10

Анонимен

преди 4 години

Това е вчерашната информация - според днешния бюлетин за денонощието в Испания новите случаи са 1440, новите смъртни случаи за денонощието 41 (от 335 смъртни случая общо), а общия брой на регистрираните случаи е 9428. Като че ли в Европа заразата вече не може да се овладее. Единствено когато се заразят повече от 70 % заразата ще се самоограничи поради невъзможността да се заразяват вече преболедувалите (ако изградят имунитет).

9

Анонимен

преди 4 години

В болниците само по спешност се ходи. Днес личната лекарка прегледа жена ми с онлайн връзка, че имаше хрема и издаде електронна рецепта, директно в системата на аптеките.

8

Плебей

преди 4 години

Масовата психоза е най-силният метод на световният "елит" чрез подчинените му медии за постигането на целта си.Сриването на икономики,предизвикване на икономически кризи,обедняване на плебеите още повече за сметка на тях,и държането им винаги в постоянен страх от неизвестното!

7

да

преди 4 години

т'ъпите испанци след 150-тия смъртен случай обмисляли да затворят ресторантите....без думи...

6

до 4

преди 4 години

Как ги разбра? Ходи да живееш сред тях и като видя, че за нищо не ставаш се прибра мразейки ги ли?

5

Италия

преди 4 години

А в Италия за последното денонощие положителен резултат дадоха малко под 4000. Общо заразените от началото на епидемията бяха близо 25000, а мъртвите 1900. Днес, след бюлетина в 19 ч. ще видим с колко са се увеличили за денонощие.

4

Анонимен

преди 4 години

Тия са най-изпростялата и мързелива нация в Европа, по-зле от гърците. Абсолютни мърлячи и ги интересува само ядене и пиене. Езикът им е като едно бързо плямпане и плюене.

3

до 2

преди 4 години

Не шашкай хората с малкото му години. Момчето се е борило с левкемията. Лека му пръс

2

Анонимен

преди 4 години

Включително и най-младия починал футболист - 21 г. Франсиско Гарсия.

1

Анонимен

преди 4 години

Само тях са проверили.