29

До Тираджия

преди 4 години

Напусналия е на 65 години. Надявам се децата му, да са си взели хляба в ръце вече (евентуално са на по 40+). Иначе ако трябва да издържа 40 годишната си челяд и аз бих избягал от такива готованци...Сега сериозно - всеки може да изкара на боб, леща и ориз за 2 седмици без да фалира. Ще свие малко, ще похарчи готови пари и това е. Ако толкова няма пари (въпреки че тираджиите в момента са доста добре платени) децата му ще му помогнат, ако и това не може да се обади на социалните. Стига!

28

Анонимен

преди 4 години

до 32 Едва ли един международен шофьор- тираджия който взима на месец най- малко 2000 лева заплата, ще умре от глад, ако не работи 2 седмици. Стига простотии!

27

B

преди 4 години

Що не им вземат паспортите и личните карти. Карантината е вид домашен арест

26

Спокоен

преди 4 години

Колкото и да ви е странно, има хора в България за които две седмици без да работят, респективно без заплата означават отнемане на жилище, невъзможност да купят животоспасяващи лекарства за родителите си /примерно/, глад и мизерия за децата им. Човека е на 65 години. Вместо да се радва на старините си в пенсия, той обикаля пътищата като роб. Едва ли е от любов към пътешествията.

25

sante_dog

преди 4 години

Просто да не го пускат да се върне - тогава ще му оври главата и готово. Или на границата с конвой в Ловешкия арест в самостоятелна килия и готов. Ще се прибере, няма да векува навън...

24

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ДОГАН ЩЕ ХОДАТАЙСТВА ЗА НЕГО

23

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да има по бързата процедура някой вкаран в затвора за 5 години нарушил карантината у нас. Да се изпълнява веднага новоприетия закон от оня ден!

22

Анонимен

преди 4 години

Какво разследване, бе. Обадете се на колегите в Румъния да го върнат обратно.

21

Некъф

преди 4 години

Да му дадат 300 години затвор!

20

въпросче

преди 4 години

Да оставим за малко вируса настрани понеже.............''65-годишен мъж от Кубрат, с наложена карантина от РЗИ-Разград, е напуснал страната през ГКПП "Русе Дунав мост" с товарен автомобил''-ДО 80 ГОДИНИ ЛИ ДА РАБОТИМ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ от ГРОБ?

19

Анонимен

преди 4 години

до 20 Не, ще ти вземем свободата за 5 години само! Ако си голям куражлия- върни се в България, скaпaн тираджийски ***!

18

НОВА МЯРКА

преди 4 години

Държавата с радикални мерки - при тираджия беглец - да се отнема лиценза и запор на цялата фирма! ! !

17

Анонимен

преди 4 години

Е,и нали не е в България!Нямам нищо против всички поставени под карантина да се качват на автомобили и да изчезват в чужбина.

16

Тираджия

преди 4 години

Ще ми вземете цървулите! Глада на децата ми е по силен от всякакви рискове! Ако искате да си седя в къщи под карантини - парите напред!

15

Minuva42

преди 4 години

МВнР прави усилия да ги прибира граница по граница. Конвой по конвой. За какво?За да си направят тираджиите следващия курс :)Хаха :)

14

Анонимен

преди 4 години

Напълно луд или недостатъчно информиран глу.пак!

13

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не го преследвайте. Той знае, че ако се върне у нас го очакват 5 години затвор!Затова няма и да се върне!

12

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Човек... какви КПП-та бе... България е разграден двор, всеки си прави каквото иска, граница няма...

11

2334234423423

преди 4 години

Заслужава да му отнемат гражданството и да го направят бежанец. То и без това си е бил такъв щом е тираджия, пришълец, номад, ман..ал! Баш от него разградски край!

10

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ПЪЛЕН ХАУС . МЕРКИТЕ СА САМО НА ХАРТИЯ