14

Анонимен

преди 4 години

ох, ужас, не е необходимо да звучи една и съща песентака беше по времето на соцавсяко предаване години наред започваше с една и съща песенсъвсем соц стана положението

13

Анонимен

преди 4 години

Навремето заради подобни тъпотии така намразих лет ит би, че още ми се повръща, като я чуя.

12

Анонимен

преди 4 години

По-добре да им увеличат заплащането, отколкото тези кръчмарски поздрави

11

Анонимен

преди 4 години

Ако си дал, ама царя-слънце не даде. Наливаме трилиони в *** фирми на разни мутри да ги спасяваме, ама на лекарите по 1000 лв. но пък иначе събираме дарения за апаратура в Александровска. Изключително лицемерие, бих казал гавра с целия медицински персонал у нас, който го държат 30 години на прага на оцеляването!!!

10

БКП-СДС-ГЕРБ

преди 4 години

Който не пляска и не пее е ЧЕРВЕН!!!

9

Анонимен

преди 4 години

По тъпо нещо не съм чувал. Точно сега не е до песни и до аплодиране на някакви непознати хора. Време е за двйствие, ЕС прмахва бюджетните ограничения, трилиони се изливат в празни фирми, вместо в болници и заплати за лекари!!! Обирът тоя път е поголовен докато стадото си пляска инпее вкъщи!!! Седере пляскайте още, след 3 месеца няма да ви оставят какво да ядете!

8

.

преди 4 години

Имаме си вече Гьобелс и министерство на пропагандата. Оу, йее! :)

7

Когато

преди 4 години

Бях овчарче е най-великата българска песен.

6

Анонимен

преди 4 години

Пичове.. Ума сте си изгубили.. По-точно медиите са ви го изгубили... В чужбина съм и чета... Тиквата и медицинския му глас с униформата имали най-високо ниво одобрение.. Изгубили сте си ума!! Песнички... А до скоро се смейте на сестрите по первазите... Издухан ви е ума там! Съжалявам

5

Наблюдател

преди 4 години

Прелагам на 26-ти март в знак на подкрепа към депутатите по радиата да се пуска "Ако си взел ".

4

Епидемията

преди 4 години

ще мине. После пак почвате да ги биете. А те да си изписват по 50 хиляди заплати. Да живее БОКОЛАНДИЯ!!!

3

Ф.С.В.

преди 4 години

А освен да пеем трябва ли и да пляскаме?? за един приятел питам,,

2

Анонимен

преди 4 години

Ама вие сериозно ли?!Я чуйте пак текста... и не се подлъгвайте по заглавието!В тази песен "лирическият герой" си позволява да раздава присъди кой трябвало и кой не трябвало да се ражда!!! Неприемливо!

1

Да!

преди 4 години

Да наистина песента на Емил Димитров е като Химн, който определя смисъла на живота ...Жалко, но не на всеки му е дадено да се доближи до тези истини.Поклон пред големото шансоние, които беше доста оплюван от определени хора, но за сметка на това техните наследници сега вече жънат негативите от живота.Нека да си спомним за него ..!