131

Срам

преди 4 години

Продължавайте покорно да изпълнявате заповедите на господарите си. Тези свободи които сега ви отнемат с този несъществуващ вирус, никога няма да ви ги върнат повече а вие си блейте като добри овчици.

130

И

преди 4 години

И болници които лекуват останалите

129

Аз писах ечера

преди 4 години

Освен това болниците да бъдат разделени на : 1.болница която лекува само болни от корона вирус. Болници които лекуват смесено. Всички болни, потвърдени с тесъют, съмнителни отиват там

128

Анонимен

преди 4 години

До 26Тъпако, психясвай си колкото си щеш, обаче не пречи на останалите да имат нормален живот с глупавите си изтерии. Айде заради някакъв *** грип, който ще мине и замине да затворим държавата!

127

Задавам пак искане

преди 4 години

Защо не се направят тестове за корона от по 10 лв. на всички. И за тези които са положителни да се лекуват в болници които са само за болни от корона вирус. А отри ателните обратно към нормалния живот. Границите да са затворени. Отварят се само за държави със същия режим

126

Смях

преди 4 години

И как по точно смятат да контролират всичко това? Има поне 30 начина да влезеш и излезеш от София с автомобил без да минаваш през никакви контролни пунктове. Нека видим дали имат достатъчно полиция да спират, проверяват и глобяват всички. Друг е въпроса, че от тези глоби никога няма да видят и стотинка хехе така им се пада за разпространяване на фалшива информация за фалшив вирус с цел отнемане на свободата на хората.

125

Анонимен

преди 4 години

Първосигнално всички реагираме с възмущение, че ни ограничават свободата. А трябва да се възмутим, че тези, които държат властта реагираха толкова безотговорно и лекомислено. Тяхното пренебрежение към инфекциозните болести доведоха до тази световна пандемия. Здравето е най важното нещо в живота. Когато си здрав имаш хиляда желания, когато си болен, само едно. Да оздравее. И вместо да обвиняват хората в безразсъдно поведение всички ония, от които зависи здравето на хората да видят своите грешки

124

Анонимен

преди 4 години

"Излекуваха" ГО С КУРШУМ В ГЛАВАТАТАКА ПО БИВА НАЛИ

123

Киро Брейка

преди 4 години

Казах ли ви, че масовата психоза налагана от медиите е по- опасна даже от короната в Ютуб? Не ми вярвате още? Ще повярвате!

122

Анонимен

преди 4 години

УБЕДИХ СЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПЪРВО МЯСТО ПО ХОРА С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 136"Застреляха" звучи грозно! Казва се:"Излекуваха"-звучи бодро и оптимистично!

120

Анонимен

преди 4 години

Във Франция никой не може да излезе навън от дома си без декларация...135 евро е глобата.Какво чакат нашите, а не следват примера на французите...?*** В ПСИХИАТРИЯТА ДА ТЕ ВИДЯТ

119

Анонимен

преди 4 години

Засега не виждам какво повече може да се направи.Няма как да се угоди на всички,а по-конструктивни предложения липсват.Хубаво е,че се ограничава безцелното щъкане насам натам,лошото е,че градовете се препълниха със стари дараци и барутници и сега трудно се намират места за паркиране.

118

Анонимен

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСА ГО ИЗКАРАХ НА КРАК ВЪЗРАЖЕНИЯ

117

Анонимен

преди 4 години

до 153 Ами аз се опитах да вляза в 9 часа тази сутрин в СБА на кварталния пазар и имаше на входа служителка с маска и ръкавици която ми каза че нямам право до 10. 30 да влизам в магазина. Видимо съм под 60 години- на 38 съм. Не ми искаше лична карта за да установи годините ми.

116

Анонимен

преди 4 години

до 154 Сега при нас е 200 лева глобата ако сме седнали на по- малко от 2 метра повече от две лица на обществено място, а същевременно разрешават в големите вериги хранителни магазини да се скупчваме на по половин метър разстояние на касите по 10- 15 човека, както и в градския транспорт. Това ако не е олигoфрения, не знам кое е!

115

Да

преди 4 години

От диктатура на пролетарията минахме към диктатура на простарията,с 30 години междинен псевдодемократичен период.

114

Анонимен

преди 4 години

Във Франция никой не може да излезе навън от дома си без декларация...135 евро е глобата. Какво чакат нашите, а не следват примера на французите...?

113

Анонимен

преди 4 години

"Хората до 60 години няма да могат да пазаруват между 8:30 и 10:30 часа всяка сутрин"-------------------------------Какво ще им попречи, за да не могат? Тази сутрин 09-10 ч. е пълно с млади хора по улиците и градинките. Напук са се събудили и излязли. Или не са и чули за важните разпоредби, приличащи на домашен арест?

112

КРАТУНА

преди 4 години

ДО 7 ДЕНА ЩЕ СМЕ БЕСНИ И ДОСТАТЪЧНО ГЛАДНИМАЙ ЩЕ ПОЧНЕМ С ТЕБЕСВОБОДАТА СИ НЯМА ДА ГУБЯ ЗАРАДИ ЕДИН ПРЕУВЕЛИЧЕН ВИРУССИТУАЦИЯТА Я СЛЕДЯ ОТКАКТО ПОЧНА В КИТАЙ И ЗНАМ КАКВА Е ОПАСНОСТТА