160

ПроСоТо

преди 4 години

според мен г-н Радев прави груба грешка..Силно се надявам,че тя е плод на ИСКРЕНОТО му желание и старание да помогне по някакъв начин.Но май забравя,че този,с когото седи на една маса само преди седмици каза за Президента:-"Беше са покрил някъде,сега па от къде изпълзя?"Щом банкянския ЛИСУНГЕР оставя некой друг да "обира лаврите" ,знайте:-Вече му е изкопал гроба.А в ситуация като тая ,също така ПРЕХВЪРЛЯ отговорността в/у ДРУГИТЕ!..аз НЕ бих дори и подал ръка на Де Била.Какви планове има Ра

159

Ани

преди 4 години

С цялото ми уважение към президентската институция, изпитвам дълбоко възмущение от факта че този индивид обезличава институцията по такъв безобразен начин.

158

въпрос

преди 4 години

То добре че само обединени можем да излеземот кризата, но защо този пъпеш все гледа как да ни разедини?

157

Анонимен

преди 4 години

Г-Н РАДЕВ,ГЛЕДАЙТЕ СЪЗНАНИЕ СЛЕД 1 МЕСЕЦ КАТО СВЕСТНИЯ БЪЛГАРИН ОСТАНАЛ БЕЗ РАБОТА И СРЕДСТВА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА....

156

Анонимен

преди 4 години

Бутик "Болшевик"

155

Българин

преди 4 години

Пич си г-н Премиер! Бъди жив и здрав!. Ти можеш да ни изведеш от кризта. Този до теб нищо не е правил , нищо не прави, и нищо няма да направи. Играе само за да се показва на телевизора.Пак ще те изберем.

154

българин

преди 4 години

Пич си гн президент! Този до теб,е само "медийна звезда"!Жив и здрав! Пак ще те изберем! А тоя..........-:)

153

Радев-матрьошка

преди 4 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

152

Българин

преди 4 години

Този не разбра ли, че е напълно ненужен, т.е., излишен?!

151

akud

преди 4 години

ако не призовахте Румба хората да се събират по разни митинги, днес заболелите щчха да са много по малко, заради приказките ВИ, едва днес хората започнаха да си дават сметка че корона вируса не е шега работа

150

Доктор

преди 4 години

Съзнанието на хората си е много наред , другарю прецедент ! Ама я виж какво става в Испания - там управляват социалисти и виж по колко човека се заразяват - по 3000 човека на ден , и расте броя им !!! Комунистът ще затрие де що има хора ! А пък ние знаем, защото половин век ни заразяваха и изтребваха тези .......!

149

Доктор

преди 4 години

Няма ли някой да обясни на българите ,как така всички пазванти(охранители) в Президентството имат специални,скъпи и подходящи за инфекции маски , а доктори и сестри ,които преиемат заразени с вируса нямат дори калцуни ????????????? Защо тия никому ненужни хора- охранители ( какво охраняват ??? ) са защитени толкова ефикасно ?, за сметка на горките доктори и сестри ,грижещи се за милионите българи ??????????? Някой да обясни !!!!

148

Анонимен

преди 4 години

терминът социална изолация заради инфекция е плануван през 1965 на среща на билдерберг груп,и се отнася не само заради вирус,а и заради планът им да разделят хората, да създадат страх и подозрение,за да може всеки да порти всеки заради една кашлица в буса. нов световен ред на бързи обороти.няма как хората да се уплашат от тероризъм и войни, но страхът от болести е мн силен. само от нас зависи, дали ще станем доносници в бъдеще, защото това е само първия вирус.ще има и такъв с 60% смъртност скоро

147

Млъкни вече

преди 4 години

Вирусолога Радев е на-неадекватният политик в разгара на пандемията. Това ли му е работата наистина. Да дрънка празни приказки и да съветва професионалистите как да си вършат работата. Ако е така тази длъжност президент е не само излишна но вече и опасна след безотговорното поведение на Шипка.

146

хуху

преди 4 години

май не разбрахте, че всички ще го изкараме този вирус. Накрая ще си изградим имунитет и толкова или ако имаме късмет ще измислят лечение. Всички мерки за спирането му докато има и един заразен са обречени на неуспех.

145

престъпна небрежност

преди 4 години

Китайците ни си мръднаха пръста да предотвратят износа извън Китай на този вирус. Той върлува в Китай от поне ноември 2019, а имаше китайски туристи в Европа дори през февруари 2020!

144

Мунчо Решетников

преди 4 години

Щеше да ходи на 9ти май в мацКва да бие чело предПоробителя обачеГоспод си знае работатаПоказа му че не трябваА той дали ще разбере ?

143

Тоз Путю

преди 4 години

Нали разправяшер няма вирус пък после отмени приема да не се заразят с Деса Аре писта

142

Анонимен

преди 4 години

Забелязвам, поне в София, наредени хората пред магазините, на 2 метра един от друг, стоят, чакат си реда, няма караница, няма нерви.Изненадан бях.Очаквах да има нагли пререждащи се тарикати.

141

спомени

преди 4 години

Ние всички тука парле ву франсе.Конграчулейшън,***!