152

преди 16 години

От Максим ще стане Мацкин, а от кънкьор ще стане кърма4е.е, кво като няма рима. Рима няма ама е вярно и кърма4е и бера4кан на ягоди та даже и ще му дадът към разкладката ве4ерен йогурт, мъжОт Максим ще стане Мацкин, а от кънкьор ще стане кърма4е.е, кво като няма рима. Рима няма ама е вярно и кърма4е и бера4кан на ягоди та даже и ще му дадът към разкладката ве4ерен йогурт, мъжки разбира се. да има да си спомня кога е медали пе4елил и кога е хора затрилки разбира се. да има да си спомня кога е медали пе4елил и кога е хора затрил

151

anonimen

преди 16 години

da go ebat edin pat maksim 4e da razbere kak se *** 6te obiva hora da e ba 6matkata mu a policaite pravqt za ebani nego vkarvat maika mu omrqla toi sigorno i e bil nesamo piqn a mi i nadrusan na cocain

150

maksim pederasa

преди 16 години

za6to ne go vkatvat o6te doz *** toi trqbva da si izliji prisadata za obistvo ko mi vkarvat koko6kari neka vkarat nego 4e napravi obistvo i vkara mimi4eto vav koma neka liji zatvor da razbere makata na maikamu ..

149

преди 16 години

Да бе, ***, Максим ще кяри от затвора. Еми той ще излезе на свобода като тя и от Максим ще се казва Мацкин. Та кярът му ще 4е ще има златни медали за двойково пързлкане и за жени. *** сънароднико-а4ката ще имаме.

148

преди 16 години

скифтаи гo тoзи виртуален канадец. абе нашенец, Маxимилян за канадската oлимпяда сте излезе мацка.та на плаката си напиши убийца, убийца. ти каквo немoжеш ли да се сетиш 4е Мацкин ше бъде в затвoра мама, кърмаче и берачка на ягoди. ха мъ и ти си един канадец-кoлкoтo и Мацкин Българче

147

Армагедон

преди 16 години

По кротко кукло, да ти засвири *** друга песен! Има Бог, Той гледа и после учи. Надсмееш ли се над нечие страдание, сам го получаваш за награда. Макс, не съжалявай, че си руснак братче, ако си българин щеше вече да си се удавил в калта.

146

преди 16 години

В ДОПЪЛНЕНИЕ-МАКСИМЧО МНОГО СИ ТЪПИЧЪК, НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ ХОРАТА!ИНФОРМИРАЙ МНОГО ДОБРЕ СРОДНИЦАТА СИ-МУТРЕСАТА АЛКОХОЛИЧКА ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА, ЧЕ С ТЕБЕ Е СВЪРШЕНО.СЛЕДВАЩАТА ОЛИМПИАДА АЛКОХОЛИКО ГАДЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ГРАДА, КЪДЕТО ЖИВЕЯ И ИМАМ ВЛИЯНИЕ!АЗ ЛИЧНО ЩЕ ПРОВЕДА КАМПАНИЯ, ЗА ДА ИНФОРМИРАМ КАНАДСКОТО ОБЩЕСТВО И ТИ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ АКО ПОСМЕЕШ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАШ ТАМ ОТ ИМЕТО НА МОЯТА РОДИНА ЩЕ ИМА ПЛАКАТИ НА:АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, КИТАЙСКИ И АРАБСКИ:УБИЕЦ! УБИЕЦ! УБИЕЦ!

145

преди 16 години

абе всички тука така раздавате правосъдие като, че ли вие сте безгрешни и на вас не може да се случите да попаднете в подобна ситуация.....+ това съм сигурен, че доста от вас също наблягат на алкохола, а когато човек е пил може да направи много бели, не само с шофиране, но и по много други начини, така, че внимавайте, както съдите сега след време да не съдят за вас по същия начин.

144

BBB

преди 16 години

може да имаш български паспорт, но ти си дълбоко в душата си пияница - мужик! Убиец!

143

sas

преди 16 години

Албенчето вече се гушкала с Денис Ризов.:))))

142

преди 16 години

Ами естествено, всеки престъпник не е бил престъпник а порядъчен овек докато не е направил първото престъпление .... добро утро! Какво значение има дали си хлебар или световен шампион. Престъпника си е престъпник! Да не е пил! Все едно мен ще ме пожали някой!

