22

Анонимен

преди 4 години

До 24Да изкупуваме, ама с какво? Отделно дето цената на златото продължава да расте.Безсмислен съвет според мен.

21

Финансов съветник

преди 4 години

Един безплатен съвет, така като на сънародници в нужда: Изчакайте още 10-ина дена и започвайте да изкупувате злато. Това ще ви възстанови загубите след кризата.

20

Ре

преди 4 години

Надай се коньо за зелена трева.Ако зависеше от мен, щях да махна изцело институцията ЧСИ.Защо дръжавата да не ги прибира тези милиарди, които прибират частните "съдии"?И 1/3 да взема от келепира ми, хазната ще се види в пари.А повишеното доверие на обществото в правовия ред, дори не могат да бъдат изчислени в пари.

19

Анонимен

преди 4 години

Не може да има социална стабилност в една държава, където всеки недорасъл умствено частен бизнес се изживява като държава. На тоя етап на акъл на 90 процента от човечеството всякаква форма нат. нар. демокрацияе е сигурна рецепта за а. л. ч. но консуматорство и т. е. р. ор над духовността. Тоест, лавинно дегенератство. Фактите са на всяка крачка. Свеж днешен пример - частните болници. Списъкът не почва, нито свършва с тях обаче. Нали бе, Уили ?

18

Анонимен

преди 4 години

Нали искахте ЕС,отворени граници,демокрация,анархия и крадливи политици.Ето ви сега и резултатие от всичко това.Дървото ще става още по дебело,и неприятните изненади тепърва започват.

17

Северняк

преди 4 години

Абсолютна простотия е това с пускането в неплатен отпуск без да те питат. Вирусът няма да те убие, но гладът със сигурност ще го направи. Ще докарат безработицата до двуцифрени числа. Абе някой остана ли в тази държава който да мисли с главата си?

16

noFreeman

преди 4 години

Честито ви Нов световен ред...

15

postradal pasi

преди 4 години

До niki тази лудост с коронавируса китаиците я спират като махат 5https://bultimes.bg/versiya-teche-zverski-biologichen-eksperiment-covid-19-i-5g/

14

Анонимен

преди 4 години

ЧСИ тата как ще лапкат.Защо ги ощетявате тези пиявици на кръв.

13

Батко ви

преди 4 години

Не, че не им вярвам и съм вечният скептик. Но някой ще ми обясни ли това: "Облекчават се всички процедури и правила за отпускане на безвъзмезддна финансова помощ от управляващите органи на еропейските програми у нас. Допуска се включително и увеличаване на размера на договорената безвъзмездна финансова помощ." С какво тези мерки ще помогнат на населението да се справи с кризата, глада и болестта? Или между другите мерки бутаме едни вратички, за да вземат правилните наши хора още пари от Европа

12

niki

преди 4 години

Тоест сега Божков може да си прехвърли всичките пари където си иска?

11

Анонимен

преди 4 години

Ако вирусът не ни убие, спекулата, която ще роди мизерия и глад със сигурност ще го стори! Историята е доказала - по време на война и криза, богатите стават по-богати, бедните по-бедни.

10

???

преди 4 години

Не разбрах защо чак сега приемат закона?! Това трябваше да стане преди поне два месеца. Нали от месеци твърдят, че са взели всички мерки.

9

Анонимен

преди 4 години

Кога ще знаеме Кой е под домашна карантина ? Лепенка на апартамента ? на входа ?Също трябва да се знае Кой от съседите се е върнал в последния месец от Заразена държава ?

8

калпав социопат

преди 4 години

искам нашите ако има начин да избудалкат народа и да вземат властта. искам корнелия и румен да счупят държавата както само комунистите го могат ! да я окрадат яко, за да може и нормалните хора да са зле.

7

PutCoVi D-19

преди 4 години

Закривайте "държавата", разпускайте гербавите калинки от администрация и си отивайте на село, там вируси няма, има мотики и лопати.

6

Анонимен

преди 4 години

До 2 Абе пак ли ти с тия фалшиви новини за продадените распиратори?За такива фейкве може доста да ти се стъжни животеца жалък.

5

Анонимен

преди 4 години

някой от специалистите каза - гледайте какво става в италия - същото ще е и у нас. не ми се мисли с това болно население.

4

Анонимен

преди 4 години

И все пак това е малко. Без тотална карантина както в Ю.Кореа и без масово тестване за заразата - положението ще излезе от контрол. А в България излезе ли от контрол, считаи че тука ще сме с най-голяма смъртност в света, просто защото нямаме достатъчно ICU с респиратори.

3

о, да ..!

преди 4 години

Мой 20-ри братовчед който е с голяма пенсия, но нищо почти не взема на стари години се разгони, стана поръчител на всичко околийски каки; сега от тавана на пенсията, а той е работил цял живот в Козлодуй, той почти нищо не взема! Е, нима такива като него Държавата трябва да ги обгрижва? Като си теглил пари от банка или от друго място, ама да си мислил, а не сега някои друг да ти плаща дълговете.