15

Анонимен

преди 4 години

Ей сега, с тази помощ от ЕС Бойко ще накупи апаратура, маски, всичко. Чакайте само да обявят обществените поръчки, да скрие е левия джоб половината пари...

14

чичоГошо

преди 4 години

Каква била тази болница ли? Като всички останали, дори повечето са по-зле. БГ здравеопазването е неподготвено и хронично недофинансирано (и това е контролирано) да действа в рутинна ситуация, а какво остава за извънредна.Облъчват ни от една седмица с великите си мерки, и ни внушават колко сме безотговорни (и това е вярно), но пропускат да кажат как продадоха здравето ни за почивки, футбол и автомобили за милиони/милиарди.

13

Анонимен

преди 4 години

В Пловдив навсякъде е така, но лекарите си мълчат. Защо няма лаборатория, в която да се тестват болните в Пловдив?

12

Syag

преди 4 години

Вирусът тръгна преди 4 месеца. Посредством днешната световна мобилност беше ясно, че ще удари навсякъде, включително България. Защо не сме подготвени за 4 месеца питам ? Правитвлството, институциите, хората са тотално неподготвени, а трябваше да сме опънати като струни. Ако и когато това премине, не искам да виждам герберски клоуни да се трупат пред камерата с думите "Ситуацията е нормализирана, благодарение на правителството".Поне един път да се окажат мъже и да кажат "Милостта на Бог ни спаси"

11

Анонимен

преди 4 години

Eстествено че няма да има, като сме си разпродали апаратурата преди месец за жълти стотинки!! Който не вярва да види тук:https://statereserve.bg/bg/assets/resourcedocuments/5249/18.02.2020%20MR.pdf

10

Лаура Кьовеши

преди 4 години

Чух, че някаква медицинка техника е продавана. Да го почвам ли?

9

Анонимен

преди 4 години

Стандартна паника и мрънкане. След раздухването ще му вземат главата на директора паникьор.Каква е тази болница да няма запас за поне няколко дена с лични предпазни средства. А за не работещи апарати, които вероятно води като изправени... малко му е поста. Затвор!

8

Анонимен

преди 4 години

Иначе ми се показва мутрата всеки ден по телевизията..да ми обяснява как всичко е наред и лекарите имали всичко необходимо.Лъжец!

7

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Каскет веднага погвай дебелия патриот за продажбата на медицинска техника преди месец. Това е национално предателство.

6

Шопо

преди 4 години

Сега разбрахте ли,че превърнахме България в една мизерна държава с един *** начело ?!И тия 800 000 000 ? ще ги откраднат като всичко досега...

5

Анонимен

преди 4 години

По телевизията щабове министри и кой ли още не ни уверяват че всичко се контролира всички болници са заредени, но голата истина лъсна. Ситуацията е сходна с изявлението вчера на еди кой си министър дето уверяваше че няма нито един БГ шофьор на чужда граница да чака. И в следващия репортаж дадоха положението на границата на Словения. Как да им вярвам на управляващите. Защо дезинформират обществото?

4

Х

преди 4 години

Асфсслта яде ли се? Пие ли се, или се вдишва?

3

Анонимен

преди 4 години

Защо персонала контактувал с нея не е бил защитен? Специално за пловдив ли да се обясни че има смъртоносна пандемия?Докато не изкарат армията и не почнат да стрелят явно тия няма да схванат

2

Анонимен

преди 4 години

Всяка болница си има бюджет. Да са го предвидили! Отделно- взимащи заплатите си в плик- да помислят малко колко ощетяват държавата и себе си самите. И не на последно място- достатъчно време имаха да си поръчат маски, ако щете от чужбина.

1

Анонимен

преди 4 години

Докато си прегвърлят топката кой какво на кого е казал, целият Пловдие да бъде запечатан! Да разберат, че са некомпетентни и не организирани! Тотална карантина за Пловдив!