151

Анонимен

преди 4 години

До Дойче веле греши! - ами погледни тогава че на 500 метра (горе долу) от Китайската лаборатория имало и една друга - финансирана от Сорос. Има го в нета.

150

стига глупости!

преди 4 години

От хилядолетия са се яли всякакви гадинки - и то много повече отколкото сега!Опитват се да ни пързалят отново!

149

аз

преди 4 години

едните отнеха на децата ни детството тия и домашните любимци какво ни остана от гостите

148

Анонимен

преди 4 години

164 Тонката Тия работи дето ни ги разправяш, ние ги знаем от преди трийсет и повече години, каскет. Добре,че дойде ти, дето си се събудил вчера от сън дълбок, та да ни учиш нас. Откри Америка и топлата вода.

147

Анонимен

преди 4 години

До 165 - Кой е тоя "фактор" дето го сочиш за авторитетен и сигурен изтичник на проверена и достоверна информация; Това е сайтче за производство на фейк новини и лаборатория за производство на течности за промиване на мозъци. Фактор казал, това е само потвърждение, че това е неверен и злонамерен слух

146

Дойче веле греши!

преди 4 години

Защото корона-вирусът не идва от пазарите за диви животни в Китай , а от Лабораторията за биологични оръжия в Ухан. Италианската национална телевизия RAI 3 показа филм от 2015 г., заснет от свой репортер, от който става ясно, че разработката на този вирус на китайските другари е направена преди 5 години. Ето адреса на този материал: faktor.bg/bg/articles/rai

145

бай х

преди 4 години

този грип е плод на генно иженерство това е заключение на световни учени,торс / sars / при животните нямат нищо общо със вирусите при хората и не могат да се пренасят , корона вирус при животните има от много години и се изучават в учебниците по ветеринарна медицина ..а за писанията от дойчи веле / търчи лъжи / няма да коментирам

144

Анонимен

преди 4 години

Оризниците ядат всичко верно е, дори може би са почнали да ядат вече и л.а..***. Няма да ме учуди, при положение че мизерията на тая и..з..мет не познава никакви граници. Далеч очевидно са надминали индийските ц..и..гани. Нещата ще се оправят само с пуълна изолация на китайската ко..чина, ПЪЛНА!

143

az

преди 4 години

Да забранят по света и зоопарковете също. Отглеждането на ***, че не искаме свински грип. Без крави, че лудите крави са ни в повече. Да избиеме птиците, че и птичи грип не може да съществува повече. И НАЙ-ВАЖНОТО да се убият на кучкарите кучетата. Може и с ефтанизиране.

142

Хишници- кои са те ?

преди 4 години

От най-стари времена главен хищник е човека.Човека убива и яде всичко -има болести като всяко живо същество в човека. Човека като главен интилигентен хищник измисля различни и разнообразни средства за масово унищожение - ядрени ,химически и разбира се вируси...Лъвът съшо е хищник и яде всякъкви животни ,но той не измисля вируси нали.Извода : Корона вирус - измислен от човека и човека паднал в капана на собствената си изобретателност... логично нали.

141

Анонимен

преди 4 години

Доларът се разменя за 106 японски йени, тука един каскет ни говори колко рубли били един долар. И какво от това?

140

ООН алооо

преди 4 години

Световна каранина над Китай за една година. Тогава ще видят те кон боб яде ли!

139

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаНе си виновен, че долара гони стотака. Просто те не знаят какво друго да предприемат, та цъкат ли цъкат.

138

Тъпомер

преди 4 години

Подготвят ни,ако първия път не стане ще ви пуснем 2серия,със любезното съдействие на многоуважаемата и безпристрасна медия.

137

Анонимен

преди 4 години

Да ви кажа как се яде змия,на една по-дебеличка змия се отсичат с около 10 см. двата края - откъм главата и откъм опашката и тези две парчета по 10 см. ги изхвърляте, останалото се изчиства,измива и имате месо за супа или за ястие!

136

Анонимен

преди 4 години

Да ви кажа как се яде змия,на една по-дебеличка змия се отсичат с около 10 см. двата края - откъм главата и откъм опашката,останалото се изчиства и имате месо за супа или за ястие!

135

Анонимен

преди 4 години

Ами какво ще ядат тогава? Само ориз яде ли се?

134

Анонимен

преди 4 години

До 150 АнонименОще една седмица и си пътник. Чао към онзи свят

133

Анонимен

преди 4 години

Ааахахахахахаааххх ! как се напъват сороскитегендари в пропагандата! Миналата година се е провела в Лондон конференция от няколко известни милиардера на тема "Епидемия от коронавирус в целия свят и допустими милиони жертви от нея". Случайно ли се се появи тази епидемия сега една година след конференцията ? Да ви чуя опорните точки . Или ще чакате инструкции от "америка за българия"?

132

Анонимен

преди 4 години

Люспести комунистически влечуги заразяват хората