16

Анонимен

преди 4 години

Тоя интелект и той почна съвети да дава,оле майко.

15

Тишо

преди 4 години

До 12-ти, загриженияЗнаеш ли кое смешното и трагичното, поне за мен? Трагичното е болестта...и последствията, а смешното е поведението на хората, с цялото си държание и поведение. Като започнеш от продължаващото им струпване на едно място, минеш през пълнене на количките в хранителните магазини само с боклyци и стигнеш до иначе тяхната загриженост за имунитета им пред аптеките...и още куп примери.

14

Чалгарин дудаев

преди 4 години

КОБРАТА ЩЕ ОПРАВИ СВЕТА...САС ЕДИН КЮЧЕК..ОП...САА..ОООП.....САААА

13

Анонимен

преди 4 години

Кобрата го показвате със съвети, като Стивън Хокинг! Да каже, колко ще продължи кУронавируса!

12

загрижен

преди 4 години

Г-н Пулев, кое е смешното в ситуацията бихте ли обяснили? Това ваша лична позиция на боксьор ли е или на офицер от Българската армия и като такъв това държавната позиция ли е, че ситуацията е смешна? Съзнавате ли, че като офицер вие представяте и държавата? Кое точно намирате за смешно в създалата се ситуация на болни и умиращи хора?

11

Анонимен

преди 4 години

до 10 Не си разбрал малоооумната наредба! От 8.30 до 10.30 не пускат хора в хранителните магазини под 60 години.Смятай какъв олиииигофрен трябва да си за да го наложиш това. То по тази логика над 60 години хора да не могат да пазаруват след 10. 30 часа за да има смисъл от наредбата.

10

Анонимен

преди 4 години

Единството е вредно за здравето! По добро да сме разединени и всеки да се спасява сам.

9

Анонимен

преди 4 години

Бойко е на 60 години и трябва да излиза само от 8:30 до 10:30 часа до бакалията или аптеката.

8

Анонимен

преди 4 години

do НВКТервелчо е трагичен боксьор и 3 пъти по- *** от Кубрат!

7

HBK

преди 4 години

Малко ми беше трудно да раберя доста несвързаните приказки на този известен наш спортист и мислител, но със добре артикулираното мнение - "ситуацията хем е смешна, хем трагична" мога само да се съглася. И е хубаво, че се е въздържал да говори за лошите неща. Сал единият ни бокс е останал. P.S. Брат му е не по-лош боксьор, нито пък по-лош ... мислител.

6

Анонимен

преди 4 години

Utre v 12.00 mostno ura i topovni zalpove v rbg za bg Shofiorite ot pervazite na bg prozorcite i balkonite! Daje i v otkritia kosmos otivat za bg narod suveren!....ne samo za zlatni christianski fusti, roklichki i gerdancheta...

5

Анонимен

преди 4 години

Дон Кобрети, няма да ти се получи номера! Еди Хърн каза, че няма да има отлагане на мача за края на годината, а ще се проведе най- късно ако не на 20- ти юни, то на 25 юли, ако има отлагане. Така че кажи на Андреа да ти купува парцел два квадрата в Орландовци за 21- ви юни или 26-ти юли.

4

Анонимен

преди 4 години

И тоя *** го впрегнаха.Направо и него да го взимат в каскет щаба идеално ше пасне.Там вирусолози няма и се търсят боксьори.

3

Анонимен

преди 4 години

ама кинтите са си кинти, или бяха кинти. продължаваме напред де. лошо нема. ако тия милиони дето си деляхте, бяха наляти в лабораториите за изследвания, ехееееее...... сега нямаше да ми се правите на дървени герои, мишоци.

2

Анонимен

преди 4 години

Кубрат Пулев: Имаме нужда от Ф-16, за да служим на майка България!

1

Анонимен

преди 4 години

Bravo usta v usta da spasim chovechestvoto!