75

преди 16 години

И ВТОРО..МНОГО ВЕРОЯТНО Е ИНФОРМАЦИЯТА ДА Е ЛЪЖЛИВА..ИЛИ ПРОСТО БАБИШКЕРАТА ДА СЕ Е ГЪТНАЛА ОТ СТАРОСТ..ИНАЧЕ ИСКАТ ДА НАГЛАСЯТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ..И ДА ПОЧНАТ ДА ИЗБИВАТ НАРЕД КУЧЕТАТА С КИНТИ ОТ ЕВРО СЪЮЗА..КОИТО ВСЪЩНОСТ СА ЗА СКОПЯВАНЕ..ПРОСТО ПОРЕДНА ДАЛАВЕРА..НО ДОСТА ГОЛЯМА....ДО КОЛКОТО ПОЗНАВАМ "НЕЗАВИСИМИЯ" НИ ПЕЧАТ ТОВА Е НАЙ ВЕРОЯТНОТО..А ПО ВАПРОСА ЗА КУЧЕТАТА ТРЯБВА ПРОСТО ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ КУЧЕ ДА МУ НАПРАВЯТ ПАСПОРТ..ДА ГО ВАКСИНИРАТ И ДА СЕ ОТНАСЯТ С НЕГО ДОБРЕ И ОТГОВОРНО..И НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА ДА СЕ НАКАЗВА КАТО КРИМИНАЛНО ДЕЯНИЕ..ТЕЗИ *** СА ПЛОД НА СЕЛСКИ ГЪЗАРИ КОИТО СИ КУПУВАТ КУЧЕ И ГО ИЗХВЪРЛЯТ КАТО ИМ ОМРЪЗНЕ ИЛИ КАТО ОСТАРЕЕ...И АЗ ДА СЪМ И АЗ ЩЕ ХАПЯ..ВИЩЕ ДРАГАЛЕВЦИ И БОЯНА..ПЪЛНО Е С БЕЗДОМНИ БУЛТЕРИЕРИ И ПИТ БУЛИ ..СЕГА НАЛИ Е МОДЕРНО ЧИ ХУА ХУА..ТА ВМЕСТО ДА ПИШЕТЕ ПРОСТОТЙ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ МАЛКО..АРЕ И ***..))))

74

преди 16 години

абе кво се заяждате бе..ок изяли я..много важно..това да не и е централен лондонски парк..ами да не е излизала..не мойе и д аси купиш къша за жълти стинки и да ти е спокоен живота..да си е правила сметка бабишкерата..в африканските джунгли се ходи с пушка това е..и тук е така..ако не са кучета някой *** ще я изнасили или нещто подобно ше се случи..

73

преди 16 години

До Кучкарят - Абе, ***, не те знам какъв кучкар си, ама си много просто парче... И със сигурност нямаш куче, защото иначе щеше да имаш поне малко идея от кучешко поведение.1. Не ме интересува понятието "бездомно куче". Натиреното животно, от някой селянин като теб, не ме притеснява - пак ще повторя - бездомните животни не са толкова опасни, колкото псевдо-домашните кучета пазачи. И именно *** като теб гледат в двора си кучета-пазачи, които после пускат да обикалят по улиците наоколо (вместо да ги разхождат вързани, както е правела убитата англичанка с немската си овчарка). И не ме брой мен сред тия виновните за бездомните кучета по улиците. Моето куче лежи в момента в краката ми щастливо, разходено, нахранено, ваксинирано и обезпаразитено. Ако ти си от тия ***, дето изхвърлят животни навън си е чисто твой проблем. 2. Това за "Н Е О Б О С Н О В А Н О нападнато"-то не е писано от мен, ама айде като си си издрусал умните писания да напиша и аз нещо по въпроса - айде, кажи ми как тая англичанка е нападнала "ужасно наплашените" бездомни кучета, които са се "отбранявали за живота си"?3. Явно ще трябва да обяснявам по-просто като за теб: Имаме куче пазач на паркинг. Имаме собственик на паркинг, който държи кучето на верига. Същият този собственик-*** пуска кучето рано сутрин и късно вечер да се разхожда само из квартала (както правят много от собствениците на кучета-пазачи по села и паланки, складове, паркинги и т.н.). Кучето ме напада през една пряка от скапания паркинг. Айде сега, титане на мисълта, кажи ми каква територия си е пазело това куче след като аз не съм в паркинга му? Неслучайно написах "айде обяснете на едно такова куче къде трябва да пази, дали само двора, в който е вързано или цялата територия из която се разхожда свободно..." Именно затова такива ***-собственици, които пускат подобни кучета свободно дори за по час-два седмично, са за разстрел!4. Това за "купулирането" ме разби. Голям си разбирач! Айде сега да доуточним, че копулация може да се осъществи само когато женското куче е разгонено. А женските се разгонват приблизително 2 пъти годишно и разгонването продължава около месец като през този месец покриване на женската може да стане само през няколко дни (при всяка *** е индивидуално, но айде да приемем че това са 11-ти до 16-ти ден от разгонването). И какво, искаш да ме убедиш, че тая история се е случила през някой от тия броени дни, когато *** дава да бъде покрита, вместо да се е случило в някой от другите 365 дни, когато *** не може да бъде покрита, та собственичката-англичанка се е панирала и направо се е заръфала сама от страх, "че може да стане белята" с неродословно куче...

