108

Бедна Държава

преди 4 години

До АнонименДа! Късно е. Но хляба е малко деца....

107

Анонимен

преди 4 години

Казаха ни, че ако развием симптомите в никакъв случай не трябва да отиваме в болница. Лекуваме се в домашни условия(с какво не се знае) и само ако настъпят усложнения и устните ни станат сини( знак, че ни липсва кислород) звъниме на спешенния номер или пак на джипито. Питам аз- не е ли късно като посинееш да започнеш да звъниш на телефони, които дават заето или си на изчакване?

106

108,

преди 4 години

ако не искаш,недей да четеш.Този драматизъм е за тези,които не спазват карантината.А те не са малко.

105

Анонимен

преди 4 години

С какво помага тази статия при тези толкова строги мерки в БГ ,които очевидно се спазват от населението ? Този драматизъм би могъл да се спести на читателите ,защото с нищо не помага !

104

Анонимен

преди 4 години

Лекаря в Испания, отивай на работа или чакаш на сигурно в къщи. Такива доктори като теб я оплескаха цялата работа.

103

До Анонимен 100

преди 4 години

Забравяш още нещо - забраниха "Еврофутбол", но тото пунктовете работят с пълна сила!? Та(ш)аци, госпожа Петрова!

102

Анонимен

преди 4 години

Китайската пневмония е като Испанския грип преди 100 години. Няма какво да се залъгваме

101

Анонимен

преди 4 години

Лекаря в Испания, кво приш по форумите бе? Толкова си и лекар, вероятно си само ***.

100

Анонимен

преди 4 години

Тази статия не е нищо друго, освен свободно съчинение на тема "Как още повече да уплашим и без това вече уплашените овце". Изглежда, че на вас, журналистите ви подхвърлят по някоя стотинка да пишете подобни помии, но това, което правите е долно и срамно!

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100Айде стига с тези магазини бре! Не им е забранено! Има си заповед кои са затворени! Влизането става само по един

98

Баба знае

преди 4 години

Какви лекарства са и давали? Само чай от лайка предполагам. Трябвало е да пие греяна ракия с мед или греяно вино с черен пипер.

97

Анонимен

преди 4 години

Жалко. В България УЖ има обявено извънредно положение и мерки за ограничаван на заразата. Вчера на пазар Красна Поляна работеха всички магазини и павилиони, без скарите, продаваха ***, цветя, детски играчки, тапети...разхождаха се хора, говореха на групички по 4-5 човека. Предполагам, че хората са принудени да работят за да плащат наемите си. В същото време не може да ходим в парка, да пътуваме до вилите си. Къде са органите на МВР, РЗИ и други, които отговарят за спазване на условията???

96

Анонимен

преди 4 години

Ти си лекар колкото курамиянко.

95

ЛЕКАР в Испания

преди 4 години

Всичките тези неща ви ги пиша не за да ви плаша,а за да ви накарам да се замислите!Не се отпускайте и не дрънкайте глупости по форумите! Бъдете разумни,не подценявайте болестта и това ще ви спаси!Защото тази чума е изпитание за единството и интелигентността на една нация! Испанците се *** до гушите! Привас всички болни са колкото тук умрелите за един ден!Така,че кураж!Бъдете умни и изпълнителни,а не своенравни и диви !!Имате пълния шанс да се разминете с минимални жертви и загуби!!

94

Анонимен

преди 4 години

Смърта не е нищо. Тя е по-скоро щастлив отколкото нещастен момент.Марк Аурел

93

Анонимен

преди 4 години

Много бързо се стига от няма нищо до тежко състояние просто за часове хората умират, а помощ практически няма просто умирате, но на бг *** каквото и да им кажеш те не схващат, дай им да си смучат ракията и жените да търчат по молове и фризьорки е тва е бг скота

92

Анонимен

преди 4 години

Давали ли са ибупрофен на момичето? Питам за един заразен приятел.

91

Анонимен

преди 4 години

"Никога няма да получим отговор защо това се случи с нея.Китайски вирус, европейска безотговорност, лош късмет....

90

Анонимен

преди 4 години

Има вероятност вирусът да "седне" на сърцето. И леля ми така получи преди години увреждане на сърцето след грип. Има и яки спортисти които умирът изведнъж когато вирус засегне сърцето. Но вероятноста е по-малка от 1 на 10 хиляди.

89

ЛЕКАР в Испания

преди 4 години

Вие в България продължавате да си живеете в някакъв виртуален измислен свят и то благодарение на свръх бързите и навременни действия на правителството и щабът към него!Вчера пътувайки в колата към работата ми изслушах интервю на млада жена на която майка и е починала предния ден и всичко е станало толкова бързо,че прилича на случая с момичето. Никакво време за сбогуване или контакт.Умрелия го поема специална служба,ковчег,кремация и край!За щастие в БГ все още това го нямате и затуй сте ербап!