32

Кочо

преди 4 години

Ами аз живея в Германия и всички по-големи фирма са вкъщи. Опел, БМВ, Фолксваген, Университетите, градини и училища. Ресторантите са до 18:00 часа. Само дребни търговци, фризьори, майстори и тн могат да работят. Всички които сме в офиси, сме в хоумофис в момента.

31

Срам ме е от вас

преди 4 години

До 28, тиквата започна да се оправдава, аз казах, че тези лекарства не борят вируса, а евентуални усложнения, то се правиш на интересен и сега започна да овърташ. Факт е, че тези лекарства не лекуват това вирусно заболяване. Както и да се въртиш и сучеш, няма да промениш това.

30

Juls

преди 4 години

Тръмп предложи милиард долара за главата на доктор Дедие. Франция обмисля предложението.

29

До Кочо

преди 4 години

Нищо подобно,това го практикуват Албионците,живота още върви на шест,ама после май яко ще реват!

28

Меркел

преди 4 години

Вече е лесно, нали ви върнахме арийците

27

@23

преди 4 години

А ти какво очакваш, някой да ти нарисува антивирусно лекарство ли? Те буквално се броят на пръсти. Като не мислиш какво казваш, после не се прави на умен. Естествено, че лекуват симптоматично, хората са с препълнени болници, имат нужда от каквото и да е за да им помогне. Всичките лечения в момента са насочени към намаляване на възпалението, защото имунната система очевидно се справя с вируса съвсем добре, освен ако не е подтисната от нещо - болест, старост, или лекарства. Просто ти трябва време.

26

до 20

преди 4 години

Помните ли миналата година когато гинеха човека продавал хлорните хапчета. А сега да го издирят и да му се извинят публично.

25

Кочо

преди 4 години

За Германия стратегията е ясна, да го изкараме всички в следващите години, защото вируса ще си остане. Тук идеята е да се разтегне заразата в следващите месеци, за да не се натовари системата, както в Италия. Италия ще се отърве бързо, до месец всичко ще е наред, но заради претоварването умряха и хора, които можеха да оцелеят. В Германия ще трае доста още, такъв е плана, но по-леко. Да видим какво ще стане, сега сме в Хоумофис.

24

Анонимен

преди 4 години

Такава реклама направи някой,че до довечера всички,противо маларийни и антибиотици с азитромицин ще бъдат продадени!

23

Анонимен

преди 4 години

Съществуват антивирусни, но евтинитен е действат добре. Мисля че лекарството което ползват срещу спин дава резултат (то също е антивирусно, очевидно), но то е доста скъпо и едва ли го имат в големи количества. А и не е нещо което да пиеш превантивно. Изобщо, никое от лекарствата за които говорят не е достъпно свободно и не е добра идея да го пиеш на своя глава. Ако не можете да дишате, се свържете с личния си лекар задължително. Пневмонията причинявана от този вирус е изключително тежка и гадна.

22

Срам ме е от вас

преди 4 години

До 17, май тиквата си ти, защото сам си обясни, че никое отлекарствата не лекува вируса, а облекчава симптомите. Има огромна разлика между лечение и симптоматочно лечение. Бактериална инфекция, антибиотика атакува директно бактерията, пречи да се развива и я подтиска и убива. Вирусна инфекция, няма лекарство, което атакува вируса и го убива, лекарствата помагат със симптомите. Ако организмът не може да се пребори с вируса, колкото и да се борят симптомите, рано или късно организмът ще откаже.

21

Анонимен

преди 4 години

жалко , пропаднаха мечтите на доста хорица да си купят бентлита с европейски пари .

20

Анонимен

преди 4 години

Не е аналгин хинин, поне гледайки формулата: хинина е C20H24N2O2, а хидроскихлорина е C18H26CIN3O. Но изглеждат доста сходни.

19

Анонимен

преди 4 години

И кое е ново на тия медикаменти? Просто комбинацията от двете,антибиотика и лекарството за малария,дава добри резултати!

18

ТТТТТ

преди 4 години

По принцип най добрите анти гъбични и анти вирусни препарати са Доместос и Аче! Мисля да ги комбинирам и да патентовам, като лекарство прогив COVID - 19, 20, 21 и 22

17

Анонимен

преди 4 години

Да кажат германците с какво ги лекуват, при тях смъртността е най-ниска. А имат доста болни.

16

@14

преди 4 години

Абе тикво, защо се обясняваш като не разбираш нищо. Хидорксихлорина се използва за лечение на малария, лупус, артрит и прочие тежки възпаления. Това с което убива коронавируса е тежка пневмония, при която белите дробове са толкова възпалени, че не могат да поемат въздух. Всички лечения са свързани с лекарства, които намаляват възпалението - неща срещу артрит, стероиди и т.н. Антибиотика предполагам е за да се избегне сепсис от произволна бактерия докато огранизма се бори с вируса.

15

Аналгин Хинин

преди 4 години

Ли е това?

14

Срам ме е от вас

преди 4 години

С Антибиотик да лекуваш Вирус, няма такъв вариант. Може да са лекували бактериални усложнения от вирусното заболяване, които са много чести, половината пневмонии, които се развиват при Грип, са бактериални и изискват незабавно лечение с антибиотици, но вирусите и бактериите нямат нищо общо, нито като строеж, нито като действие. Антибактериални препарати, не вършат работа.

13

Someone

преди 4 години

Професор Дидие Раул е преподавател в университета в Марсилия, моя позната завърши там преди години и ми каза, че той е един от най-гениалните биолози дето познава. Сутринта му слушах изявлението, така че не е фейкнюз. Тестовете са направени върху 24 души, тепърва ще се провеждат още, но той каза, че за момента резултатите са по-добри от очакваните от него.