59

boliarin

преди 4 години

До АнонименНяма и да има, затова с тези мерки. Ще работят, но хората психически ще изтрещят, дори и като общество ще се променим за дълго. Ама има и нещо хубаво. Днес сиобикалям спокойно, без много коли, бези излишна навалица. Чист въздух.

58

SS

преди 4 години

А какво ще стане ако нещата излезнат извън контрол?Някой подготвен ли е за това?

57

Реалист

преди 4 години

А днес се е състояло масово целуване на икони и близане на общи лъжички по църквите, главно от възрастни хора. Иначе трябва да пазаруват от 8 до 10 с маски, и да не излизат от къщите си през останалото време. Смешно ли е, тъжно ли е, не знам вече ...

56

Анонимен

преди 4 години

А бе тя полицията и тук яко бди за спазване на забраните но това съвсем не пречи на съседите, които току-що се върнаха от рибилов. Разбирам, че покрай КПП-тата имало много удобни черни пътища без грам полиция и без тол-с-***.

55

Анонимен

преди 4 години

Продължавам да питам. Какво превантивни мерки взима държавата освен да ограничава правата на хората? Предпазни средства в аптеките няма. Има държавен резерв, във война срещу "неведим враг сме", да се отвори и аптеките да се снабдят.Ако е празен някой да влиза в затвора. Най-лесно е да заключат хората.

54

Анонимен

преди 4 години

Отврат

53

Анонимен

преди 4 години

До 24 ако беше попаднал на мене още преди да ми се издървиш ти избивам зъбите и няма и да стигнеш до магазина

52

Българин

преди 4 години

Абе, тези, как точно ще ми нарушат конституционните права ? Лекарите в личните кабинети масово съветват, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТВЪН НА ЧИСТ ВЪЗДУХ. Герберастите се опитват да си развързват ръцете по милиционерски, но няма да им се получи! Герб - 2-3 дена ви остават още, *** мръсни!

51

Софиянец

преди 4 години

На бай ви *** му казаха да не излиза, той се засили към парковете - "защото там не може да се разболее, нали има разстояние между хората". После му затвориха парковете, и той отново се засили към Витоша - "защото по-добре там да ходим, а не да се бутаме в София", е резултат на което се получиха някакви опашки от автомобили и тълпи по Витоша. Сега ще затворят и Витоша, и бай ви *** вече мисли какво друго да направи само и само да не спазва няколко прости правила. Браво, големи сте!

50

Анонимен

преди 4 години

Който е грамотен да чете 1984. Като гледам, на много хора това няма да помогне.

49

така е

преди 4 години

Много е трудно да отнемеш човешкото от човека, става ама трудно, човека е социално същество на което му е закодирано да е сред други същества и на вън. Вътре е за почивка. След време ще има размирици, ама ще довтасат американчетата да ни пазят вътре ако нашите не могат да се справят. След задължителната ваксина обаче, по-лесно ще се подчинява всеки щото точно с нея ще вкарат още едно днк в *** и готово, няма да сме хора.

48

gf hf mf :>

преди 4 години

Какво нещо е информацията в днешно време! Дори след 9/11 не се говореше нон стоп както сега. А ни казват, че до Септември ще е все така, 24/7 новина е корона вируса.Ще броим жертвите месеци наред в страх... :)

47

Анонимен

преди 4 години

Журналистката Диана Найденова няма ли пак да качи в джипа си отговорен човек и да го изложи на риск само за едно тъпо предаване?няма ли онлайн начин за шоуто и?

46

Анонимен

преди 4 години

Браво на Полицията!

45

Анонимен

преди 4 години

Да почнат да носят храна по домовете на възрастните хора. От тях има много наплашени и не излизат и до магазина.

44

пд

преди 4 години

Скоро всичко ще затихне, хора няма да виждате , а когато видите ще се криете зад маската си на "безопасно разстояние" и ще ви е страх от всеки

43

Анонимен

преди 4 години

14 дена? Ние смятаме до средата на септември да държим фронта.

42

Анонимен

преди 4 години

Вчера жената на 30 стана и сме се събрали 20 човека на двора, обедно време. Някой кукумицин се обадил на куките, цъфнаха, ама да имат да взимат частна собственостз. Викам тука сме едно домакинство само 20 човека, няма музика, няма шум, децата само грачеха, полицейска държава.

41

Анонимен

преди 4 години

Днес не видях полиция в нито един парк откъдето минах. Явно са се снимали за Фейсбука.

40

20

преди 4 години

Имам чувството, че колкото повече забрани, толкова по-зле. Тия дни толкова хора ме поканиха на гости, колкото за 5 год не са. Елате в къщи, да пийнем, децата да поиграят. Хората са социални същества и сега всячески искат да са сред хора