59

Хм

преди 4 години

Важното е, че глобализацията няма да е по модела "Сорос" и ще има многополюсен свят.

58

До фактчето!

преди 4 години

Що се кесиш,бре "филосовче"нали брамчиш да съкращаваш популацията,Ам чи дай личен пример бре,не мой да слагаш Бая си напред!

57

Вуте

преди 4 години

Какво пра'име,как КО,Като ВЯТЪРА!!

56

Костя Копейкин

преди 4 години

До Нанемного *** комунистически *** си ти

55

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

То е ясно, че Уол Стрийт Джърнал визира състоянието на САЩ след кризата, но въпроът е кои САЩ? Щото по сценарий ще се пръкнат минимум 4 бройки на мястото на сегашните !Хи-хи-хи, кажи баба "спасибо" !

54

Нане

преди 4 години

Въпросът е, какво праиме с глобалната измама за вируса...И мерките у нас на по католици от папата...

53

Стамат

преди 4 години

До АнонименЗа цялата 2019 умрелите в Ломбардия са 100000 има ги данните в интернет. Делим на 365. Получаваме 270 на ден.Онзи ден само от корона умряха 800 за деня.Дали има разлика?Сигурно си идЕота в семействота . ГРИПЪТ Е СЕЗОННА БОЛЕСТ . Има го само ПРЕЗ ЗИМАТА . Я си оправи сметките и раздели по дните в зимния сезон. ДАЛИ има разлика ? Ти кажи. Делим на 90 / три зимни месеца / и какво се получава ..... ?

52

До факта

преди 4 години

Е па вземи се гръмни,и човечеството ще бъде 7-8-10 милиарда минус един дървен философ!Действай!

51

Анонимен

преди 4 години

До 43 АнонименНищо случайно няма . Всичко е планувано само дето не предвидиха , че вирусът ще се върне там където създаден

50

ASD

преди 4 години

Като във вица. Излиза Обама от бункера и пита: Кой победи? Ние отговаря му бармана. Дай една кола. Бармана казва шест рубли.Глобализацията ще победи, но не западния световен ред и масонството, а Китай и конфуцианството. А старците масони ще гледат как богатството им се превръща в петелта на световната криза, която сами подпалиха.

49

Факт!

преди 4 години

Не *** америланци не трябваше да изнасяте всичко в китай.Глобализацията е просто следствие от ламтежа за все по-големи печалби.След 5 години ще е халка вирус 5.Просто човечеството не може да бъде 7-8-10 млрд.И ще бъде ограничавано докато не изчезне.Само ядене и срне ви е главите и на безос и на арно и на другите кретeни.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Не е луд този който яде баницата, а който я дава. За намалената цена на газа благодарете на ЕС. САЩ са огромно зло. САЩ само взимат и нищо не дават. САЩ са създадени от лоши хора (робовладелци),и днес също ги управляват лоши хора.Налагат интересите си със сила, войни, изнудване, заплахи, санкции.Не харесвам Русия или Китай, но се надявам да ги наритат.Няма по-дебелокожа и по-противна страна от Щатите.

47

маде ин Булгари

преди 4 години

Борисов, отваряй чувалите с парите и раздавай кредити на малките фирми! Прави като твоята началничка Ангела Меркел! По 15 000 за три месеца на фирми с 5 човека, по 9 000 на фирми с три човека, по 3 000 на фирми с един човек. Защото тези хора ще те изведат от кризата. Протакането и формулата "на самотек", само ще те закопаят в кризата. А ние не искаме да бъдем закопани заедно с теб! Сега е време да действаш, а не когато тези фирми, след три месеца са умрели. Но не от вируса, а от твоето бездействие!

46

Анонимен

преди 4 години

"COVID-19 няма да спре глобализацията"Вярно няма как да спреш нещо което вече е Мъртво!

45

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАмериканските хвърчила струват 2 милиарда.Руската газ, която доскоро плащахме на тройна цена е 7 милиарда ВСЯКА ГОДИНА.С разликата , че газта можеш да я видиш, можеш да я използваш , можеш да я помиришеш ако си толкова тъ*п че да си вреш носа в котлона на газовата си печка ........ОБАЧЕ хвърчилата сме ги платили .... и нито ги виждаме, нито ги чуваме, и нито знаем кога ще дойдат .... ако дойдат изобщо. Краварите взеха парите и само викат - Почакайте ... почакайте ...

44

Анонимен

преди 4 години

Ке се умира.

43

Анонимен

преди 4 години

А защо наши и чужди икономисти ни предупреждаваха месеци преди това,че ни очаква рецесия,по-голяма от тази през 2008 год.Знаел ли е някой какво ще се случи?Слаучайно ли ни нападна корона вируса?

42

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Да попитам Уолстрита, дали може да даде прогноза колко ще струва една Кока-Кола в Ню Йорк през 2050 г ? 3,5 или 3,7 рубли ?

41

Анонимен

преди 4 години

До СтаматЗа цялата 2019 умрелите в Ломбардия са 100000 има ги данните в интернет. Делим на 365. Получаваме 270 на ден.Онзи ден само от корона умряха 800 за деня.Дали има разлика? Ти кажи. А другите не щат да стане като в Ломбардия.

40

До32

преди 4 години

И как го виждаш тоя свят с много супер сили(многополюсен)Това значи във всеки един момент една от силите да опита да надскочи себеси,и светът да пламне!