32

Гретхен

преди 4 години

Видяхте ли как бързо-бързо намалихте вредните емисии??? А ????Не можело ли?!

31

Тръба

преди 4 години

Богатите също бягат.

30

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Истинските БОГати отдавна са в подземните градове. Останалите които имат много пари и си мислят че са богати са просто измамени камилчета !

29

К`ви богати бе?

преди 4 години

Нали ва богатите им прислужват средно богани, да не кажем бедни, нали...При днешните транспорстни комуникации всички ще го хапнем равномерно. Друг е въпросът, че това не е чума. Не е и Испанския грип. Та и да го хванете няма да е толкова страшно, койлкото си представяте. Ще го отнесат възрастните ни родители, баби и дядовци.Което, с оглед на акълът ни, май ще е по-лошо...

28

чичо

преди 4 години

Това просто Просо се опитало да каже нещо

27

бай ганю

преди 4 години

тези богатите които могат да си позволят 150 000 за полет би трябвало да могат да управляват самолет сами ако личния им пилот на личния им самолет откаже полет

26

Анонимен

преди 4 години

мдаааа..чумата с корона е и за милиардерите

25

ПроСоТо

преди 4 години

иначе,ако требе да сме сериозни,ЦЕНАТА НЕ може да падне под НУЛА !Тогава няма да е ЦЕНА,а..просто ПОДАЯНИЕ,..ДАРЕНИЕ,което няма как да се случи и то особено в ПАЯЖИНАТА на петролните ДАЛАВЕРИ,заради които се водят войни и биват избивани милиони....Но със сигурност цените на суровия петрол спадат..Видно от.."цените на суровия петрол"

24

Фейк нез

преди 4 години

набират сили

23

supata

преди 4 години

Цеите у нас не падат или нищожно падат когато има спад на цените в останалата част на планетата, иначе първи се покачват, мигновено когато има повишение на цените

22

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоДобре ли сте?

21

Анонимен

преди 4 години

Не знам тоя надрусан холандец лво е казал ама катайците казаха че имуните или поне траен нема.

20

Анонимен

преди 4 години

Видях на снимки от ню йорк- пред болницата е направена голяма палатка. Може би и при нас ще е добре съмнителните случаи да минават първо през такова нещо, а не да се мятат в болницата. На тях също им свършват маските и служители от администрацията правят импровизирани маски от канцеларски материали- не знам какво се получава от тях

19

Шматка

преди 4 години

Ние сме шматки според гадовете,които ни управляват!

18

Анонимен

преди 4 години

До15Не мога да отговоря.Само цитирам думите на холандския премиер.

17

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

Петрола падна на 25 $ /Барел.Цена..пак 2 лева.Помня 2006 г. Нафтата беше 1.03лв...ама го нямаше тоз Акциз

16

ПроСоТо

преди 4 години

До първо в днес бге,ама въпрос!..Спазвайки традицията,цените ще се вдигнат с десетина процента,заради..."пандемията с корона вируса"..И "солидарното" поемане на "негативите" от нея....Това е "България",драги !ТИКВОГРОБАРСКА "България"!!!

15

ПроСоТо

преди 4 години

хм.....Дано да успея да си го спомня по-точно..:-Та в Една Книга /НЕ Библията/ пишело,че ще дойде време,когато от чешмите ще потече злато вместо вода...Хората ще търсят водата за да утолят жаждата си,но нея /водата/ просто нема да я има,защото ВСИЧКО в света ще се обърне в злато......та така с милиардерите...А да не говорим за "босяците"..

14

първо в днес бг

преди 4 години

Според Фокс бизнес, цената на петрола може да падне под НУЛА (0) долара за барел, поради презасищане на пазара. Ще съм любопитен да видя какви биха били тогава цените у нас.

13

до 11

преди 4 години

аз не мога да разбера защо всички политици говорят за имунитет, а СЗО казва като ги питат, че не е ясно колко време след като си преболедувал имаш имунитет, т.е. че може да е само няколко седмици, а не дългосрочен - никой не знае отговора на тоя въпрос в момента, защото всички преболедували са само на няколко седмици от както са преболедували. Та какво правим, ако имунитета не е дългосрочен, а краткосрочен? Същото с ваксина-ако не можем да изградим дъргосрочен имунитет, как ваксина би работила?