куба и оттам с лодки до Флорида. Радев ще пилотира самолета. Деси също искала да отиде на бригада в Щатите.

109

V

преди 4 години

Оставете тва ами прокуратурата на герб подгонила възраждане и евроком щото говорили против бойко . Било забранено да се говори против режима .Разпити тва онова. А Костадинов го викат чак в София въпреки че си живее във Варна щото там във Варна прокурора не бил гербераски . Ами ние защо тогава издържаме прокуратура във Варна ако по време на пандемия трабва да ходим до София щото там бил по удобен на властта прокурора ???Дайте кво става в гербавата прокуратура .Нали сте журналисти ??

108

Вервайте им

преди 4 години

Фалшив вирус. Фалшиви новини. Фалшив генерал. Фалшиви статистики. Карайте се за СССР и САЩ колкото си искате. И на тях някой им заповядва какво да лъжат и какво не. Умирали били като мухи в САЩ и Китай глупости на търкалета.

107

Анонимен

преди 4 години

И тези 460 машини трябваше да издържат ден и половина - два, докато дойдат да ни спасяват. Смятай за какъв летящ скрап иде реч.

106

Анонимен

преди 4 години

Ами щото ги помръзва бе, човек. Едни бачкат, на други им стигат купоните за храна. В Русия, примерно, има 20 милиона бедни по статистика. Хора, живеещи с под 300-400 наши лева на месец. Ако им даваш и купони, ще са яко хепи.

105

Бате Гойко

преди 4 години

"бригадите ще се състоят тази година с едно леко изместване във времето"Леко изместване с 1-2 години

104

info205y

преди 4 години

Токио 2020 питат Мутафчийски, дали да махнат 3 от кръговете на емблемата, щото Азия, Европа и Америка щели да почиват.

103

info205y

преди 4 години

Щатите казаха, че ще пратят един самолетоносач във Варна, за да може студентите да отидат на бригада. Пистат ще бъде застлана с почва и студентите спокойно ще могат да засаждат картофи. Ислед това да ги изкопаят.

102

Анонимен

преди 4 години

Отивайте,роби,знаем,как ви гледат там и на какво си съгласявате само-само да останете при хранилката! Пенсионерите в Маями ви очакват..Само че вируса и той е готов за среща.Скоро няма да изчезне

101

Анонимен

преди 4 години

Добре де, щом зелената шума не важи, що синът на Медведев има бизнес в САЩ? Събира шума ли?

100

Анонимен

преди 4 години

В САЩ се вихри икономическ акриза и 30-те години, и 80-те, после 2008 г.На СССР му стигна една криза и дотам беше.