48

Варна

преди 4 години

Петрола е последното убежище...??? Ти сериозно ли ме пита? Ще се направя че не съм те разбрал. Последното убежище на икономиките е ЗЛАТОТО. Нефтът пада поради две причини: 1. Намалено търсене и войната между ОПЕК и Русия ( най вече Саудитска Арабия). Междувпрочем поинтересувай се кога пак саудитците и САЩ са правили подобно схеми с петрола и както и коя империя рухна по това време. Има го в интернет. 2. Понижени търсене.

47

Анонимен

преди 4 години

Снощи изгледах в ютуб над един час две от последните видеа на Пламен Пасков и там човека си го каза, че вирусът е създаден от глобалните банкстъри и или е пуснат или изпуснат (по-вероятното), защото САЩ все още имат изнесени бизнеси в Китай, че моментът не е удачен за Тръмп за подобно сриване на икономиката на Китай, но в по-нататъчен момент именно това е щяло да се случи със завършената версия на Ковид19! Тези пускат вируси, а след това ни предлагат решения под формата на ваксини. Филантропи !

46

Анонимен

преди 4 години

Гларус от Варна,а защо Цената на златото като Последно и най Сигурно убежище по време на криза Пада???

45

Анонимен

преди 4 години

sega boiko borissov vzema 300 miliarda evro kredit, a posle... rradev da gi vrasta...ili da sa moli mnogo mnogo mnogo da mu gi prostiat...kakto v drevnograckite mitove i legendi ot epohata na sarkozi, merkel...

44

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОрбан се отърва от тези кожодери,Русия плати дълговете на всички руски републики, включително и на тези републики,които излязоха от СССР и Русия и това им беше обеца на ухото,руснаците и досега гладуват заради МВФ и световната банка,а от всяка чаша кафе или продукция която купуват в Русия,част от сумата отива за долара и МВФ.

43

До гларуса от Варна

преди 4 години

И кое ти е"ясно"нима има в момента държава в света на която не тежат прангите на дълговете спирала? Тоя път е нещо Друго,мръсната Гад която ни налази,определено не влизаше в играта на световните"режисьори"какъв ще е света след като приключи всичко това,е трудно да се предвиди!

42

Бобо

преди 4 години

Защо заем дайте ги безвъзмездно кой ще ги връща а? Не стига че заразиха хората а още и у борчове ги заробете.

41

турчина

преди 4 години

е за това е пуснат тоя вирус,нищо случайно нестава на тази планета!

40

Дърт Куманяр

преди 4 години

Браво Сталинке! Бурни аплодисменти по всички балкони на панелките всяка вечер в 20.00 часа!

39

Анонимен

преди 4 години

Може би и затова са убили Луканов,защото блокира плащанията по кредитите.

38

Анонимен

преди 4 години

ayyyy....toz lakom viruz kolko li miliarderi i milioneri ste hapne?

37

Анонимен

преди 4 години

Доколкото съм запознат капиталовата структурата е 50/50 а именно половината от капитала на МВФ се набира на квотен принцип от държавите членки,другата половина е частен капитал,по Интересното е друго,че никога досега от своето съществуване което датира от 1945 година,фондът не "вадил"на масата целият си наличен ресурс,който възли в момента точно на около един Трилион долара!С две думи нещата не отиват,ама никак на добре!

36

Йржи Лец

преди 4 години

Животът принуждава човек към множество доброволни постъпки.Вирусът също.

35

men

преди 4 години

ето го новия световен ред в действие. стринка сталинка ги имаше сухички тези един трилион и вика ко да ги прая ай че ги метна срещу вирОса. или па ги сабра за три деня? а може си са спешал дроинг райтс за които се говори от доста време. та стринчето че цъкне с мишката няколко пъти, че си вкара 1 трилион у сметката и след това ще ни дава заемчета естествено с гаранцийки. или па напрао ше и преписваме всичко. какво следва? световно правителство? безкешно общество? чипове? ваксинки. спестете ни цирка и казвайте ко ше ни праите гоимите....

34

Анонимен

преди 4 години

Ей тези ги канеше Цецоу в България,защото за него личната изгода,апартаменти и забогатяване са му по-важни от родината и бедните,гладуващи хора в България,по-важни и от живота на населението,което измира масово!

33

БатБулгар

преди 4 години

За тия, които живеят от лихвите на труда на хората, има специално място отредено от БОГ. Ще го разберат последни, за да им е най-гадно.

32

Е

преди 4 години

Лека полека ще се навърже всичко.

31

Не искаме заем!

преди 4 години

МВФ+Световната банка са институциите заробващи окончателно държавите в окови и вечно робство,налагащи геноцид над населението в държавите,породената мизерия от тези две институции убива населението,народа няма да има нищо,нито държавата ще е собственост на населението,населението ще са само слуги в собствената си държава и държавите ще потъват в безкрайна мизерия,Орбан се отърва от тях,защото е умен управляващ,но Гърция също пострадаха от МВФ, както и държавите по света.Ей тези ги канеше Цецоу

30

Анонимен

преди 4 години

Ааа заеми значи?Пак да печелят еврейските лихвари от нещастието на хората.

29

Зимбабве

преди 4 години

Този филм сме го гледали вече.