204

последни минути

преди 4 години

3500 заразени за днес в Италия, 175 умрели. Общо 21 157 заразени, 1441 умрели!!!!!!!!!! Лек грип!

203

до сара

преди 4 години

като не тио харесва цивилизацията, защо не отидеш в някоя гора без дрехи да събираш корени? Тръгвай още днес, за какво да се бавиш

202

12345

преди 4 години

До *** 194 Явно има още мноооого да учим особено в насока - Как да се развиваме , без да унищожаваме всичко около себе си А един любопитен факт , знаем много повече за някои планети , отколкото за океаните - там в дълбокото какво става , където крак на човек мнооооооооого рядко е стъпвал:)) . какво да се прави - налягането си казва думата

201

няма угодия

преди 4 години

Ако му изпуснем края и допуснем масова епидемия - лошо. Ако извадим късмет и не допуснем ииталианския ужас - мерките били излишни.Някой индивиди са меко казано досадни с прсто.тията си.

200

Анонимен

преди 4 години

Айдее ,още нови 4 заразени !!!Взеха да ги съобщават през час,коронолавината набира скорост,Бог да ни е на помощ,щото от докторите файда нема!

199

Анонимен

преди 4 години

Безмислена загуба на нерви. Създаде се масова истерия, блокира се държавата, лишиха хората от всякакви земни удоволствия. И всичко това заради едно грипчe. Даже бих отскочил до Западна Европа, сега билетите са евтинки и е празно и спокойно по улиците.

198

Катил

преди 4 години

До Анонимен 199При затворени граници кой ще те храни, или очакваш комшията на село да ти сготви?Ограничени сте и това е, даже сега Короната ми се вижда добро средство да редуцира слабоумните в БГ.

197

Хил Били

преди 4 години

Тази гадост я изпуснаха от лабораторията в Ухан и единственото, което им остава сега, е да плащат на ***, които да омоловажават щетите.Хиляди жертви и трилиони долари загуби до тук. Може да стане и много по-зле ако не се стегнем.Ако някой вземе да ви припява, че мерките са излишни - бийте му шута -това е или *** или малкоумник.

196

Василев

преди 4 години

Смешници са нашите професори врусолози и плямпаджии,които се правят на вещи,такъв вирус се създава най-малко с десет години къртовска работа в свръх секретна лаборатория от гениални учени и стотици хиляди опити върху животни и хора, и всеки цент хвърлен в разработката, ще се върне , защото става въпрос, кой ще контролира световната икономика, петрол,фондови борси,информационни технологии,финанси!Научете си урока един път завинаги селяни прости,световните господари никога не радат на колене!ЦРУ

195

дали

преди 4 години

До Анонимен 192Те и в Италия така мислеха , сам виждаш какво става там сега Около 22 .02 имаха 2-3 случая , след 3 седмици са над 17 000/ без днешните / , от тях 1439 оздравели , а 1266 са починали

194

АнонимеН

преди 4 години

МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ЕС ПОЧТИ НЯМАШЕ КОРОНА ВИРУСЧЕ!!!САМО ЗА ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА МЕСЕЦ МАРТ ЕС Е СВЕТНАЛО КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА!!!ПРЕЗ ДРУГИЯ МЕСЕЦ ЗАРАЗЕНИТЕ В ЕС ЩЕ СА В СТОТИЦИ ХИЛЯДИ!

193

сара

преди 4 години

Хората създадоха цивилизацията и сега берат плодовете и.

192

Анонимен

преди 4 години

Има едно видео в нета , на семейство било на круизния кораб до Япония . Около 60-т годишни може би . Вече цял месец са в болница , ама в добро общо състояние са / поне така изглеждат/ . Лекуват ги , чакат да им мине . Така че , лекува се или минава самичък по скоро , просто иска време . Отнасят го възрастните хора и такива с намален имунитет, с хронични заболявания

191

Анонимен

преди 4 години

Защо не се затварят границите какво чакат да запалят цала българиа ли? Международните шофьори са най големите преносители на вируса влизат стотици и стотици дневно и заразяват всичко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

190

асист.Мавродиев

преди 4 години

Това че оново *** "заешкия генерал" ви обявява по 6-7 човека заразенина ден, не си въобразявайте че е РЕАЛНАТА БРОЙКА на действителните заразени в страната !Сигурен съм че истинската им бройка само в София е над 1000 човека, но простоне всички от тях са потърсили мед.помощ или пък не са им правили тестове за COBIT-19 !

189

наблЮдИтел

преди 4 години

много неприятно е, че грип се меша със симптоми от корона вирусдано поне грипът да изчезне като се затопли

188

Анонимен

преди 4 години

Катантина при отрицстелна проба? Дано е печатна грешка.

187

Катил

преди 4 години

До Анонимен 179Беше природата на наша страна, сега си го връща.Ние не осъзнаваме че сме само гости на тази Земя!Все още си мислим че знаем всичко....пример - как е произлязал човека, това че има стотици артефакти доказващи до някъде цивилизация извън нашите разбирания е противовес с наученото от учените.Човека трябва да знае всичко, осъмни ли се в това което знае, значи цивилизацията е в опасност....или нищо не знае, просто човешки инстинкт.

186

Анонимен

преди 4 години

По време на втората световна война местата с огън са били локализирани в определени точки, врагът ясен и видим. Тук фронт е цялата планета и врагът невидим. Един ден всичко това ще свърши, но светът никога няма да е този който познаваме. Свръх информираността ни е новият ни враг!

185

Анонимен

преди 4 години

Новите случаи не са хич много. Общо 30-тина гyрбетчии. Безмислена паника, само блокираха държавата от истерии. Ама нали трябва да се угажда на истериците.