72

Анонимен

преди 4 години

16 ли са новите заразени. Преди малко генерала ги каза но не се разбра.

71

Анонимен

преди 4 години

До ТТТТТВсичко което беше написал са неврни глупости подадени ти от централата на БСП.

70

Бойко Борисов

преди 4 години

До ТТТТТА друго нещо не искаш ли да ти намеря?

69

Анонимен

преди 4 години

Здравейте роби на комунизма!Защо? Защото от 50-те все комунисти ви командуват, сега се наричат по другому, но са същите и вие като офвце не го усещате! Защото матриялът е лош (разбирай некачествен)! Желая по лека агония на отминаващите иначе приятен ден без зарази! Искам само положителни оценки, разбирай метафорки, иронийка и пр.

68

Влизай в Долапа

преди 4 години

АДСКИ СЪМ ДОВОЛЕН, че плебса изкупи почти всички меса, риби, кисели млека и зеленчуци с изтичащ срок на годност. Това значи, че от утре ще има свежичко месце и продукти от най-добро качество. МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН

67

до обезпокоен

преди 4 години

Тези с тоалентите хартии дето излизат от Лидл, да не са намислили нещо такова?------------На времето, при бай Тошо, нямахме проблеми с тоалетната хартия... щото тогава имаше вестник "Работническо дело" ,който никога, ама никога не свършваше!!!-))))))

66

Анонимен

преди 4 години

При този пандемия да триеш коментари?

65

Обезпокоен

преди 4 години

В сериала South Park (Season 7, Episode 3) купуваха подобни количества тоалетна хАртия, за да TP (toilet paper) къщата на учителката им. Това означава да покриеш цялата къща с ролки тоалетна хартия.Тези с тоалентите хартии дето излизат от Лидл, да не са намислили нещо такова?

64

до анонимен

преди 4 години

Изтърваха го едни крави.-------------Ай, стига, на всички спецове вече им е ясно, че вируса е "пипнат с ръчичка", ама пустата му "толерантност"... сакън, да не обидим другарите от световната фабрика "Made in China".

63

Ген Радев

преди 4 години

На Шипке вс спокойно,я лично проверил, вирусов нет!

62

Анонимен

преди 4 години

До Мечтата на чекистаТова са адекватните мерки за тези, които нарочно сеете зараза!

61

Анонимен

преди 4 години

До Алоу,112....Нещо по-тъпо не можа ли да измислиш?

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60Изтърваха го едни крави.

59

Алоу,112....

преди 4 години

в Барцилона вирус има ли???За иднъ бикиниста питам??

58

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ревали кът моми дето "хем ги сърби - хем ги боли"!Няма Бойко, няма Радев - държавата прави всичко което е по силите ѝ!Я, колко по-богати и по- "демократични" държави в Европата са в пъти по-зле от нас!!!Никой не беше подготвен..., дори китайците които изтърваха вируса от биолабораторията в Ухан!Карантината е времено средство да се задържи скороста на разпространение на "Коронката" и да се спечели време за вирусолозите да създадат лекарство или ваксина.Бог да ни е на помощ!

57

Анонимен

преди 4 години

До Мечтата на чекистаТи пиши доноси,явно имаш доносническо самосъзнание.

56

Мечтата на чекиста

преди 4 години

Вирус може и да няма,но извънредно положение има!Сега е момента да пишете доноси за комшиите си,хунтата ще ги избие щот кашлят!Като чумавите прасета,кокошките и козите по селата ще ги избива!

55

Анонимен

преди 4 години

"" Не трябва да има струпване на хора ... ""....................Другарки и другари, комсомолци и пионери ... уважаеми селяни,простички, ниско-образовани консуматори + гладни за сензации медии и безотговорни политици - това е идеалната среда за коронавируспийте витамини, мийте си ръцете и слушайте по-малко какво ви говорят от телевизора, фейсбук прочее развъдници на коронавирус ...

54

Анонимен

преди 4 години

Борисов,поискай помощ от Китай. Не ти трябваха тези американци,хохли,саудити, германци,с които се беше сприятелил. Те не признават чужди свои стрелят наред.Такива приятели не ни трябват. Трябва ни съюз с Русия,Китай и всички балкански държави където на власт не са с о р о с и.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50Задаваш *** въпроси,системата го е накарала да вземе заеми и да ипотекира.