72

sssssss

преди 16 години

61 ТИ СИ БИЛ АДСКИ МНОГО ГЛЪМ ЕЙ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ

71

преди 16 години

Другият път може и да си ти, споко:)

70

преди 16 години

Много *** хора брей! Кка не разбирате, че дали ще тая жена или друга или дете(деца) е въпрос на лсяпа случайност, какво е виновна тая жена, за да умре по такъв зверски начин а??? Болкуци сте и такива ще си останете-също като кмета и собственика на мастиите.Пфу!

69

hanoi

преди 16 години

nai-civilizobania na4in e da se varnat vietnamcite na rabota u nas, sas zaplati okolo minimalnata za BG.Togava po zakonite na estestvenia otbor i oceliavaneto tozi problem shte se re6i mnogo barzo.A sega 6te propla4at agenciite za nedvijimi imoti,6toto mojete da si predtavite kakvi komnetari 6te ima iz angliiskite medii.E,malko ozaptiavane na al4nostta za lesni pe4albi 4rez razprodajba na Bg ne sa izli6ni.

68

Milis

преди 16 години

"НЯКВА АНГЛИЙСКА ПЕНСИЯ", но ако тази английска пенсия беше твоята майка и нея бяха "нагризали кучетата" друта песен щеше да пееш. Не е важно кой са убили кучетата, а важното е, че се е случило нещо ужасно. А ти 62 не обвинявай кучетата, а тези, които не си кастрират кучетата, а после изхвърлят малките по пътищата. Аман от ограничени хора, които не виждат по-далеч от носа си!

67

преди 16 години

Ne sa vinovni ku4etata, a kradlivite ob6tinari koito sa izpili parite za ku4etata

66

преди 16 години

не не сме. а и аз говоря принципно. не само за кучетата, а за всички животни и дори растителност. за всичко е виновен човека. на всички ни се струва нормално по-силното животно да убие по-слабото, обаче не мога да разбера защо ние се издигаме над животните. това е естествения подбор.

65

Милен

преди 16 години

Лика прилика със 61 си... Май едно и също "същество" бълва тея бисери...

64

Милен

преди 16 години

Ти изобщо замислял ли си се, че можеше да не е англичанка, а българка... Или тогава щеше да ревеш и срещу пенсионерите??? А ако беше твоята баба... Що за мислене имат някои "индивиди"...

63

преди 16 години

Мисля че трябва да се вземат сериозни мерки за изтребването на всички безстопанствени кучета в цялата страна дори и в труднодостъпните планински селца.Главно в малките села се развъждат подобни създания и трябва да се ликвидират по някакъв начин

62

преди 16 години

от къде това чувство у вас, че имате право да решавате кой да живее и кой да умре. човекът е един нагъл завоевател и той е този, който трябва да бъде изтребен. едва тогава земята ще си върне хармонията и равновесието. кучетата имат точно толкова право да живеят и да нападат, колкото и хората.

61

преди 16 години

АБЕ МНОГО ВАЖНО..НЯКВА АНГЛИЙСКА ПЕНСИЯ ИЗ ИЗГРИЗАЛИ КУЧЕТА..АМИ ДА СИ БЕШЕ СТОЯЛА В АНГЛИЯ..КВО ТЪРСИ ТУК..ДА И СЛУГУВАТ НА ТЪНКА ЛАЙСНА БЪЛГАРИ..ЕМИ СЕГА ДА ГНИЕ В ГРОБА ДА И ДОЙДЕ АКЪЛА НА ПЕНСИЯТА..ТУК ДА НЕ Е ПРИЮТ ЗА БЕДНИ АНГЛИЙСКИ ПЕНСОНЕРИ СЛУЧАЙНО..ДОБРЕ СА НАПРАВИЛИ КУЧЕТАТА..

60

преди 16 години

До всички които така ревностно защитават *** по улиците, да вземете тогава да си ги приберете у вас, а не да скитосват по улиците, да хапят хората, пък вие да ги защитатвате. Във цял свят когато животно нападне човек, то бива умъртвявано...независимо домашен любимец или улично. Писнало ми е пишман природозащитници, които защитават бездомните кучета, като ги държат на улицата, че да изпонахапят повечко хора...не само кучетата ами и вас трябва да ви изтребиме.

59

преди 16 години

Не е лошо хората, които пишат за избиване и убийства, да отидат на доктор. Това почти сигурно е начален симптом на нещо сериозно. Шефът ти те мародерства в работата, жената/мъжът/ ти набиват канчетата, децата ти те считат за изперкал, ..., и злобата към живота избива в насилие към по-слабите.

58

гробаря

преди 16 години

Според мен има един начин *** на бъдат победени-Да им пратим срещу тях питбули 1 путбул по сила е равен на 4 помияра

57

преди 16 години

Тоя който се подписва под номер 55 е някакъв много злобен *** Чел съм и други писания от него и в тях тоя *** винаги апелира към смърт убийства , избиване , пребиване и др. Стига бе *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

56

Steam

преди 16 години

Ако не се направят служби, в които да се прибират безпризорните кучета(както е в хАмерика) - има достатъчно ловци във всички градове и села. Мен са ме нападали кучета от платен паркинг. Дали ако имам пушка няма да избия всичките *** без каишка, които се подмятат около къщата ми?