131

Радо

преди 4 години

Айде нема нужда и от военни.

130

Orba

преди 4 години

Хората ще се отчуждат един от друг. Някои няма да издържат психически и ще получат инфаркт или психически отклонения. И така, няма да ни убие короната, ще ни убие отнемането на свободата. Вместо да ограничават, да се поучат от чуждия опит. Смъртността от корона в Китай е 4%, в Италия е 8.3%, а в Германия е 0.18%. Основната разлика е, че Германия има много повече качествено медицинско оборудване спрямо Италия, Франция и Испания.

129

Оху

преди 4 години

Ще си се движушкаме и мърдушкаме колкото можем: ако постоянно се движим,вирусът ще ни открие по-трудно :))

128

Чудя се

преди 4 години

Интересен анонс!!! Дракони ли ще се разхождат по улиците за да прилагат мерките, или...!?!? Хайде другари журналисти, малко по-сериозно се отнасяйте към писането! Най-вече в извънредни ситуации.

127

Анонимен

преди 4 години

Не можете да си позволите мерките, прилагани в Китай, поради простата причина, че нямаме икономиката и пазарите на Китай. Нас тази карантина ще ни съсипе. Но голямата ни трагедия е че нямаме и мислещи политици. Пак гласувате за тия бандити на следващите избори, ако изобщо ви организират такива.

126

Анонимен

преди 4 години

В Италия средната възраст на умрелите е 79г. Като съсипят хилавата ни икономика с тези неадекватни мерки средната възраст на умрелите тук ще е 29г.!!! Ненормалници.

125

Анонимен

преди 4 години

Значи взимате опит от други само за рестркции и контрол, а за за подобряване на живота на хората не прилагате практики. Заради вас ще си загубим работата. Вие сте ЗАРАЗАТА от която трябва да се отървем. Ще ни уморите по-бързо от който и да е вирус. ОСТАВКА!

124

Доктор доктор

преди 4 години

До 155: Варицелата се прекарва в ранно детство и затова не е "страшна". Ако я изкара цялото възрастно население ще е мор. Като не разбирата, що не спрете да мътите водата.

123

Мисля си

преди 4 години

В тези трудни дни,всички граждани които се смееха на нас селяните,че все още си обработваме дворовете и затваряме буркани,вече не се смеят...Много си продадоха къщите и избягаха в града,а сега няма къде да отидат,затънали в кредити и без работа.Рано или късно природата ни наказва за арогантността ни към нея...

122

да

преди 4 години

До 156Това е цялата идея колега ! Грипа е само предтекст, затова и абсолютно ненужно затегнаха положението че и КППта сложиха между градовете, да са сигурно че никой не работи

121

Анонимен

преди 4 години

160, бегай в Италия. Там ще те посрещнат с разтворени обятия.

120

Анонимен

преди 4 години

До нас 2 завода вече затвориха. Няколко стотин човека са вече без работа. Ще съсипят икономиката за една настинка с 3-*** умрели пенсионери. С калпавата ни икономика е свършено. Ще се вкараме в ужасна мизерия.

119

Анонимен

преди 4 години

Това е диктатура и злоупотреба с власт. Варицелата например е много по-заразнс от този грип но не си спомням да сте блокирали страната заради това А даже има и ваксина срещу варицела, която тук не се прилага. Не съм съгласна с домашния АРЕСТ. Нарушавате ми човешките права. Вие сте мои служители А НЕ ОБРАТНОТО.

118

re

преди 4 години

da se fkara sofisko grajdasvo dnes tochno dnes i koito ima kashta nqkade si da ima postoqnen adres tam da moje da si hodi tova e istinata koito e ot nqkade da si hodi nali sme nai zle se pak

117

ПенчУ

преди 4 години

До Анонимен 144... И аз съм, като теб! Подкрепям те в питането до министъра!

116

Анонимен

преди 4 години

Заразата НЕ се предава по въздуха! Заразата се предава чрез заведения, чрез ползване на неизмити чаши и прибори, чрез слюнка. Отворете си съзнанието. Проверете , доколкото ги има наличните факти.А децата не боледуват, защото се поемат вируса чрез слюнка да родител и с това част от генома му. (Нобеловата награда за откритието я предоставям на вятъра)

115

Майна

преди 4 години

В Пловдив Кппп та не са на табелите а преди тях, това е репресия

114

Анонимен

преди 4 години

напускайте ***.време е да търсим нова родина

113

До 134

преди 4 години

Радвай се, че има хора които сами си изкарват парите, умнико. На тях ще им даде ли някой 60%?

112

изедници сте

преди 4 години

Не могат да ме убедят, че диктатурата на полицията се започва заради съхраняването на възрастното население.Години наред оставиха хората в заслужена пенсия с минимални приходи, къскъниха се за вдигане на пенсиите за двайсетина лева на човек. Сега хоп - най милото ни, родителите ни сме щели да жертваме. Тези наши родители що не ги пазихте и лекувахте навреме, че се поболяха? Защо ги изоставихте сами и в мизерия? Също - буквално преди дни, медицинските сестри бяха "терористки", невъзможно било???