157

Анонимен

преди 4 години

Този, ако е под карантина и я е нарушил, да послужи за назидание на всички.

156

Анонимен

преди 4 години

Нищо не е нарушил простите фатмъци са го арстували по донус ! Човека е бил по бизнес дела българина не обича пи успелите от него мрази ги

155

ми колко му е

преди 4 години

До Анонимен 193По тия тъмни балкански пътеки...

154

Анонимен

преди 4 години

Фен съм му, но това е доста тъпо изпълнение. Заради такива като него ще ни налагат още по-строги ограничения. Репресията при инфантилни изпълнения не е полицейщина! Либиралната идея вирее при хора с високо развито гражданско съзнание. В Испания жена излязла в парка да тича директно я вкараха в полицейския автомобил. Тя дали ще съди Испания? В Италия кучето не можеш да си изведеш! Англия смени курса и премина към строги мерки. Ще видим експеримента на Холандия.

153

Анонимен

преди 4 години

До 203:Спрете да ги наричате господин. Този е *** надут козелл.Освен това мислиш ли че има съмосъзнание или отговорност че да се чувства това и онува ако разболее някой. На този не му пука защоти пачките му излизат от джоба, след мандат политик и крадене до дупка разбира се

152

Анонимен

преди 4 години

Този може ли да изчезне ... ей така съвсем случайно. Имаме ресурсите така че действайте

151

Анонимен

преди 4 години

Не е било случайно,че Каролев похвали шефа на Уолтопия,за дарението с условие.В един полог са измътени...

150

Анонимен

преди 4 години

Ето такива *** предизвикват брожения и паника.Под благородния ореол на демокрацията и свободата на избор,нарушава основното право - живота на другите.Ако всички им щукне, като негова милост да хукнат по баирите,за какво са ни нужни законите изобщо? Не е трябвало да го арестуват,а да му покажат планината и - "Стой си там и когато премине епидемията,добре дошъл при нас"

149

Анонимен

преди 4 години

Е, г-н Каролев, горд ли сте от постъпката си? Мислите ли, че това Ви прави велик и всемогъщ? А давате ли си сметка, ако носите или хванете вируса? Ако Вие се разболеете - хак да Ви е! Това сте търсили с неуместната си "авантюра". Но ако сте заразили някой - нека съвестта Ви /ако имате такава/, Ви измъчва до края на живота Ви!

148

Анонимен

преди 4 години

Само *** може да нарушава законите и да се афишира със снимки по интернет

147

Анонимен

преди 4 години

Aбсоллютен Tъпак....Както и всички други, които му симпатизират...

146

Анонимен

преди 4 години

Каролев , като чета коментариите ,ти направо се къпеш в народна любов.Не вали дъжд да знаеш.

145

Анонимен

преди 4 години

За първи път съм съгласен с него и го подкрепям

144

Анонимен

преди 4 години

гешев? Нещо расистко не се ли промъква??? Браво, младежо!

143

Waffen SS

преди 4 години

Е,време беше, за този специалист по всичко.Ами отивал е да си нагледа хотела в Банско.Преди години имаше някакви проблеми със строителите,на които не искаше да плати и те го бяха зарязали, но изглежда ,че е успял да го завърши.Пък може е втори да е построил.Говореше се и за някакви апартаменти.

142

Анонимен

преди 4 години

Този ,Джамбаски и подобни постояно обикалят по всички телевизии и ни облъчват с глупости Да допуснем че е заразен и е заразил десетки от които някои умре ,къде ще съди България...За тези наказание да бъде никакво показване и писане за тях

141

Тоя

преди 4 години

вЕрно е много прос(т) с огромно его,друго си да пишеш У фесо и та те дават на тИлИвизора

140

Анонимен

преди 4 години

Как е излязъл (нали има КПП) ? Значи по някакъв начин е нарушил блокадата защо е задържан само за 24 ч. Туй ще му даде повод да осъди държавата не задето го е задържала, а задето не го е задържала правилно и си чати от ареста - второ углавно престъпление. Ей има ли пилот в самолета или всичко е на самотек Би трябвало да го пратят в център за бежанци, този във момента е бежанец и каналджия на нелегални имигранти.

139

Венцеслав Димитров

преди 4 години

Блядо копие-приемник на Венцеслав Асенов Димитров - икономически съветник.Недопринесъл нищо за прехода с неговата ехидна усмивка като на ***!!!!!

138

народа загива

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Престанете да го давате по екраните в този карикатурен вид с усмивка на уста!