51

Затваряй границите

преди 4 години

Който иска да работи да хваща мотиката.И да си набави храна за една година.Парламента на нивата на един метър разстояние и да слагат картофи.Това е спасението.

50

Нямам думи

преди 4 години

Срещу какво се бунтувате? Срещу шанса да останете живи?" Попитал МутафчийскиМи аз лично се бунтувам,че не замразихте кредитите за периода в който ме оставяте без доходи,че в Европа държавата превежда минимални суми хората да има какво да си купят за ядене,а тук не.За самолети теглите кредити,а за оцеляване на населението не може. Че сега на безработните роми се плащат пари за безработица,а на работещите българи със замразена работа и заплата не им се плаща,че сега са безработни и нямат доходи

49

Анонимен

преди 4 години

Очевидно чешкото правителство взема добри мерки.Не знам дали са в блокада ама са с маски ръкавици..

48

Анонимен

преди 4 години

До ГъдьоЧак пък " достойни".....

47

Доктор Хаус

преди 4 години

Това , че в Ю. Корея и Китай се прави най -адекватното е факт . Тогава не е ли редно наши опитни медици и експерти да отидат там и да потърсят съдействие и да добият някакъв опит , който да се реализира тук ?!

46

Анонимен

преди 4 години

Е, нали само старите се заразявали от това?

45

Анонимен

преди 4 години

Пазят се сами друг път. Те са тези, които правят опашките, те са тези, които се бутат, блъскат и те гледат на кръв, щот си млад.

44

Анонимен

преди 4 години

Генерала е прав, в Северна Корея мерките са най-добри, следва ги Китай. Искаме си Соца.

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа те светна - сами се пазят, и теб пазят, защото са осъзнали смисъла на спазването на правилата.....Хм, ще ти кажа едно - не е страшно човек да умре - било то млад или стар. Страшно е, когато смъртта е СРАМНА, ПОЗОРНА за самия починал , та даже и семейството му да се срамува от това. Например да умре от ХИВ, СПИН и др. А тези, които се страхуват от този и подобен вирус , такива умират от такава срамна смърт. Малко са достойните хора сред възрастните, повечето са мъ.р.ша

42

Гъдьо

преди 4 години

БРАВО НА ГЕНЕРАЛ Мутафчийски и всички от националния щаб!! Само така, във Вас ни е надеждата, Вие сте истинските герои на днешното тревожно време!! ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ И СИНОВЕ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!! ПОКЛОН!!

41

Хари от Хараре

преди 4 години

Добре че си изнесох бизнеса в Зимбабве...

40

Анонимен

преди 4 години

Защо в Чехия при 1047 заразени няма нито една жертва, а в Италия са 90 на хиляда? Взмете тогава лекарството от чехите.

39

Анонимен

преди 4 години

Само преди два дни Мутафчийски заяви, че са направени 5000 теста, от които само 500 са предоставени от държавата. Останалите са платени от частни лица и организации. А днес твърди, че са тествани 6000 души. За да се тества един човек, са нужни два или три теста за пълна сигурност. Шикалкави генералчето... 500 теста -ПОЗОР ЗА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

38

Анонимен

преди 4 години

От 185 само 30 са лекувани в болница. Леле, много страшната болест. Да ви имам акъла на всички паникьорчета.Затова ли ни така тероризира тази шайка рлупаци???

37

Брно

преди 4 години

Защо пазим хората над 70?Ми явно те са вашето бъдеще.

36

Zlatena

преди 4 години

За всичко са виновни алчните безотговорни безсъвестни безмозъчни българи и роми които си мислят че са над закона на България не го спазват без да осъзнават с свойте действия застрашават друг човешки живот заради тези хора които си мислят че са над закона страдаме ние нормалните българи

35

Анонимен

преди 4 години

Срещу какво се бунтувате?Срещу терора на безхаберието.

34

Анонимен

преди 4 години

"Защо пазим хората над 70" Да те светна - сами се пазят, и теб пазят, защото са осъзнали смисъла на спазването на правилата. На повечето не им стигат парите - не преяждат, не щъкат по моловете...Ако се замислиш, няма да си толкова арогантен...

33

Анонимен

преди 4 години

Заболели и заразени са различни неща.

32

noFreeman

преди 4 години

капитане ами Русия де я слагаш бе... там са лоши мерките защото ни един не е пукнал...