454

2020

преди 4 години

До 19.03.Днес ще минем 100.

453

Анонимен

преди 4 години

А нали имаше три милиарда излишък? Къде отиде бре? Толкова бързо ли се топят парите в хазната?

452

Анонимен

преди 4 години

след тази пандемия няма да има нация.в учебниците по история след няколко години, ще ни оплакват заради извънземните драконови мерки които сме взели, ама сме пропуснали да набавим маски и бързи тестове.след месец като разберем, че марлите не помагат кой знае колко, ще е късно.

451

бай Тошо

преди 4 години

Ние нямаме държавна икономика,всичко е частно от фабриката до аптеките..Няма го държавния и военния резерв.Политиците са за затвора,но нали искахте демокрация

450

Анонимен

преди 4 години

що реветекъде бяхте когато тия краваристански изтривалки ви будалкаха за да вземат власта и да се накрадат като за последноами кой каквото си направи сам никой неможе да му го направидокарани сме до състояние - няма държаваи ще траете крадците защото началниците им ще ви направят някой номер като при бай жани след тава за един месец ще изчезне инфлацията като сложат техен човек ако не сте го разбрали си носите последствията

449

ОХ

преди 4 години

КВО ПРАВИМ С ЛЕКАРСТВАТА ПО РЕЦЕПТУРНИ КН.ИЛИ И ТЕ НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ??????????????????????

448

Зозо

преди 4 години

Добре, че не са на власт БСП. До сега да сме подминали Китай по жертви /от глад/. Знаем какъв капацитет е Румбата Гечев :))))))))))))))))))))))))

447

Гошето

преди 4 години

Другите правителства обявяват стимули за десетки и стотици милиарди, нашите никакви ги няма. Откраднаха милиарди, ама не могат да ги пренесат на оня свят.

446

Анонимен

преди 4 години

Вожда как се хвалеше колко сме били добре преди а сега за 3 дена сме вече с 3,5 милярда дефицит.

445

Анонимен

преди 4 години

Посмъртно няма да се обединя с сородкитеГендари. Мразя ги , желая смъртта им и този вирус ще помогне

444

Зозо

преди 4 години

До АнонименНа Боко 3,5 милиарда дефицит са една хвърчаща цифра в негов стил. Най-много да са изчислили колко пари няма да внесат спрелите да работят фирми - осигуровки и ДДС. Това са несъбрани пари, а не похарчени за 4 дни.

443

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 490 Не сте само Вие което мислите това. Нали ББ се хвалеше, че имаме ръст 3.5% на икономиката, сложиха ни нови данъци на колите , гражданската застраховка скочи , хвалби , че стоиме много добре,имаме сме излишък в бюджета, раздаваха се пари от джипката, а сега изведнъж 3.5 милиярда дефицит. Как стана това?

442

Зозо

преди 4 години

Вчера четох, че в Иран работата е страшна. Вече ги заравят както тук прасетата лятото. Аятолаха нали ги накара да лижат там няква дръжка на врата?!? :))))))))))))))))))))

441

Анонимен

преди 4 години

Как от близо два милиярда излищък две или три поредни години / излишък раздаден на близки до власта/ сега за два месеца сме в три милиярда и нещо дефицит? Може ли някой икономист това да го обясни разбираемо и за последният българин, защото харчат неговите пари събирани от всякакви данъци.

440

Анонимен

преди 4 години

Вече съм напълно убедена, че лицето Борисов няма никаква представа от това, което говори. Плещи за дефицит, излишък. ръст на БВП, без да разбира какво е това. Няма никаква последователност в "анализите" му. Ясно е че съветниците му са калинки, ама чак пък такова невежество. Той и държавния бюджет го няма за нищо, какво като е закон...

439

Анонимен

преди 4 години

"Ние сме във война с невидим противник, заяви премиерът" С кого си във война бе ....? Със собствения си народ ли?Трагично, но по-скоро цинично и смехотворно.

438

Дан

преди 4 години

Преди 2 седмици имаше милярд и половина излишък?! Какво направи бе шапшал????

437

ало ванио

преди 4 години

Щом 1 вирус може да срути управата, то е-гАти вируса, е-гАти управата.

436

Зозо

преди 4 години

Абе на 1 май *** ще се събират ли при пРезидента? :))))))))))))))))))))))До Галин: Не е за 4 дни. Просто са сметнали колко пари няма да съберат от бизнеса, който не работи за 1 месец.

435

Галин

преди 4 години

Как така държавата за 4 дни похарчва 3.5 милиарда лева и изведнъж изпада в дефицит!?