31

Доко

преди 4 години

Айде форумната мишка, дето ми даде палец надолу да обясни защо?

30

Анонимен

преди 4 години

Избирайте ГЕРП, шушляци!Напред с ГЕРП, шушляци!В Бойко е спасението, шушляци!Напредък с бухалки, шушуляци!До костите ви опоскаха, шушляци!Робски народ, шушляци!Спасението в терминал 2, шушляци!

29

Доко

преди 4 години

Я да ви питам форумните икономисти, при условие, че цените са фиксирани, а всички ПРОИЗВОДИТЕЛИ вдигат цените(ако случайно сте пропуснали този факт), до кога мислите ще работят веригите? Отговора е точно до тогава, докато започнат да работят на загуба. Тогава ще хлопнат кепенците и ще звъните на генерал Годжи да ви носи хляб и сирене.

28

Анонимен

преди 4 години

Не търговци, а търгаши има в България и сега ревнаха, че не могат да ограбват народа!

27

Анонимен

преди 4 години

А за какво да работят в тези тежки условия на доставки и търговия?

26

Тим

преди 4 години

До 9 но пак е 47 стотинки а не като тук 2,20 нали

25

До 26

преди 4 години

На основните продукти!Всеки чете диагонално.

24

Пижо

преди 4 години

До ХмммКакво му е адекватното на мерките? Всички сме под карантина, но НЕ се правят изследвания, т.е. реално заразените се разхождат свободно, редят се на опашката зад теб, пипат количките за пазаруване и кашлят в магазина! За да има адекватни мерки трябва да се правят хиляди изследвания и заразените да се поставят под реална карантина!

23

Въпрос

преди 4 години

Само да попитам, след като заплатите са фиксирани, защо цените трябва да са свободни. И то по време на криза?

22

Анонимен

преди 4 години

До29 не само храни и много други стоки

21

I'm

преди 4 години

В общи линии купуваме една от най-скъпите хрсни в ЕС и пск се ненаядоха изедниците! Сега излизат с номера "Не било пазарна икономика..." Абе нещастници с какво сте ощетени? Нямате печалба ли? Безпари ли вакар да раздавате? Какво? Алчни ***! Но така е, защото вериготе не са български! Част от НАШИТЕ пари, ще отидат в ТЕХНИТЕ държави, да подлрепят ТЯХНАТА икономика. ТЯХНОТО здравеопазване, особено в тази ситуация в която е Европа сега! А останалите просто са алчни. Никаква пазарна икономика!

20

Gargolit

преди 4 години

ще ядете прилепи май :D

19

ПриРавниДругиУсловия

преди 4 години

Никой не ви е ограничавал при нормални условия. Но сега с извънредни условия няма как да функционира на пазарен принцип всичко. Понеже има ли търсене се знае какво се случва. Регулацията сега е точна и навременна и пази от инфлация, защитава народа и покупателната му спосоност. Спестяванията също ще се запазят, защото ще са нужни в това бреме. Айде, за 2 месеца няма да ставате милионери. Да не говорим за пенсионер с минимална пенсия и покачва щи се цени на храни и лекарства. Как?

18

svetlio

преди 4 години

Искахте пазарна-пазарна!Ако не ви е кеф,дай да се връщаме в планова!Но в сегашният й вид,по-добре не й се бъркайте!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Не се оплаквайте, вижте Китай къде стигна с централизирана икономика.

16

Анонимен

преди 4 години

Т.е. Търговците за ЗА спекулата

15

Анонимен

преди 4 години

Пазарна за Вас ама за нас геврек в момента така че по лако да не играе гегата лапачи :)

14

Шшшш алоу

преди 4 години

По-добре махнете ДДС на продуктите от първа необходимост, а вие махате печалбите на фирмите.После и данък ще искате ама няма да има.

13

Хммм

преди 4 години

Българина винаги се оплаква, ако не бяха въвели подобни мерки всички щяха да църкат че няма закони в тая държава. Мерките са напълно адекватни, въведени са вече в цяла Европа. По този начин дори бедняци като българите ще имат достъп до основни стоки. Будалите все си мислят че искат да ги мамят с нещо.

12

До Бойко

преди 4 години

Бойко,ако позволиш един хляб да стане 10 лева и всички други стоки да скочат по 5 пъти да знаеш,че след пандемията хората няма да те искат за премиер. Ти самият повтаряше:,, Има за всички храна,не бъдете егоист и и не купувайте повече".