104

Коронаверус

преди 4 години

Не обичам комонюги,а герберюги,защото и те като мен са си сменили генетичния код.

103

анонимко

преди 4 години

Спекула може да има при икономики в които:1-цените са регулирани от държавата и2-държавата е сложила таван на максимална търговска надценка.При втория случай,ако се установи многократна продажба на стока,на свързани фирми,преди да я изкарат на пазара,това вече е спекула и може да се санкционира,ако има закон за това.Но при нас не съществува нито първото,нито второто,а и нямаме закон за спекулата.Евентуалните санкции са болни фантазии под каскетчето,а може и да се превърне в обикновен рекет.

102

Анонимен

преди 4 години

Каскета да не се прави на разсеян и да провери дали е истина това което тиражират по другите сайтове за държавния резерв и да не се занимава само с кокошкарите по магазините.

101

Анонимен

преди 4 години

Само при комунизма съществува думата СПЕКУЛА. При капитализма има пазарна икономика.

100

Анонимен

преди 4 години

До МорскиТая година ква хурка ни чака не е за говорене... Това лято направо може го прескочим...

99

Гост

преди 4 години

Ела в Пазарджик.....Спекулата е във всеки магазин...до кога бе баце ...до кага ще търпим ????

98

Анонимен

преди 4 години

Президенто нищо не каза на синдикатите. Дума, дума и нищо не казва.

97

Морски

преди 4 години

Мутр,ата Борисов и мафи,отската му шайка ГЕРБ докараха България до това трагично положение да нямаме никакво родно производство а да чакаме само на внос.

96

HeinrichHimmler

преди 4 години

Е как короната ще мине без малко ПР и за Гешев беее ахахха, пълен смях. Моля който оцелее от короната да излиза на протест като утихне положението, те се гаврят с нас вече!

95

Анонимен

преди 4 години

Откраднаха шоуто на ГЕШЕВ.Но то има връзка между това как китайския вирус спасява от преследване червените бандити на прехода.

94

Rdi

преди 4 години

Имали сте късмет. Аз намерих маски в една аптека и едната струваше 2,30 лв. Един познат имат цех за закуски, използват дезинфектанти, които преди са стрували 100 лв., сега бли стрували 600 лв. единия. После искат да се спазват хихиенни мерки... откъде пари?

93

Ужким

преди 4 години

Маските от 20 ст. ги има на няколко места по лев и какво от това? И в олх и в аптеки. Днес купихме няколко.

92

ДЖИБРАТА

преди 4 години

Един слизаше с въже от терасата....АЗ ЛАЗЯ КАТО КОТАРАК ПО СТЕНАТА

91

Ф.С.В.

преди 4 години

РОБИ !! СПРЕТЕ ДА РАБОТИТЕ!! СЕГА Е МОМЕНТА ДА ИЗВИЕМ РЪЦЕТЕ НА АЛЧНИЯТ БГ БИЗНЕС!! ЩЕ ИСКАМЕ ЧОВЕШКО ЕВРОПЕЙСКО ЗАПЛАЩАНЕ !!СТИГА СА НИ МАЧКАЛИ- ДО ВЧЕРА НЕ ИСКАХА И 14 ДНИ БОЛНИЧНИ ДА ИМАМЕ!! СТОИТЕ СИ У ДОМА И НЕ ПРАВЕТЕ НИЩО!!

90

хмм...

преди 4 години

Гешев, спекула се появява, когато има недостиг на стоки, най-често храни и лекарства, поради факта, че няма откъде да се снабдят. Ако в този момент някой завишава цените, то това става, защото този някой предизвика паника у потребителите и не се намесва на пазара с уж наличните осигурени стоки за 2 г. напред. Но Гешев не за първи път не вижда този някой, макар, че много добре го познава.

89

Анонимен

преди 4 години

Да, аман. Нашия домоуправител заключи блока. Един слизаше с въже от терасата.

88

БАРБА ГАНИОС

преди 4 години

НЕ ЗНАМ КАК ДА СИ СЛОЖА МАСКАТААКЪЛ ТРЯБВА ЕЙЙЙЙ НЕ СТАЯ САМО С КРАДЕНЕ

87

Бозо

преди 4 години

За има няма 60 заразени, червените дръти *** ОТ ГЕРБ ореваха света. Те са застрашени не само от короната, а и от СИНДРОМ НА ЕДНА РАБОТЕЩА МОЗЪЧНА КЛЕТКА . Казал съм им, че до няколко години БКП ГЕРБ няма да е в парламента. те сега са на 15 % подкрепа С ФАЛШИВИ ГЛАСОВЕ ОТ КОСТИНБРОД :)))))))))))))))))))))))

86

К.Нин

преди 4 години

А Елена Йончева кога ще се яви в следствието? Кога!?!

85

Анонимен

преди 4 години

До 86Опп! А ми викате дребен тарикат! Аз скоро ще си купя чиста нов S500, па оня дребен ми вика... А е ей!