10

Анонимен

преди 4 години

Вярно,дори и да не ни изгонят,от Албиона,то много българи ще се завърнат окло Великден.Ще трябва да се карантират 15 дена,но къде?Най добре е правителството да използвамашините за правене на полеви гаражии да направи пет, шест изолаторнипостройки,със съответната инфраструк-тура.И защо ,въобще се бавят,като предочите им гори този свят. Оставете,немислете за парите,каза ви се в ефир,спасете хората!!!

9

Статистика

преди 4 години

Изчислете процент (%) и промиля (%о) от населението на страната и ще видите, че всичко е наред; по тази логика, ние трябва да живеем поне до 998 години, така ли?

8

Анонимен

преди 4 години

Англичаните се направиха на много смели,сега ще последват Италия!Лошото е ,че много българи ще решат да отскочат до България за Великденските празници.През април да очакваме масово нашествие на короновирусни от Италия,Англия,Испания и др.Бог да ни е на помощ!

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Всяка новина е за коронавируса. Хората могат да изпадват в страхова невроза.Това е абсолютно вярно! Дори и аз, който вярва в безсмъртието на човека, взех да се панирам! Да се надяваме, че е защото цял ден не съм хапвал нищо и сега ще onъна една телешка пържола! Ей тъй да съм рахат! АМИН АМИН АМИН!

6

Анонимен

преди 4 години

Забавиха се доста с брекзита и ето че си плащат.

5

Анонимен

преди 4 години

Тръмп наложи забрана за влизане в САЩ за целият ЕС, но не и за GB. Аз ако съм на Макгрегър ще отида на почивка във Флорида.

4

Messir

преди 4 години

Точно острова мисля ще стане развъдник на коронавируса щото там не се спряха да щъкат от цел свет хорица. От всички краища на планетата сбироток. Те са лесни - ще се затворят лесно щото са остров и квото ше гори ше гори. Но материка ше требе да чека ваксината която пък не се знае къф бъркоч точно ше бъде и какво точно ше съдържа.

3

Анонимен

преди 4 години

Всяка новина е за коронавируса. Хората могат да изпадват в страхова невроза.

2

Анонимен

преди 4 години

Тия до вчера си бяха затворили очите и си играеха футбол при пълни стадиони...Днес броят

1

Анонимен

преди 4 години

Лелята на Макгрегър ритнала камбаната, любимата му леля. Целото му домочадие е прихванало.