307

Обама - Си Дзинпин

преди 4 години

Виновни за тази пандемия са демоните в човешки вид от Демократическата Партия на САЩ, Барак Хюсейн Обама (бивш президент на САЩ), Джо Байдън (негов бивш вицепрезидент), Хилъри Клинтън (бивш държавен секретар на САЩ) и техният идеологически приятел, Си Дзинпин, Генерален Секретар на Китайската ККП. През 2015 г., котато Обама е президент, е разработен в амер. секр. лаборатории коронавирусът, и е предоставен в университетстка клиника в Сев. Каролина за досъувършенстване.

306

барел петрол 30$

преди 4 години

двма се карат трети ги *** след новичока и вируса

305

толерраст

преди 4 години

Първо опитаха с мигранти,и като не стана- с вирус!После що ставали революции,и що ги бесели "избранниците" по дърветата!?

304

Анонимен

преди 4 години

Възможно е да изтърван лабораторен експеримент, но пандемична цикличност има много, много преди хората да се появят на планетата.

303

Хайде махнете тази

преди 4 години

Статия. Само за троловете. Китай минаха в атака с измислици. Това е третия вирус от там. За Америка това би било самоубийство. Който гледа фондовата борса ще разбере. Само глупости и трилиони! Аз на Китай не вярвам и ви съветвам да не вярвате. Това са непрозрачни режими!

302

не се лъжете

преди 4 години

Ударът беше по Европа,удариха Италия като туристическа страна,от която да се зарази континента!Както и стана!А Китай беше за прикритие!

301

Анонимен

преди 4 години

Китай и САЩ да спрат да се заяждат и заедно да подгонят Англия и Бил Гейтс главния спонсор за създаване на коронавируса. Всичко ще се изясни за норматив от време.

300

голата истина

преди 4 години

Балона се надува-надува!След 5-6г. надуване на финасови балони и измамен ръстеж от 3-4% годишно,шефовете решиха вместо да гръмне като през 2008ма да го изпуснат с тази чисто медийна пандемия от някъкъв ГМО-грип. 30-40% спад на борсите до сега е достатъчно.Безработица от 10% ще е здравословна.Цените на имотите ще паднат с 20% до що годе нормални нива.Летния сезон по морето го пропускаме.Да ни е честита новата криза. Глаааад!

299

Анонимен

преди 4 години

сащ зарази китай и писка че китай ги зарази това е голата истина а света подържа тези нагли бледолики .където сеят беззаконие и своята сащ демокрация

298

Анонимен

преди 4 години

Китайските *** след като заразиха целия свят викат кой ми *** в гащите. Ама то от куманист какво друго да очакваш?

297

икономист

преди 4 години

До ОтговорА теб слуша ли те глава, и имаш ли изобщо сиво вещество там?

296

до 311

преди 4 години

Именно, аз пак те питам кво те интересува кво можеш да си купиш с рубла, след като не можеш да си купиш почти нищо с лев. Мисля, че това трябва да те интересува повече, а не да си чешеш езика с рублата.

295

до 305

преди 4 години

И кво ти влиза в работата, колко бил курса на рублата и лева.Май по важното е кво може да си купиш с прехваления си лев. Или просто констатация, ей така от злоба.Ей, тъй по нашенски. По български.

294

До 307

преди 4 години

И какви са тези " ЯВНО ДОСТА ЗЛИНИ КОИТО СА ПРИЧИНИЛИ НА СВЕТА "Като са явни, разкажи ни за тях ?Аз не съм чул да изнасят демокрация като стоварват армия където им падне по света, да подкрепят бандити в разни държави, за да свалят собствените си законни правителства и да насъскват собствения си народ в едни срещу други. Та за какви ЯВНИ ЗЛИНИ обвиняваш Китай ?

293

EVENT 201

преди 4 години

Търсете информация за Event 201, Бил Гейст и компания разигрват сценарий, какво ще се случи 2 месеца преди пандемията.

292

тъй тъй

преди 4 години

Само дето в Китай за неспазване на карантината разстрелват!

291

Анонимен

преди 4 години

1 Бг Лев = 42.1 руски рубли

290

Анонимен

преди 4 години

До PalamarkovИзточноевропейските държави никога не са грабили чужди земи за колонии,бе,къде сложи цяла Европа в тези престъпления?

289

Анонимен

преди 4 години

путин е гълтал на Китаеца Си и от там като се почва от комунист на комунист

288

Анонимен

преди 4 години

От Америка.Това е социално зло.