145

Анонимен

преди 4 години

Голяма драматургия тече. Най-лесно се управляват и мачкат хора, които се чувстват застрашени. С умели манипулации от страна на властите и страх, много страх за физическото оцеляване хората могат да бъдат направени послушни овце.Не съм против карантината. Това е правилно. Но ми писна да ни се натрапват политиците пред очите по три пъти на ден. Знаем ги какви са - крадци и мошеници и нищо друго не ги интересува освен как да продължат да ни лъжат и крадат!

144

Анонимен

преди 4 години

Eдно време му викахме Ебанско,но от днес УХАНско!

143

Анонимен

преди 4 години

До рибарХоди спокойно.И ако хванеш русалката - *бан като за последно.

142

макетата ке дадат

преди 4 години

фирасега ще им "консолидират" кръчмичките и хотелчетата - със сигурност се е намерил някой американски "инвеститор" и макетата от Банско и Разлоч пак ще станат чобани

141

Бацалов

преди 4 години

Частното село на Цеко Минев и кюррвата му Сани е отвратително, бетонирано грозилище, пълно само с кофти хора.Като целият им край.

140

До 147 рибар

преди 4 години

Не,ако идеш за риба сега, си най-обикновен шаран.

139

рибар

преди 4 години

аз да питам пак, може ли да ходя за риба?

138

Анонимен

преди 4 години

Щом започнахме вече цели градове да затваряме пандемията е вече факт. Стойте си вкъщи, излизайте най-много за храна. Пийте витамини и вино/ракия и това е. Молете се на дядо Боже да ви пази и да пази близките ви.

137

хм

преди 4 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ С ВСИЧКИ ГРАДОВЕ-И ДА СЕ СПРЕ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ-ВСИЧКО ДА ЗАМРЕ ЗА 20 ДЕНА-ГЛОБИ ЗА СЛУЧАЙНО СКИТАЩИ ПОНЕ ПО 100 КИНТА-ЗА ДА НЕ ПОВТОРИМ ИТАЛИАНСКИЯ АД...ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ХВЪРЛИ В БИТКАТА С ТАЗИ НАПАСТ...

136

Анонимен

преди 4 години

Не само Банско ами от Разлог до Гоце Делчев карантина,в Банско са работили хиляди от целия регион а и цяла България.Всички били на работа или почивка в Банско ТРИ СЕДМИЦИ КАРАНТИНА!Хора бъдете ЧОВЕЦИ,САМОИЗОЛИРАЙТЕ СЕ ДОРИ ЗАРАДИ ВАШИТЕ НАЙ-БЛИЗКИ.

135

Анонимен

преди 4 години

До Гошо 119Не само Банско-цялата страна под карантина иначе всички сме чао.........Чао червендалеста БКП ***, Чао и приятно гниене!

134

Анонимен

преди 4 години

До kaputtТи гледал ли си го тоя епизод, или само цитираш някой друг? Щото аз съм го гледал, и спрямо филмчето и твоите "конспирации" се получава нещо като това, дето сме изнасяли компютри за Япония. Не били компютриа компоти, не сме ги изнасяли, ами са ни ги върнали, и не било Япония, а Русия.

133

Анонимен

преди 4 години

Дами и Господа!Единствената причина поради която беше обявена Пандемия и Карантина от СЗО е, - да се забави скороста на разпространение на Вируса и да се спечели време за Вирусуоозите да открият лекарство/ваксина срещу него!!!Въпросът е - Кога!?Отговорът - Само Господ Бог знае!!!!Прави се всичко възможно!

132

Анонимен

преди 4 години

Англия зарази така и Франция. Първия заразен във Франция - британец на почивка. Всичко е умишлено, САЩ са наредили на пуделите си да не взимат никакви мерки и да разнасят вируса из цял свят. Минимум 20 000 британци са вече болни. Британия е най-засегнатата страна в Европа, а не Италия. Джонсън и неговия сив кардинал и главен лекар (британския Менгеле) искат да се отърват от 7 милиона пенсионери. На прокажените брити трябва да им бъде забранено да стъпват където и да било под заплаха от война.

131

До 137

преди 4 години

Ванга е казала, че ще се появят нови болести, непознати за човечеството, че Европа ще се обезлюди, че ислямът ще властва на континента.

130

Василев

преди 4 години

Днес *** клеца големия тъмен чистач. Счупи ми джамчето няколко пъти в килера.После *** плющяха и санитартие в спешното. Три пъти *** ши дежруния дофтор. После и той *** изплющя. Пак *** шиха. Два пъти. Не моем си седна на ***. Ще лежим по корем.Изплющян агент Тъпъпанирио Парцуци! ЦРУ

129

Анонимен

преди 4 години

Абе уфолози и сектанти, я кажете как така баба Ванга изпузна да споменава за цялата тая работа, хм ?

128

Анонимен

преди 4 години

София са най-миого гербераси и не искат да ги пипат.

127

Анонимен

преди 4 години

Аз съм от София, но трябва да затворим и София. Който иска да бяга на село. Аз нямам село и ще стоя тук пък каквото пушкa покаже. нужни са железни мерки.

126

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКак ще ги проследиш в софийското метро като са милиони и разнасят зараза от летището до Люлин и обратно.