142

gf hf mf :>

преди 4 години

Има една дама, която говори в тубата преди почти една година, не че е единствената, но потърсете Rosa Koire UN Agenda 2030.Интересни неща казва, но хората просто не искат да знаят. Сами сме си виновни. :)

141

Факт

преди 4 години

Българите имаме много добра самодисциплина, но при едната половина от останалите български граждани не е така.

140

Анонимен

преди 4 години

"В Бергамо, Бреша и Лоди положението е много тежко. След два дни затишие и спад на смъртните случаи и тежко болни, вчера отново имахме един пик от около 1000 смъртни случая"Начи явно докат не ги стигнем италианците, главата българска( и особено шопска) няма да уври. Притеснвам се обаче, че и тогава за мнозина вс ще бъд енормално.

139

Анонимен

преди 4 години

софия се пука от хора по улиците....

138

Край

преди 4 години

За съжаление Щаба прасолява маджата за да стигне до най-дебелите кратуни че трябва да стоят на разстояние едни от други.Постоянно виждам хора дето се навират едни в други като овци.Казаното го забравят за 10минути.

137

от кв Лагера

преди 4 години

В София мерките не се спазват - тумби младежи,семейства с деца , в кварталния магазин цял ден върволица с едно кафе,едни цигари,една дъвка , движение на коли - Крайно време е полицията да тръгне по българските квартали ,че стана бетер братята .Заради тея *** София ще пламне Жестоко !

136

Solar Power

преди 4 години

Цензурата е ОК трие глупостите с празни точки ! Браво !

135

Анонимен

преди 4 години

Цензорът звездата влезе в действие. Не те ли заболя пръстът?

134

Solar Power

преди 4 години

До 168: Според щаба такова местене е забранено. Не си ми "прочел" мисълта. Тоест от видинското село във Видин и ако 5-те респиратора са заети духаш супата......

133

Оруел

преди 4 години

Тия дето са се заврели вкъщи и качват снимки кой бил без маска,кой се разхождал ще ги видим след месец като дойдат сметките и свършат запасите!!!Стойте си вкъщи ***!!! Властимащите не щат гладни бунтове,а да *** от глад изолирани!Милиционери- еничари и доносници дебнат отвсякъде!Добре дошли в Новия световен ред- роби!

132

Solar Power

преди 4 години

А защо в София се пада 1 болница голяма на 10 хиляди население а в Княжеството този процент е 1:3 да не казвам и по голям ? Нали плащаме едни и същи здравни ? Защо така ?И ДДС-то ни е същото и данък печалба и всичко каквото се сетиш :)

131

Solar Power

преди 4 години

А новите респиратори и те ли са за София ? Ако да, то тогава защо съотношението е 1 към 15-20 ? Бива, но тогава и ние да плащаме 15 пъти по малки осигуровки и става ОК ?Амон Ра ? Какво ще кажеш ? За какво да плащаме ние здравни ако няма да получим нищо ?!!?

130

Анонимен

преди 4 години

До ДртПрчМного грешиш... Без мерки ще се заразят куп лекари от паниката в болниците. А като сложат под карантина екипите им и самата болницата, тогава никой няма да лекува тези които си чакат реда...Така, че не си мъчи мозъка...Той няма потенциал...

129

Анонимен

преди 4 години

Във Видинско има толкова много " бизнесмени" , работещи по телефона. Няма ли някой от тях да направи дарение, като другите заможни хора?

128

Анонимен

преди 4 години

абе аз що не ви..

127

Анонимен

преди 4 години

До до 165Първите жертви на вируса доидоха от села около Видин директно в Пирогов!След джамбурето със сетни сили се домъкнаха в Софето да умрат. Васильовци-0 смъртни случая.

126

до 165

преди 4 години

Първите жертви на вируса доидоха от села около Видин директно в Пирогов!

125

Solar Power

преди 4 години

Чудесно ! Не разбрах обаче защо във Видин има 5 респиратора а в София 505 ?Ако сравним населението на двете общини нещата са 1 към 20 в полза за София ?Защо така прецаквате Княжеството от поне 100 години ? Ако респираторите във Видин са пълни а тези в София празни ще закарате ли пациент от Видин в София ? А при обратния случай ? От София към Видин ? Може някой министър да е пипнал нещо и да няма свободен респиратор в София :)

124

Анонимен

преди 4 години

До ЗнаещНо в статиите за помощта на русия никога няма звездички

123

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 162Личен проблем ли споделяш тук?