280

Чукундур

преди 4 години

Спрете да дрънкате бре ! Прекариат скапан! Да сте са подготвили! Кой ви е виновен че само филососвате а не сте си купили маски и храна?Пак ли управниците?Нали знаете как е ,всеки гледа мене си!

279

Анонимен

преди 4 години

Ето това се получава, когато се гласува за разни пожарникарчета и мутри. Така, че когато гласувате първо мислете и не с главата между краката, а с главата на раменете.

278

mn

преди 4 години

Изключително м*лоумни коментари човече, тоя народ е ударил дъното :(. Дори и да дойде най-добрият политик на света, с най-чистите и искрени намерения да действа в полза на хората, пак няма да ни оправи. Изключително м*лоумни, първобитни, гл*пави, подигравателни коментари, вместо всеки да се опита да изкаже сериозно мнение и да вникне в проблема

277

3 .о3. 2020

преди 4 години

Няма да се плашите. ПР. Радев каза на 3 март, че всичко е манипулация.

276

Анонимен

преди 4 години

Айде отиде фискалния резерв за самолети Ф-35 за борба с коронавируса.

275

Аз съм Киро

преди 4 години

Че и до сега само те работиха в тази държава!

274

просперитет ГРОБ

преди 4 години

Кирчо Ананиев-страшен "министър" бре!

273

Геймър

преди 4 години

Спре ли интернета ще си тегля куршума!

272

Ричард

преди 4 години

Е сега е момента за пролетен ремонт на заведения та

271

търговец

преди 4 години

Убиха малкия бизнес!ОК, мерките са правилни!Поне компенсации, както в Италия - замразяване плащанията о кредити и данъчна ваканция...Баси!

270

М, да ...

преди 4 години

павилиончетата за алкохол и цигари дрогерии ли са?

269

До 296

преди 4 години

И запасняците ще ги държиш в спалните помещения за по 80/100 човека ли?Военните могат много да помогнат, но трябва да се внимава къде,как и колко.

268

Анонимен

преди 4 години

Хер Бойко, кога започва строежа на лагера за нарушителите на карантината? Границите са ОЩЕ отворени ,чакаме и посрещаме с питка със сол и мед COVID 19.

267

Анонимен

преди 4 години

Докато нямаше нито един заразен, след като ЕС обяви, че отпуска 25 милиарда за страните засегнати от вируса още на следващия ден имаше 4-***, на по следващия 19 и след това извънредни мерки. Сега ще полетят едни фактури за осребряване към счетоводството на ЕС

266

PIMP

преди 4 години

А проститутките ще работят ли?

265

погребано бюро

преди 4 години

Няма страшно, ние от погребалното бюро ще споделим Вашата мъка и дост; за нас това е ежедневие, рутина ..; както беше казано в Дванадесетте стола на Илф & Петров: Милости просим ..! На български - заповядайте, не се притеснявайте ...

264

хе

преди 4 години

И тоя вирус ,ще мине и друг,ще дойде.А аз все трябва да треперя и да съм в паника,дали няма да съм следващия с билет за отвъдното.Как пък не.Ще гледам отстрани уплашените погледи на хората и шапка на тояга,както казваше един човек.

263

Анонимен

преди 4 години

щурава работа, за 20 хремави егати и паниката, а оня ден ни викаше да не се паникьосваме :) циркаджии, а днеска има ли въобще заразени, или вече не е важно, извънредното положение е налице и харчовете започват

262

сминдух енд чесън

преди 4 години

Усещането за блокаж на държавата си го имах и преди пандемията да стане факт.а в момента инстинкта на нашенеца ,дори първичен е пак по адекватен от брътвежите на министър председателя.

261

хлевоуст

преди 4 години

A откъде да си сипя бензинец? Бензиностанциите затворени, а магазинът е на 17 км от нас. Като не съм се запасил какво правим? Малоумщини. Карантинен ако избяга да го стрелят, но здравите не са виновни.