508

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

До 50 милиарда долара : МИ ТО ПО-ДОБРЕ ДА ГИ УСВОИМ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕТЪЙ КАТО ГЛЕДАШ "РАЗЦВЕТА" НА БЪЛГАРИЯ КВО МИСЛИШ...ИНАЧЕ Е ЯСНО 40% ОТ ОНОВА КОЕТО ВЗЕМАТ ЩЕ ГО ОКРАДАТ КАТО ЕВРОФОНДОВЕТЕ

507

Слав Караславов

преди 4 години

Може би съм грешен в разсъжденията си, но бих желал Мутафчийски да сложи най-после цивилни дрехи Поне така е из Европа ...

506

50 милиарда долара

преди 4 години

са отпуснати от световната банка за борба със короната в страни с бедствено положение. България преди пет дни нямаше заразени но бойко като чу за парите виждате как всеки ден броят на заразените скача десетторно у сега у нас. Бедственно положение разбира се аванта да има. Шкембето да расте.

505

о, да ..!

преди 4 години

Предлагам с цел ограничаване на писането на глупости, да се наложи поне за няколко години и цензура в Държавата; всичко да бъде подложено под контрол, даже семейното легло ..!Никакви извънбрачни връзки!Никакво излизане в чужбина; който иска да гледа екзотика - има интересни канали по телевизията; оф, ама и те трябва да бъдат ограничени!Това да се ходи до село София, простете, он и това да се премахне!Никакво море! Къпане през лятото и то със слънчева вода.Никакви МОЛове ...

504

Анонимен

преди 4 години

Предлагам с цел намаляване на психозата да се премахне интернета; телевизия и радио да има само в определени часове на деня - сутрин в 6.00 часа, на обяд (12.00) и вечер 19.30 часа.<br>Ако това се случи, ще се премахне драскането и масажа по клавиатурата, ходене от едно студио в друго за някои хора, даване на съвети от бавачки и гледачки ...<br>хората ще започнат да работят, пролетта дойде, време да засадим туй-унуй .., а не да дъвчем простотията на Правителството, те

503

Дядо Белобради

преди 4 години

КАК СЕ СПИРА КОРОНА ВИРУС .ВЪВ ФИЛМА ЗАВРЪЩАНЕ НА ЖИВИТЕ МЪРТВИ ,ПАНИКАТА В ГРАДЪТ БЕ ГОЛЯМА ГРАЖДАНИН НАМЕРИ НА ВАРЕЛЪТ КЪДЕТО ИЗЛЕЗНА СМЪРТА ИМАШЕ ТЕЛ.НОМЕР ТОЙ ЗВЪНА ВДИГНА ВОЕНЕН И ТОЙ КАЗА ПОМОЩА ИДВА -УСТАНОВКА С СНАРЯД -ЯДРЕН БЕ ХВЪРЛЕН И ДРУГИЯ ВАРИЯНТ БЕ ОТ ФИЛМА АПОКАЛИПСИС СЕГА -С *** КАКТО КАЗВАШЕ ГЕНЕРАЛЪТ -СУТРИН ОБИЧАМ МИРИЗМАТА НА ***.

502

Служил

преди 4 години

Не малка част от българите сме служили и знаем какви видни "специалисти" са военните лекари.

501

Анонимен

преди 4 години

Затварят кръчмите и обществените места а понеделник отивам да се тъпча с другите в фабриката. Да разменим вируси.Келепира келепира АА.

500

Скептик

преди 4 години

200 000 Гербаджийски Калинки на наша издръжка в министерства, агенции, организации, общини, псевдо граждански структури, структури за дезинформация всяка сутрин имат мушната под възглавницата една 100-тачка.Вие си дайте цялата заплата, изкупувете чували скапани картофи и неувираш боб от Египет да храните децата си следващите 3 месеца и бягайте на работа да изхранвате Калинките. АМИН.

499

Анонимен

преди 4 години

"Лозето не ще молитва а мотика"-това знаеш ли го?Руснаците имат ваксина и нашите да не се маят ами да почват преговори за закупуване.

498

Ден за молитва!

преди 4 години

Кой крив-кой прав-сега НЕ Е време за такива обяснения.Президента на САЩ обяви вчера,че днес 15 март ще е ден на молитва.Нито една бг медия не отрази това! Защо? С мерки,които не пречат и не помагат -ще се борим ние,кото сме най-умни?ДНЕС Е ДЕН ЗА МОЛИТВА-2 лет-2-14-И людете ми, които се наричат смоето име,смирят себе си и се помолят и потърсят лицето ми и се върнат от нечестивите си пътища,тогава ще послушам от небето,ще простя греха им и ще изцеля земята им!

497

гражданин

преди 4 години

До Българин 1той неговата работа си я е свършил, сега ти трябва да свършиш своята!

496

Българин 1

преди 4 години

Г-н Генерал,Поздравления за това,което правите !Ако може обаче ни "заливаите" по малко с информация,защото от напрежение и стрес хората ще се поболеят!!Вършете си работата без много Шум!!!

495

по-рано

преди 4 години

Екскурзии, учене, ряабота, семинари и всичко, свързано с Китай, трябваше да бъде спряно. Не беше. Хората си щъкаха напред-назад. Търговишята с Китай трябваше да бъде спряна тотално за времето, докато Китай не пребори вируса. Никой в Европа не го направи. И вирусът дойде. А беше само китайски проблем.

494

по-рано трябваше

преди 4 години

Ако строгите ограничения бяха предприети в самото начало, още когато епидемията върлуваше в Китай, ако ЕС бе забранил пътуванията от и до Китай още тогава, сега изобщо нямаше да има зараза в Европа. Обаче тогава либералите, респектирани от парите на Китай, не смееха да обидят Пекин. Е, сега след много шаване насам-натам, Пекин се окопити и взе да обвинява САЩ, а ние търпим китайския вирус в ЕС.

493

Анонимен

преди 4 години

"За китайците каква беше епидемията, нещо по-различно ли - справиха се за 2 месеца!"Не казвай "хоп" преди да си прескочил трапа.

492

Найсе

преди 4 години

До червени боклуциВируса ще победи всички комунисти!

491

Handel

преди 4 години

Тъй като никой от управляващите не го казва, тъй като не се "връзва" с тендецията, потърсете малко чрез Google и ще разберете, че всяка зима вследвие на усложнения от грип (какъв да е грип) умират около 650,000 души. И след месец и половина като се затопли, както всяка година, няма да остане и следа от какъвто и да е грип.

490

червени боклуци

преди 4 години

Ха сга да ви видим колко сте много и силни - непобедими! Съединявайте се да измрете!

489

Анонимен

преди 4 години

До Е2-Е4Абсолютно вярно е. Всъщност, днешните мерки ще дадат резултат *веднага*, но той ще бъде видян след 1-2 седмици, тъй като в момента все още откриваме случаите, които са се заразили преди въвеждането на мерките и има хора (може би вече между 100-тина и 200-та, но никой не знае колко), които са в инкубационен период, без да знаят това.