23

Смях

преди 4 години

До смяхНяма проблем.Знам,че във Великобритания много източноевропейци са обект на открит расизъм от британците.Тук поне още си траят,но пък имах един колега,който обиждаше полските ни шофъори.Ние обаче сме виновни,не си търсим правата,като общност в чужбина.Понякога гледаме снизходително на българите в Бг,но ние не сме по добри.Дано се научим БЪРЗО!

22

Sichtpunkt

преди 4 години

Абсолютно всички затягат мерките срещу короната само фърчилкото може свободно да качи на Бузлуджа още десетина тумби изпелкали ***.

21

мишо бирочето

преди 4 години

до до смях. а ако една шепа бълхарски ефрюги (като немсктите фондации зюндел, аденауаер) се изсипят там и си отгелдат едно кретенично създание (като наш порко) и почнат да приватизират и разпродават на безценица и дадат концесийки за по 0.25% и вкарат наши вериги да прахосмучат малкото останали парици и ги правят диви и щастливи дали всички германци дето могат да ходят нема да избегат в некоя бела държава и да се опитат там да съществуват. как мислиш. просперитета на германия последните 30 години се дължи на колонизацията на източна европа.

20

Смях

преди 4 години

до 26 Изпускаш два момента.По законите на ЕС ние не сме ПРИШЪЛЦИ в Германия.И второ,тия хора не кацнаха просто така,а МЕРКЕЛ ги поиска с цел да занижи цената на труда.Само да ти кажа,че шефа на БАМФ и други агенции ясно заявиха,че бежанците не искат да работят.Шефа на гер земеделска камара преговаря с Меркел да вкара още източно европейци за работа.Искат и още изт. европ. шофъори.Обаче нямаме привилегиите на гостите.

19

Смях

преди 4 години

Хм, ти си прав,но ние нямаме нищо черно на бяло.Пък и те могат да извъртят.Пример,при иматрикуллиерен за немски курс в университет казват,че не са стигнали бройки.В същото време секретарка от университета ми обясни,че бюджета за курса е един,а когато от БАМФ им кажат да вземат 100 бежанеца за курс те не могат да кажат НЕ.Местното ХТВ,дори официално спря курса за чужденци и го преименува на БЕЖАНЦИ.

18

Анонимен

преди 4 години

Ако Швеция забрани тройките е тогава вече става зле.

17

До смях

преди 4 години

Ами естествено. Ако тук, в България се изсипят десетки хиляди пришълци и нашите институции ще се държат така. Ти какво си мислиш. Всеки , който реши, че не живее добре и дай в Германия. Постави се на тяхно място за минита. Всичко индианец в Германия. И само не ми казвай, че като сме в ЕС трябва солидарност. Няма солидарност за такива като нас. Защо? Защото никой не иска мега корупция като нашата.

16

Доктор

преди 4 години

Ха ! Ангела Меркел била под карантина ! "Любовта на германския народ" към Ангела Меркел е толкова силна , че народът и е пожелал да се разболее от вируса - че нали тя им докара милионите мигранти, които са главни носители на зарази ! Самите мигранти не боледуват, защото имат имунитет. Да му мислят арийците ! От чиста раса май скоро ще се омешат с "виолетовите" мигранти и ще имаме метиси ,*** и афрогерманци.

15

Смях

преди 4 години

Хм,знаеш как медиите облъчват немците да обичат определени мигранти.Един ден чета на колегите от вестника за една уж интегрирана арабска бежанка.И като прочетох думата арабски/арабска и колегите скочиха.А едната колежка каза СПОКОЙНО ТОЙ ЧЕТЕ ОТ ВЕСТНИКА!Те помислиха,че говоря нещо лошо по презумция,защото в къщите си говорят така,но публично са със запушени усти.

14

Анонимен

преди 4 години

сватовете са дойчистанци. *** като гьон и двамата а се имат за буржоазия и хайлайф. не дай си боже да плюйнещ срещу СПД, меркелица, баджанците, американците и сюддойче правда. което никога не ме е спирало да им сипвам лично всеки път като ги видя. българите и източно европейците ни имат за прислуга и трета ръка хора. много са зле. има и германци дето не са такива дебилни ама са малцинство. 5% бих казал. останалите са тотална щета.

13

до тоя с кучето

преди 4 години

суингър паритата са разрешени ама при условие че мъжете са само от синчетата на баба меца, пукат без капутци и немското куки да прибере пищовцето между краката и да оближе каймачето накрая. изискват и видео доказателства ако ви набарат и имат подозрения че не всичко е по сценарий.

12

Смях

преди 4 години

до ХмОт години призовавам някой да обърне внимание на двойния стандарт към българите в Гер и дори на източноевропейците.Хм,на мен лично,на мои роднини,както и на доста българи са отказвани услуги от различни гер. държавни институции,училища,университети с мотива,че сме БЪЛГАРИ!А закона не прави,такова разграничение.Защо допускаме това?

11

мишо бирочето

преди 4 години

тантето ще я крият още една годинка и ще я показват само от време на време щото от 3 години има як паркинсон. за видеото дето не трепери са и били ботокс от този на вон дер *** да са изпъне като пръчка и са трябвали три тейка за да заснемат без "повредата е във вашия тауавизор". туй то. дойчистанците им скръцнаха със зъби да участват по дейно в цирк "кроне" и те милите нали са окупирани като нас и те мерки, циркове, ***, уха.

10

Смях

преди 4 години

Аз призовавам Меркел да продължи да прибира бежанци,за да може германските болници и соц. система да ги обгрижва,както до сега.Не на затворена ЕС.Не на затворените граници.Искаме многообразие,джендър и гей права.

9

Анонимен

преди 4 години

Нищо и няма на бабаката, и тя е като Тръмп. Тях не ги лови това нещо, а са старци.

8

милата !

преди 4 години

Милата Ангела Меркел, с нея се познаваме от 1984 когато тя беше в бившия СССР. Едно хубаво момиче, а след като не се заима с деца, изцяло се отдаде на политиката.Напълно подкрепям действията на Меркел по отношение на Меркел.Аз също съм космополит, като нея, но това ни учиха в СССР.Стига с тази омраза, с тази ненавист към други хора, било на етническа основа, расова, сексуална или друга.Да живее Меркел.Меркел е верен приятел на България.

7

Анонимен

преди 4 години

Ама много е удобно да остане в домашна карантина по време на криза! Чудя се нашите как не са се сетили още. Или предстои?

6

Анонимен

преди 4 години

Гледайте си вашето здраве.

5

ех

преди 4 години

Като мъж доста си падам по гледането на пор(н)о; сутрин ставам някъде ткъм 5.15 часа, развеждам за 40-50 минути трите песа и после влизам в интернет да си подобря настроението.Падам си по немско swingers. Дават от всички възрастови граници, млади стари, баби, дядовци, лелки, на плажа, в банята, в мотела ...А сега как тези хора ще си отпуснат душите?Ама моля Ви се, това е ограничаване на човешките права, човек да не може да врътне едно парти, например swingers, какво правим тогава?

4

Меркелчо

преди 4 години

Бабичката също е заразена и се е самоизолирала. Вчера я снимаха без маска или ръкавици в супермаркета да купува 4 бутилки вино. Дадоха я по немската. После защо треперела. Е всеки алкохолик като не пие се тресе. Ама ето късмет за дойчовците. Корона ще им свърши работата.