498

Цвъцко Хапартаментов

преди 4 години

Тоя много лъже не му вервайте.

497

А като дойде кризата

преди 4 години

всеки оцелял човек ще се спасява сам

496

Анонимен

преди 4 години

европейците ти дадоха 4 милиарда вече и ти ги присвои, дай им ти сега нали си солидарен ?

495

:)

преди 4 години

"Всяка страна ще се спасява сама" - мотото на европейската солидарност.

494

Хаджи Генчо

преди 4 години

за 577. Ножът е опрял в кокала на нацията а ти говориш как би било ако щеше да е тъй и тъй .. Това са паяшки приказки .. Остави конюнктивната форма иначе си мълчи...

493

Der alte Spinner

преди 4 години

До сега по брифингите се говори за маски и защитни облекла. А колко хиляди легла има в България, оборудвани с дихателни апарати? Очаквам Бойко да засегне еди път и тази тема, за да си правим сметката и да се борим някакси за да не получим още в началото червен талон. Аз допускам че Бойко не е наясно с действителността около пандемията. Той говори за износ на облекла и все в този фуклив стил, тук той надминава вече и Тръмп ..

492

Анонимен

преди 4 години

абе защо кратунков ходи до щатите сурна им 3 милиарда щото са бедни и сега се молят на китайците и руснаците за това и оноваамида се обади на тръмп така и така подпомогнахме ви с 3 милиарда - изпратете нещо да не си молим на китайци и руснаци- да ама незащото краварчетата само могат да вземат- млко му е народен съд на тоя артистте и краваршингтон няма да го вземат щото бок.луци не им трябват

491

Der alte Spinner

преди 4 години

До преди 3-4 дена медиите в Германия цитираха очевидци от италианските болници, как лекарите трябва да решават кой има шанс да оцелее и той да получи маската с дихателния апарат. А който няма шанс.. И веднага фарисеите надигнаха глас, в смисъл за хуманност и всички такива празни приказки. Но от вчера германските болници официално въведоха термина Prioritetnung, пациентите в инфекциозното се класифицират в 5 (или 6?) групи със съответни цветове. И приоритет има зеления цвят а червения е на път?

490

Анонимен

преди 4 години

Ако управляваше БСП държавата вече щеше да си брои стотинките, все пак те са царе на КРАЖБАТА.

489

-

преди 4 години

Направи едно смислено нещо - само седмица закъсня с карантината. Но не последва нищо повече. Смисъла на карантината е да се "замрази" картината, да се идентифицират повредените "пиксели" и да се изолират. Но, спор няма - единственото правилно действие беше предприето включително платена цената! Влеме е за интелектуална борба с вируса там е "слабо звено"Края на епидемията ще е края на управлението!!!

488

Анонимен

преди 4 години

В Гърция масово се продава книгата "Бай Бою Балкански".Илюстрацията е впечатляваща и толкова реалистична.Очаква се преиздаването и в БГ.Ако някой посмее.

487

Анонимен

преди 4 години

*** великия европеец бизнесмен отиде да проси още пари за присвояване но той вече присвои 4 милиарда тая година със мижавата си вноска от 1 млрд, какво е точното определение за наглост и има ли то почва в републиката на чалгата и връзкарите?

486

Анонимен

преди 4 години

Мутра без образование с власт!

485

Solar Power

преди 4 години

Амон Ра ти до месец Май ли ще ни държиш без да излизаме ?Откъде кинти за администрацията ? Защо не я съкратиш още сега ?Може да започнеш с BGToll

484

Анонимен

преди 4 години

Вижте какво е написал 443 (Евреин от Бг) и какво пишат онези,с които той спори 442, 444, 445, 446, 447.После си направете изводите кой сее етническа вражда дори там, където не я е имало.

483

коментар

преди 4 години

А така Боце, е кво стана, трябваше да се заразим отвън, щото това езараза идваща отвън, щото ти слушкаше инструкташ до последния момент, пак отвън, не затвори, ама истински нашите граници навреме, за да се ограничи максимално възможността за зараза у нас, а сега кво....всеки да сеспасява сам. Нали сме съюз бе Боце, или съюза отиде на кино и вече всеки за него си. Ами да, тя Итали първа усети що е то помощ и солидарност от ЕС. А ние ще я усетим към юни, като има и тук пик на вируса.

482

Анонимен

преди 4 години

До Пролетарии,Ами да се съединяват и заразяват те ГЕРБ са производни на БКП

481

Пролетарии,

преди 4 години

Заразявайте се - съединявайте се навеки с БКП

480

ха-ха

преди 4 години

Боко-"София вече е е като Ню Йорк.И там първо свършила тоалетната хартия в магазините.Ама тук вече има ,значи сме задминали американците с мерките на правителството."

479

Офф ,да се омита

преди 4 години

За всички нормални българи е ясно че Царя е Гол.Но няма отърване от диктатурата му.Цялата власт е в ръцете Му и оглавяваната от Него хунта.Единствения ни шанс е вируса.Високо наднормено тегло ,високо кръвно и липса на защитни мерки/още не знае как се носи маска/ може да ни спаси.Да се молим за нашето спасение на вируса.