141

???

преди 16 години

стигнахте съвсем до най долните писания тук,боже мили,къде ви е културата,нали и непълнолетни тук влизат да четат

140

преди 16 години

и аз се чудя как би изглеждал един световен шампион с разтворени бузки - ха-ха-ха - голям майтап

139

преди 16 години

Дечица, станете световни шампиони като батко Макси - тогав ще можете да си мачкате безнаказано някакви си обикновени хорица по пътищата с Хамърчетата си

138

преди 16 години

ще му пръснат русото дупенце на тоя мазник в панделата

137

преди 16 години

Максиме, стани геишата на пандиза. пoне сте имаш всеки ден йoгурт за лека нoст. и не си забраваи миглите и 4ервилoтo. те те 4акат и даже те oби4ат. има списък пo кoлкo пъти ще си мацка, кърма4е и бера4ка на краставиците

136

преди 16 години

Всяка държава се гордее със своите спортисти повече, отколкото със своята история или каквото и да е било друго. Този човек избяга от родината си и доиде при нас за да се гордеем ние с него. Като спечели медал пускат Българският химн. И то в дисциплина в която медалите са предначертани за 20 години напред. Ама стана сакатлъка. И какво сега да си мисля. Много се радвам за медалите които ни е донесъл, но пък е убил човек, и то не по невнимание, а поради сериозно нехайство. Обаче да е единствен - нееее. И няма да е единственият който ще се отърве. Я с условна присъда, я със солена глоба - но той няма да види решетки(или поне няма да е за дълго). Причината е ясна. И за него няма да ме е толкова яд колкото за другите джигити. Но правото на силният си важи на всякъде(колкото и глупости да говорим за правови държави или други врели-некипели). И се примерете с този факт. И бягаите от хамърите.

135

Студент по право

преди 16 години

Заслугите са си заслуги , но са си само негови. С какво се е променил живота на обикновения българин като Стависки стана шампион - с нищо. Титлата си е негова и само негова... А престъплението си е престъпление. Никъде в Наказателния кодекс не пише и няма привилигирован състав за спортисти - шампиони. Така че тая полемика е излишна. Каквото си е дробил - да си го сърба. Пил , карал , убил = престъпление! Така си го пише в НК!

134

преди 16 години

Максим, като всеки алкохолик, при4нил смърт и тежко нараняване подлежи на присъда. Няма какво да си плакнеме ушите с воплите на подставените умаловажители на неговото престъпление.Това 4е Максим беше рекламното дупе на движението -без алкохол на волана, ме кара да повръщам.Драйфами се от появата на новиат свидетел за когото Максим е дал съгласие да се изкаже под клетва 4е загиналото мом4е се е движело с превишена скорост е най-отвратителното което свлаениат шампион вкара във волната си програма- ЛЪЖАТА и ИЗМАМАТА ? това ли е стилът на рекламното руско-Бегейско дупе?Дори имаше опит от страна на Максим да предстваи събитиата като полити4еска поръ4ка. Ясно Максиме, не си мислил, не си бил трезвен, лъгал си-какво искаш след това-да лашкаш дупе на леда?Шъ лашкаш дупето на един букет от БеГейски *** и както те посъветваха-*** се посъветвай с Азис каде да си имплантираш силконските цецки, 4е да не ядосваш старите пушки в затвора и после да пла4аш 4е хем им даваш и въпреки това те бият.Бъди мъж и стани жената, гейшата на софийският мъжки затвор-те те 4акат с букети , 4орапогащници и нови мигли.

133

Ядосан!

преди 16 години

Да бе верно, много ме е яд! Идват тука от чужбина , правят се на велики , вършат си каквото си искат и после сигурно ни се надсмиват , че нищо не им се случва. Я да си помислим ако един българин направи гаф в чужбина - ще го пропилеят. А тука - как да не те е яд!!!! То разследващите що не вземат да поразровят къде е ходел , какво е правел, какво му е било поведението - ако е верно това дето го пишат свидетели какво е правел по пътищата и в Лозенец! Ама че ограничени прокурори!!!