21

една

преди 4 години

До АнонименНедейте да бъркате мастурбaцията с гледането на порно. Мастурбацията, стига да не е прекомерна е дори полезна и при двата пола. Гледането на порно е пагубно. Особено за мъжа.

20

Мальчик-гей

преди 4 години

Екстра, от кога искам да погледам малко платен контент от гей сектора!

19

Анонимен

преди 4 години

До еднаАми ако гледа две и повече жени?

18

Анонимен

преди 4 години

Прави са хората.Мастурбацията повишава белите кръвни телца. Освен, че се чувстваш по-добре.

17

Анонимен

преди 4 години

Чета коментарите и ... баси...

16

една

преди 4 години

Мдааа, едни хора, които искат унищожение на Бяла Европа се поуплашиха, че покрай мерките с короната и домашните карантини е възможно да скочи раждаемостта на италианците и затова веднага решиха да попречат! Да гледа как друг мъж оправя една жена е изключително травматично за всеки мъж, макар и на подсъзнателно , неосъзнато ниво. Рвзултатите са полова немощ и импотентност при полов контакт с истинска жена

15

Спомни си кой си

преди 4 години

До ПравославенПодкрепям ви напълно! Мерзост е меко казано. От морално-практична гледна точка, този акт е сравним с това, някой да раздава безплатен хероин на учениците в гимназията! Мерзост, поквара и сатанизъм, православни ми братко, но най-лошото е, че няма кой да им се опре на евреите от страх и наколенничене и затова им разрешават да го правят свободно, че дори го рекламират в медиите! Анатема на тази схема! Сатаната им движи ръката!

14

Биг Беър

преди 4 години

До СтоянТака е 100%, но да е наживо, ако е на телевизията, и особено ако друг го оре това дyпe, в мозъка на гледащия настъпват определени промени, водещи до импотентност. Не случайно абсолютно всички студия за порно филми в Холивуд са собственост на юдеи, и не случайно разпространяват безплатно порно по цял свят! Справка - с Израел порното е забранено със закон. Помислете си хубаво!

13

Анонимен

преди 4 години

Щом искате безплатно порно, си пуснете записи на парламентарен контрол. Най-доброто чу.кане, което може да се гледа по телевизията. И всеки път оставате с чувството, че наистина сте били е...и!

12

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да им каже че и ние страдаме от тоя вирус...

11

Анонимен

преди 4 години

о, колко гнусно. не можаха ли да им дадът безплатен мембършип във форума на бг.мама, ами тея порнаци тука. много съм разочарован!

10

Спомни си кой си

преди 4 години

Порноиндустрията е поредното оръжие на евреите за отслабване, покоряване и пълна хегемония над европейската бяла раса. Заедно с ислямската инвазия, "терористичните атентати", фармацевтичната индустрия, холокост индустрията (насочена към вечен финансов рекет и вменяване чувство за вина над европейската раса). Гледането на порно убива сексуалните възможности на мъжете и води до импотентност. Освен това намалява качеството на спермата като оплодителни възможности! Не гледайте порно, български мъже!

9

Бате Гойко

преди 4 години

"Да се надяваме, че италианските ни братя ще устоят на това гнycно изкушение!"Те "божиите" наместници не устояват на къде по-гнусни изкушения, ти чакаш стресирания и затворен "редови" италианец, да почне да устоява))).

8

Анонимен

преди 4 години

Може да се възпозлвате с италианско VPN.

7

Бате Гойко

преди 4 години

"А нашите банки кога ще... "Те банките не се делят на наши и ваши, всичките са на едни и същи хора.

6

Щерю

преди 4 години

Поне да умрът с пълни очи...

5

Иванов

преди 4 години

У нас бизнеса не дарява и цените не падат въпреки намалението на бензина и газа.

4

Анонимен

преди 4 години

До номер 1Съгласни сме , че банките са к ви.Ако това искаш да кажеш

3

до 1

преди 4 години

Нашите банки са обратн.и брато никога не очаквай подобно нещо!

2

Анонимен

преди 4 години

Ето това е вече съпричастност и мислене за хората !