34

ПростоМнение

преди 4 години

Определено жълтурите, са изпуснали края. Това е истината, и тя ще излезе наяве, година-2 , след като отмине вирусът!

33

ФАКТИ

преди 4 години

Канадският изследователски център Global Research направи това. На неговия уебсайт на 19 март беше съобщено:"САЩ са единственият възможен източник на коронавируса, защото само тази държава има всички клонове на еволюционнотодърво на коронавирусите. Първоначалният източник на вирусаCOVID-19 е американската военна лаборатория във Форт Детрик. "

32

Анонимен

преди 4 години

Или са САЩ или Китай! За САЩ +, за Китай -Чакам резултатите!

31

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че САЩ да били напълно готови с коронавирусът като биологично оръжие в първото десетилетие на новия век и не са имали нужда от повече изследвания.

30

Факт

преди 4 години

Цитат: В първото десетилетие на новото хилядолетие САЩ спират да финансират изследвания на острия респираторен синдром*Значи коронавирусът е доста стар, поне 10-15 годишен.

29

Анонимен

преди 4 години

Само как и в най подходащото време на тази зараза , тъкво когато китайците дойдоха да помагат на италия се пууска този филм !Не е трудно да се досети човек кой го е пуснал и защо. Изгода има само една долнадържава с три букви отвъд океана

28

powerlifter

преди 4 години

Дали създаден от човекът или природата и в двата случая CoViD-19 е гениално творение. Такъв един лепкав, с атака на експресията на ключови гени.

27

Анонимен

преди 4 години

До 25 АнонименВ голяма атлантическа заблуда си ! Всички зарази са създадени във военните биолаборатории на пентагона и от време на време се пускат за експерименти с стадото по света

26

Анонимен

преди 4 години

В този ред на мисли, може и да е на Германия. Ако оприличим последствията от този вирус на тези от двете световни войни и добавим че смъртността е най-малка в Германия, в комбинация че само техните магазини работят и продават стока в цяла Европа излиза че именно Германия имат най-добър мотив.

25

Анонимен

преди 4 години

Видеомонтажите са модерно средство за облъчване наплиткомозъчните с фалшиви новини но ги е имало и преди. Кацането на Луната от американците ! Холивуд не бездейства

24

Анонимен

преди 4 години

Всички подобни зарази в света са тръгнали от мизерните оризници и гов.няната им клоака. Да се изолират от света и да се скъсат от санкции!

23

анализатор

преди 4 години

И хааа.Застанете пред телевизорите.Започва най-новото риалити шоу организирано и финансирано от вашингтонската печатница за зелени хартийки!Започва ДОНАЛД-19!Представят одобрените участници.Всички колониални държави начело с еничарските им така наречени елити!Еп.1!Дете от Африка умира!Правилните реакции на еничарите-умряло от глад какво от това,не е от ДОНАЛД-19!Следва-карантираните роби да гласуват!Ииии.кой отпада.Така до 1млр хора на земята!АМЕРИКА Е ВЕЛИКА!

22

Онко Бонко

преди 4 години

Тогава да не крият антивируса, какво се правят на ударени.

21

Анонимен

преди 4 години

Е то това си беше ясно от самото начало, жълтите подозрително нямат нови случаи... А и се помни все още, че всички опасни вируси в последните години са с произход от Чайна-ТОРС, МЕРС, САРС, свински грип..

20

Анонимен

преди 4 години

Не е биологично оръжие, а е икономическо оръжие.

19

Иксперди

преди 4 години

Как трогателно се леят тук мъдри изказвания за проблеми, по които са компетентни има-няма десетина хиляди души от 7,5 милиарда население на планетата. Такава нагледна илюстрация сте за ефекта на Дънинг-Крюгер, че чак се просълзих от умиление.

18

Геополитик

преди 4 години

Факт е, че никой не търси помощ от САЩ, които защитават демокрацията (т.е. собствените си интереси) в целия свят. Всички са обърнали поглед към Китай и чакат на опашката за помощи.

17

А не уе

преди 4 години

Захарни бонбони, предвид фактите, трябва да си много глупав да не схванеш...

16

анализатор

преди 4 години

Който организира и осъществи атентата срещу кулите близнаци,той организира и тази така наречена пандемия!Това са кукловодите,организиращи ,финансиращи и осъществяващи престъпленията срещу човечеството-собствениците на печатницата за нефелни зелени хартийки!Вярното название е вирус ДОНАЛД-19!

15

Ти да видиш..

преди 4 години

На позитанци много им се иска вируса да е създаден в омразните САЩ.Да , ама Не.