335

Анонимен

преди 4 години

Снощи бяха 161 а сега са 171, къде по дяволите са тези 29 "нови" случаи??????Или "новите" случаи са като новините ви МЕНТЕ ?!

334

Д-р Исня

преди 4 години

Винаги съм се чудел какво означава "Пролет пукна". Сега вече ми е ясно като гледам италианците. Там наистина пролет пукна!

333

Анонимен

преди 4 години

Какви магазини бок.клуко лъжлив блокират,сега ти трябва само храна а ако пукнеш и тя няма да ти трябва.Ще си неблокиран два метра под земята до второто пришествие.Егати сганта дращи по форумите.Гадев не е съгласеН,Гадев иска да измират поне по 290 на ден,хем да се еосвободи пенсионната система,хем най-накрая Борисов да падне.Дъното не просто е достигнато от БКП и прокопиевци а го кОпат.ЧОВЕКОМРАЗЦИ БОЛШЕВИШКИ,ВИНАГИ СТЕ БИЛИ ТАКИВА.

332

Анонимен

преди 4 години

Спирам китайските ресторанти,. Току виж са ми донесли прилеп с ориз, гъби и коронавируси.

331

Анонимен

преди 4 години

СОЗ казват, че и тютюнопушенето е вредно. Няма ли да има забрана и затова. Скривайте всички цигари. Месец бе цигарени дим.

330

А бе Мутафчийски

преди 4 години

Защо твърдите, че младите не са застрашени. Пораженията съществуват. Ако ги преминават по-леко, това не е без последствия.Няма млади, няма стари.Белият дроб става като корк в тежките случаи.За леките няма статистика, ама може да си представите. Да не стане да плащате пенсии на 30 годишни.

329

Анонимен

преди 4 години

Ке се умира.

328

Анонимен

преди 4 години

Тези на круизния кораб с какво се лекуват? Доста добре се справят-700 болни и 500 излекувани

327

До 350

преди 4 години

Някой каза Бяло сухо. Но аз си предпочитам домашен Памид. Щото дето хинин там и танин. Голяма работа.

326

До 357

преди 4 години

Май ти си като просякинята щото си дал чужда войска да ти варди жаната. Мишок.

325

Анонимен

преди 4 години

От 10 започнаха да стават по 30 скоро и по 50 ще стават арена армеец е заредена с легла, ами като да се слагат бронетранспорьорите и държавата да помага и да разнася неща от първа необходимост на хората .

324

Анонимен

преди 4 години

Алжир има 65 оздравяли, а заболелите са колкото при нас г.д, Кувейт няма смъртен случай, имат 27 оздравяли. Тук само трима изписаха, а тези които са на домашно лечение как са?

323

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 354,разбираш ли, че си като просякинята в подлеза, която благославя с мили думи, всеки който пусне стотинки, а кълне с най-грозни думи всеки, който я отмине.

322

Анонимен

преди 4 години

Защо Китай ни прави дерение ? Къде са братята хамериканци? Ааа разбрах, те са свикнали само да вземат от колониите си не и да дават. Как да не ги ...... обичаш!

321

Анонимен

преди 4 години

Тогава принудителна карантина за 40-49 г. и фирмите ги пускат отпуска или съкращават. Какво чакат и който не е дисциплиниран има затвор.

320

Анонимен

преди 4 години

Само искам да вметна нещо. Бай *** изкупи от аптеките Аналгин хин без изобщо да знае какво купува. Искам да отбележа, че това лекарство съдържа САМО И ЕДИНСТВЕНО метамизол натрий, т.е. аналгин. НЯМА НИКАКЪВ хинин в него. Хининовите лекарства като истинския аналгин хинин се произвеждат у нас само за износ, защото в ЕС са забранени. В момента износът е спрян.

319

Анонимен

преди 4 години

Абе кратуни, ако беше произлезло от България как щяхте да говорите а ?

318

Александра

преди 4 години

Теэи китайци, раэкаэаха играта на целия Свят!!!

317

Истината

преди 4 години

Всеки един загинал човек на тази планета от Кунг-флу,тежи на съвестта на китайската комунистическа партия!А Кухнята от прилепи,кучета,жаби,червеи,плъхове на тези нечистоплътници няма какво да коментираме!

316

Бате Гойко

преди 4 години

"Чехите имат и само 6 оздравяли, така че е рано да говорим за тях."Вярно е, най-вероятно скоро ще почнат да падат първите жертви, просто статистиката за момента е интересна. Не видях друга държава с такива показатели.