10

До Българин 8

преди 4 години

Доказателства имаш ,че е от китайските другари или в Китай е направен от американските другари Бил Гейтс или Сорес ,щото и двамата имат био лабаратории -Доказателства имаш ли ?

9

До номер 8

преди 4 години

За американците работата стана:Който копае гроб другиму сам пада в него. Народна поговорка.

8

Българин

преди 4 години

До анонимен 6Еми радвай се другарю, вирусът, създаден от китайските другари ще окаже неоценима помощ в борбата срещу империалистическа Америка!Това, че ще дадат фира няколко хиляди колхозници и дръпнати няма значение. За ценой не постоим!Венсеремос!

7

Изкривяване

преди 4 години

ЧЕСТНО, вече не вярвам на никакви цифри. Кой знае кой какво тества, как, всички ли , със симптоми ли , без симптоми ли, с бързи тестове ли , с PCR тестове ли, ама от корона ли умряли, или от по-тежките придружаващи, ама в Германия що било така, а пък в Швеция да не говорим, дет нищо не са затворили...Само усещам, че голямата риба се лови в мътна вода, по- мътно не е било много отдавна

6

АнонимеН

преди 4 години

ФАЩ ОБЯВИХА ,ЧЕ ДО КРАЯ НА ДЕНЯ ЩЕ СА ПЪРВИ ПО БРОЙ ЗАРАЗЕНИ В ЕДНА ДЪРЖАВА !КИТАЙ ДО 2 ДНИ ЩЕ Е НА 3-ТО МЯСТО СЛЕД ИТАЛИЯ НА ВТОРО МЯСТО!

5

Ром"с

преди 4 години

Най-накрая пуснахте за САЩ с този вирус,мислех,че ще чакате 100 000 ,но видимовече не може да се удържа такваз НОВИНА .САЩ ще изпревари Италия в следващата седмица и по зараженост и по-смъртни случаи ...там медицината е на много ниско ниво ..не се заблуждавайте от Холивудските филми,че медицината там е като по филмите,да за определен слой от насалението 10 %-20 % .50 МИЛИОНИ бедни ,10 милиони клошари+12 милиона инвалди и 200 милиона от заплата до заплата +милиони безработни -за тях помощ-нула.

4

Анонимен

преди 4 години

Информираите се какво е мнението на губернатора на Тексас за този вирус. Той смята че е по важна икономиката отколкото живота на хората.

3

Който гроб копае...

преди 4 години

Беше им много смешно като пуснаха вируса в ухан, но изненада, това нещо взе и стигна до самите тях.Сега паниката е пълна, днес ще изпреварят италия и напред пътя към ада е открит за сащ

2

Анонимен

преди 4 години

Много е добре за тези,които избиха индианците,за да завземат техните земи.

1

Анонимен

преди 4 години

Tova losho li e za indiancite?