146

Лекар

преди 4 години

Това ще бъде едно прекрасно практическо проучване и ще се разбере дали бързото преминаване на вируса и изграждането на общ имунитет е по-добрия вариант или някои държави с блкокиране на икономическия живот и бавно и мъчително преминаване на вирусът през населението. Аз лично смятам, че първият вариант е по-успешен, тъй като някои ще го преминат дори без да разберат. А Вие как мислите???

145

Анонимен

преди 4 години

do 150по-скоро са заприличали на страна от третия святтам така изкарват вируса

144

sev

преди 4 години

Вярно тоя Конов много Бг ТВ гледа и се е ошашкал. Така или иначе всеки ще мине пез коронавируса, по-добре по -бързо и живота да си продължава.В

143

Анонимен

преди 4 години

Дон151Моят план е, д а чакам докъто всички измрът от вируса и няма оре осители. Имам си фермичка, скрил съм малко златце.... Все ще с е оправя, па ако ще и последния човек на света да съм.

142

Анонимен

преди 4 години

До ВинетуEбaл съм ти и обществото, дето ще осъди на смърт едната половина, за сметка на другата..

141

Анонимен

преди 4 години

До 149Повечето учени, който движат прогрес са сравнително стари и болни... Ама ням лошо - нека разни opaнгyтани да съществуват.

140

...

преди 4 години

Значи според СЗО така или иначе за да премине пандемията требе 80% от населението да се зарази с тоя вирус! И сега кажете ми как ще се заразиш с тоя вирус ако стоиш на 200км от него!? НЕМА НАЧИН! Значи за да премине пандемията 80% но си стойте затворени в къщи и не излизайте! Е как ще премине пандемията тогава!? Няма начин! Така или иначе процента умрели ще е един и същ!

139

Анонимен

преди 4 години

Извод:Шведите провеждат политика на оздравяване на нацията. Не искат да пропуснат този шанс за оздравяване на полулацията. Проблемът със застаряването на нацията се обсъжда в цяла Европа. Шведите са практични и реалистични хора и се възползват от сегашния си шанс да оздравят нацията си.

138

Анонимен

преди 4 години

Тия ще придобият стадиен имунитет и ще се прочистят от старите и болнитеТова се прави умишлено.

137

Винету

преди 4 години

Въпрос на приоритети. Швеция иска да запази младото поколение. Младите си живеят нормално, възрастните се покриват по домовете си и не излизат. При нас е обратното, целта е да младите да се заключат и да нямат работа, да се намали броя на младите а възрастните да ходят напред назад да си пазаруват, дори и специален прозорец за пазаруване им устроиха. Младите да гният по панелките.

136

ivailo

преди 4 години

Значи имало още управници, които не шашкат народа си с някакъв грипоподобен вирус...

135

Фейк нюз?

преди 4 години

Ей, ама има някои които много ги бива да лъжат!Особено пък когато има балами, които вярват на всичко.Първо, Швеция е огромна страна като територия.С изключение на Стокхолм, Малмьо и още няколко по-големи града, останалото население на страната живее в малки градчета и селца.А в момента в повечето болници се предприемат драконовски мерки за потенциалните заразени които се очакват. Военните разделят спешните отделения за заразени с вируса и отделно за всички останали например!

134

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

До АнонименБезумно е да пазиш хората да не настинат със затвор(карантина).........да5% от заболелите умират, за броени дниот около 4000000 автомобили, за година умират 650чАко не си забравил аритметиката смятай.

133

факти

преди 4 години

Вярно е ,че всяка зима измират хора от грип и услижненията им, но никога така накуп.Ако някой се съмнява, нека да намери записите за Италия с военни камиони- катафалки, които извозват труповете нощем.

132

Анонимен

преди 4 години

Безумно е да пазиш хората да не настинат със затвор(карантина).........да забраним и шофирането, повече хора умират в катастрофи от колкото от грип.

131

Анонимен

преди 4 години

Обичам скандинавските филми. Опитвам се да възприема тяхната философия на живот, но южняшкият ми темперамент не го позволява. Българите правим от мухата слон и се давим от собствените си екскременти

130

Анонимен

преди 4 години

Вижда се, колко прогонил и алчен е светът и как всеки чака за пари, а без тях би оставил милиарди да умрът.... Тоя ако е светът днес? Заслужава ли си, изобщо да го спасява е?!?!

129

Анонимен

преди 4 години

До 134Затов се заклева, че ще елиминиран парите под сегашната им ограничителни з а обществото ни форма

128

хм..

преди 4 години

Англия ,се сети да обяви частична карантина малко късно.Сега вече повече от 50% са заразени.Ако говорим за Лондон-много повече. За около две седмици ,броят на официално заразените и мъртвите ще скочи четворно. Швеция ,вероятно ще е още по-зле.Освн ако нямат някое лекарсвто във предвид , с което се надяват да лекуват болните.Или просто ще отказват приемането им в болниците,осбенноако са в рискова група.както правят в Белгия

127

Факт

преди 4 години

След седмица пак ще си говорим за Швеция и защо са обърнали палачинката.