120

Анонимен

преди 4 години

Трябва ни огромна мащабна криза и хората ще приемат Новия световен редДейвид Рокфелер.Четете, бе. това , нЕма да ви го кажата по теле-визора.

119

Анонимен

преди 4 години

Мори ви едни вирус и той се казва световна диктатура.Ако имаше и най-малка опастност от смъртоносна болест НЯМАШЕ ДА ЗНАЕТЕ.Интерсно че затварят само училища театри и изобщо интелектуални средища Виж магазините и банките ще си работят данъчното -също)))

118

Анонимен

преди 4 години

Леле боже, вие сте съгласни съ всичко, което ви се предлага....Синът ми е със сенна хрема и му забраних да пътува, защото ако кихне в автобуса ще стане страшно.Не знам дали има вирус, но знам че доброволно си слагата оковите...Овце....Първо беше зараза по овцете, миналата година по свинете, сега по хората, случаЕност , не мислА....

117

Анонимен

преди 4 години

За каква "карантия" ставa въпрос, къде, кажете и аз искам да ям!Егоисти, никой не казва къде е скрита карантията та да можем и ние да облажим!

116

Анонимен

преди 4 години

За затвора са тези, които искат актуализиране на бюджета през март 2020 г. Не могат да смятат, а сега някакви си корона вируси им пречели. Честито на депутатите от Герб и лидера им Бойко Борисов !

115

Анонимен

преди 4 години

Важното е да има виновни. Иначе ЦЯЛ НАРОД ще разбере, че *** в които лежи и от които яде са си все негови.

114

Анонимен

преди 4 години

То такива не извънредно положение, а и военно положение не може да ги оправи. *** си е ***.

113

анон

преди 4 години

ЗАТВОР ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!! БЪЛГАРОУБИЙЦИ !!!

112

Анонимен

преди 4 години

Нещастниците не са си оправили здравеопазването, но започнаха болните да вкарват в затвора....всички мед сестри на протест и тройно увеличение на заплатите!!

111

Анонимен

преди 4 години

А тези с спин що да не ходат в затвора??? ...о чакай да, сетих се, щото не застрашават управниците. ЯСНО

110

Анонимен

преди 4 години

Боко вчера викаше глоба 5000 лв.Нямало нужда от затвор,Днес,както обикновено смени плочата.Нормално за него.А който не спазва карантината трябва да се радва на затвор,защото в историята се е разстрелвало за подобни злонамерени действия спрямо обществото,особено във военна обстановка

109

Нулевият пациент

преди 4 години

Знам кой донесе вируса в БГ - един дебел, дето три папи са го галили по празната Тиква.

108

Пенсионер

преди 4 години

Баси мамата..! Абе комунисти гнус.ни, нямате ли спирка бе ?Спрете се поне в такъв страшен момент.

107

Анонимен

преди 4 години

Таз карантина може да се оприличи на домашен арест за този период за който лицата са под надблюдение с подписки за напускане и прибиране от/в местата обявени как местопребиваване,нахождение им под контрола на определени органи,но органите са медицински лица,екипи необходими да водят отчет срещу подписки за съгласие,взаимно дори как от двете страни за периода щот карантината е изолация на части,членове от обществото от самото общество по конкретни доказани причини обявени от случаите в случай на

106

Анонимен

преди 4 години

Боце да върви в затвора веднага - той нищо не спазваше по време на епидемията.

105

Анонимен

преди 4 години

Тези който имат вили в Барселона,какво е наказанието?Плевналиев и Костов,Велчев с хотелите и т.н.Доган с електроцентралите ..

104

Евродемократи

преди 4 години

Не бъдете като червените китайски комуната, покажете им, че на вас индивидуални защитни средства не ви трябват.

103

msk

преди 4 години

Ако до тогава не е плъзнала короната в затворите...все трябва и до там да иде.

102

Хюго Бос

преди 4 години

Какъв затвор? Дончев каза, че спирали социални плащания. Те щото тези които са заразени са на пикливите им социални плащания. Егати и некадърниците.

101

Анонимен

преди 4 години

"Износът в последните години е по-голям, отколкото вносът, това означава, че нашите фирми ще търпят щети"Селска фантастика от Банкя. Аз мога и повече да напиша - износа действително е "по-голем" даже броено със хората!Когато се пише по-голям, трябва да се каже в сравнение с ..., иначе фразата остава без съдържание! Ама какво съдържание търсим тука - коригирам се.