447

wffff

преди 4 години

боже доживях и прокурор да "настоява" и да се прави на политик, нещо за 3-те власти да е чувал? Че и заплашва, вместо директно да се самосезира и да разследва нарушенията човечеца "надига" глас. Всичко са постановки и договорки, театър за пред матр'яла.

446

@485

преди 4 години

Италия е третата икономика в ЕС, ***, а ти кой си? Познавам много италиански учени, много симпатични хора и добри специалисти. Нещо не ми е ясно от позицията на какво ги обиждаш. Още повече, че като не вярваш на Италия,вярвай на Испания. П.С. Гешев е крайно време да се самосезира срещу себе си, защото нарушава разделението на властите и всява паника в момент на извънредно положение.

445

Handel

преди 4 години

Другарю Гешев, не трябваше ли да ловиш престъпници? Или и ти се изживяваш като лекар - епидемиолог?

444

Анонимен

преди 4 години

Италиански вариант в България няма как да стане, защото българите не сме италианци.Италианците са най-абсурдната, мързелива, несериозна и лъжлива нация ... всичко което казват е лъжа, всичко което правят е измама. Не бива да се вярва на една дума от това което твърдят.

443

ПроСо То

преди 4 години

Ужаааааас........Червена смрад , вони та се не трае !!!!

442

Анонимен

преди 4 години

зиг хайл!

441

Помня

преди 4 години

До Редактор? 466 Помним го ние този Видов ден.Дано не се повтаря.

440

Анонимен

преди 4 години

И аз така мисля , времето ни изтича.....Разпространителите на червената чума или ги прибирате на топло или незабавно екстрадиране към сибир на още по-топло.Друго спасение няма !!

439

Анонимен

преди 4 години

Гешев в този случай е абсолютно прав. Крайни мерки трябват. Иначе умрелите ще са хиляди. След няколко дни ще е късно. Сега в страната се разхождат няколко хиляди заразоносители., не по малко от 2000-3000. ГЕШЕВ Е ПРАВ !!!!!!!!!! НАСЕЛЕНИЕТО МИСЛИ ЧЕ ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ, АМА НЕ!

438

, гражданин

преди 4 години

В никоя европейска държава главният прокурор няма да прави официални изказвания как представители на изпълнителната власт да си гледат работата. Г-н Гешев да сте чували нещо като разпределяне на функции между държавните институции ?

437

Анонимен

преди 4 години

Мразят Гешо от всички политически партии защото е един от народа и казва и прави това което трябва. Предишните главни прокурорчета само си трайкаха и бяга сол т-ци с олигархията и властта. Ето затова плюят денонощно Гешо.

436

супер

преди 4 години

сезона в банско приключи и вече може да се въведе карантина...

435

Анонимен

преди 4 години

Браво Гешев!Намери време и да нариташ и разни писачи по разни форуми.

434

ПроСоТо

преди 4 години

та МАНИЯТА му да се бръчка в работи дето НЕ са му работа,вече е ОПАСНА!!!!Не се ли намери начин,било чрез Президента,било чрез НС да се УСМИРИ тоя побеснял питбул,ще стане страшно в "държавата"....не се шегувам!...Не си правете майтап и вие!..."Майтап на гол гз" знаете какво означава..

433

98

преди 4 години

Тоя откога стана доктор?В тая държава няма ли министерство на здравеопазването,което да се изкаже по въпроса?Моята лична лекарка работи без маска и ръкавици,сестрата също.

432

Анонимен

преди 4 години

Под благия поглед на глупавия и търпелив народ и инфодемията за пандемията мокрите сънища на Каскета Гешев и Мутрата Борисов се сбъдват. Ще бъде полувоенна прокурорска диктатура. Ще бъдат окрадени милиарди - до момента 5 миларда от бюджета (по Борисов) - 1.5 излишък и 3.5 дефицит. 2 милиарда свежи пари от Европа за борба с вируса. Паралелно се ограничават правата и свободите на населението. Икономическите последици за държавата и народа на България ще са катастрофални. Пандемията ще вземе своето и ще отмине. След Борисов няма да има пенсии, заплати, здравеопазване, социална система, съдебна си

431

Анонимен

преди 4 години

Мисля че е добре да се въведе Военно положение.И генерал Радев, който е главнокомандващ армията да арестува Мутрите и да изгони Мафията от властта.

430

Анонимен

преди 4 години

Здравей Диктатура, отиващите в лагери те поздравяват !Отнемат ни права, за никой ли няма значение ?! От тук до стадионите в Чили е една ръка разстояние...Довечера пак ли ще ръкопляскате ?

429

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 464Военната полиция е към армията, да различно звено са но са към тях. Военно положение не мисля че ГЕРБ искат да го гласуват в народното събрание, защото главокомандващ е президента Радев. За МВР съм съгласен че те са тъкмо за това, да въдворяват ред, стига разбира се да не прекаляват с правомощията си.

428

ПроСоТо

преди 4 години

това лице е чедо на милиционер..Самото то е милиционер-свършил е Висшата милиционерска Школа в Симеоново...До тук -нищо "престъпно"..Изкарания от него "ПУЦ" по "право" по-късно НЕ го прави нито юрист,нито му дава право да заема длъжността "прокурор"!Калесването му за "главен прокуратор" също...не нарушава ТИКВОТРАДИЦИЯТА,известна като "калинките",така че формално погледнато и тук нема нищо НОВО....Но:-..СЕГА поне ще се въздържа да правя психоанализ на въпросния,обаче МАНИЯТА му да се бръ