25

Оляхте се вече

преди 4 години

ето ви два линка какво се случва:https://youtube/watch?v=h562nGeBX6Qhttps://youtube/watch?v=RV43FJWbGkYвируса е икономически!

24

Someone

преди 4 години

Всеки втори заразен е БЪЛГАРИН прибрал се от Европа, толкова ли са прсоти и слепи, че не го виждат? Докато всички туристи/емигранти ги пускат обратно регистрираните случаите ще се качват с по 10-15-20, а евентуално с по 50-100 на ден. Като се затварят граници, трябва да се затварят за всякакво живо същество. Докарайте още 5 автобуса роми от гурбет и после се чудете откъде идва вируса :)

23

спахо

преди 4 години

демек и на българи отказват достъп 🙄

22

Анонимен

преди 4 години

Некадърно управление и умишлено вкарване на заразени ни макята евааа. А как иначе да се докопат до евро милионите ако няма прокажени. На някой направили му впечатление кога изнесоха информация за заразени. Точно на другият ден когато от триполовите излезе информация че са приготвили Милиарди които ще раздават безвъзмездно на държави в които има куРаната. Ами малко по умните ще се сетят как ни заразиха и карантираха.

21

Анонимен

преди 4 години

А кои са вторите страни, да знаем все пак откъде може да се влиза.

20

GOFFEDOTO OT BANKJA

преди 4 години

др.борисов,време е да смениш българския посланик в Судан,и да пратиш там гешев,той много ги лови престъпниците,много добре работи с езиците,даже и езика "Банту"говори,скоро ще представи протокол,от Хартумския университет

19

АнонимеН

преди 4 години

ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА ВСЕ ПО И ПО ОТКАЧЕНО! ДРУГО НЕ СЕ СЕЩАМ КАКВО ДА НАПИША!

18

Реалист

преди 4 години

Аман от този фарс! След днешното непбезпокоено докарване и изсипване на автогарата на 3 автобуса , пристигащи от огнищата на заразата в Западна Европа, на целия свят му е ясно, че всичко е смешка. Каквато е и ония шемет кривоглавия Годжи.

17

Анонимен

преди 4 години

Явно не сте учили политология към ЦК на БКП, та да ви науча!Първа страна - БългарияВтори страни - съюзниците(едно време ЦЦЦР, сега ьЕС)Трети страни - всички, които не са втори или първи.

16

Анонимен

преди 4 години

Сега ли се сетиха да да затворят границите когато пламнахме. От месец и половина пиша. Затворете границите спрете полетите че ще Пламнем. Обаче един пуляв от заразната болница и Годжи с пагоните всеки ден излизаха пред Мисирките и повтаряха като зациклил диск. НЕма вирус нЕма вирус нЕма вирус. И сега когато вируса ни го Вкараха долетелите от Италия гастербайтери и Китайци работещи на Илиянци същите тези дето викаха като глашатаи нема Вирус изведнъж ни Карантираха всички. Как да не им.... макята.

15

АНТИ

преди 4 години

Кой го пусна virUSA ?

14

Анонимен

преди 4 години

До Mente in Chinaто бацилът знаем кой го пуснаизтръсил е над Италия амбалажапреди да се прибере самолетаА сети се коя е държавата?

13

zuzi

преди 4 години

Дишането на лепило помага ли за унищожаване на вируса?

12

Mente in China

преди 4 години

Ментето разката фамилията на света а вие продължавайте да му ползвате "иновцийте", като Хуявей, Ксиаоумни, Байуй и Сие. Хората измислили Ес Класата, Сони, Некуси и Айфони а ментето вируси и ДРЪНГЕЛИ! Наздраве!

11

Философ

преди 4 години

Вторите страни са между първите и третите.

10

Анонимен

преди 4 години

Ако не са тираджиите кой ще ти донесе храната бе ?

9

Мигрант

преди 4 години

И коя от петте държави, с които граничим, е трета?!?

8

Анонимен

преди 4 години

Четете статията там всичко си пише бе после задавайте остри въпроси

7

Анонимен

преди 4 години

Да а от Вторите страни могат свободно да се разхождат,между другото кои са Вторите?

6

Анонимен

преди 4 години

Пак пишат глупости.Кои са вторите?