45

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Нали училищата и университетите бяха затворени тази седмица ?Защо се увеличиха болните тогава ?Значи това не е решение.

44

Анонимен

преди 4 години

Границите може да ги затвори единствено Радев и то ако се гласува някакво военно положение от Парламента. Извън това никой не може да ме спре да се прибирам в Родината си. Даже Фашистка Просия не си затваря границите, но нашите русофили-петоколонници си умират да всяват паника. Нали ви е известно, че при военно положение действа и цензура и такива паникьори и манипулатори ще ядете тукати в зъбите. Тогава ще почнете да пищите за демокрация и свобода на словото.

43

до 35

преди 4 години

Спирт има всъщност в изобилие - търси течност за чистачки -60, която съдържа >70% етанол. Разбира се не в аптеките...

42

Анонимен

преди 4 години

Вижте Япония! Това е държава, която има адски много за губене- цяла олимпиада! Това определено може да скърши икономики. Те обаче имат опит в борбата с тежки вируси и първото, което направиха беше затваряне на всички училища и университети- 13 милиона деца! Няма загубена година, защото учат дистанционно.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Във момента уточняват как да изглеждат - дизайн демек.После следват :избор на материал, работни кройки, избор на доставчик на материалите, избор на шивач и те ти към септември почнали да шият.пп Отива министЕро на здравето у Габрово лед първия слечай и заявява: Давам предпазни средства за 10 дни на болницата.Абе аланкоолу! Карантината първо е 14 дни. Второ: Нали бяхте готови отвсякъде и за всичко и накрая имате екипировка за ЕДНА болница за ДЕСЕТ дни!Неадекватници!

40

Анонимен

преди 4 години

Хора гласували под строй преди 89та нямат право се обаждат

39

Анонимен

преди 4 години

Като гледам, много академична атмосфера! Профукаха и време и пари в глупости, а подготовката трябваше да започне още преди месец и половина. Беше ясно, че вирусът ще дойде и в Европа.

38

Доктор

преди 4 години

Ей другарю, бях чувал идиощини ама по-шантава статия не бях срещал. И какво? Да спрем да работим? За колко месеца имаш спестявания? За черни дни, както е казал българина. И кой притежава държавата, ами замисли се - самия ти. А предприятията - пак ти с малките парченца акции ... ами .. и културата и телевизията, шоутата, интернет - пак ти, малкия човек ...Хайде концентрирайте се! Преместете априлската ваканция за учениците сега! Ако трябва удължете. Затворете моловете и всички опън спейс офиси!

37

Анди

преди 4 години

Нали затвориха почти всички диспансери в страната.Защо не ги подготвят за интензивни стациони

36

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До 33Какво ще ми кажеш ? Че с милиция са ни карали на манифестации през 80-те години на 20-ти век ли бе ?Ай, бегай от тук бе, *** !Ти, сигурно не си бил раждан тогава.

35

Анонимен

преди 4 години

За съжаление границите няма да бъдат затворени и страната няма да бъде поставена под карантина. Германия така е наредила. Германия дори си позволи да радкритикува САЩ, че са затворили границите за европейци. Освен това олигархията, която крепи на власт тези клoуни няма да е доволна. Както винаги е прецакан малкия човек. Дори за децата ви няма да проявят милост. Така е когато ни управляват мутрьoци и калинки от кол и въже. Всички националноотговорни политици взеха луди мерки.

34

Анонимен

преди 4 години

До в допълнение към 1530 мин след като хлорът е преседял във водата може да се пие, опасен е за белият дроб в първите минути, но от друга страна вируса се лепи там, така че знае ли се...

33

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Извънредно положение ?Ай, честито !Сега Хунтата ще си разиграва коня на гърба ви, както си иска.

32

Анонимен

преди 4 години

Умишлено скриха спирта и маските.Нямало маски, а пи улиците да има двама трима с маски.Къде е останалото количество?Или алчните аптекари ги продадоха с 300 % надценка в сайтовете .

31

Анонимен

преди 4 години

Еднокнижници и отбор некадърници и калинки.... това виждам на снимката. Не вярвам нито на тях, нито на Бог. Съветът ми е да се подготвим за най-лошото, но да се надяваме на доброто.

30

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! 21Не се прави на много отворен!Явно не помниш или не си бил от училище, определено да манифестира на площад 9-ти септември!Умник!А аз те имах за старшина-склададжия. Дори и за това не си годен.

29

Анонимен

преди 4 години

Я, всички българоубийци, събрани на едно място.

28

Нане

преди 4 години

Аптекарите ги изпокриха, за да ги продават със 1000% оскъпяване, а и народа си мисли, че с тях ще се защити! ЧЕТЕТЕ ХОРА!!! Те не са ефективни все едно си сложил шал!

27

Емил Странжев

преди 4 години

НАП Галяа започва да събира ударно и от умрелите данъци, за да има за Тиквата и шайката да инвестират в борбата с вируса

26

Sata NATO

преди 4 години

Затова нямате пари за здравеопазване, защото точите здравната каса и после се чудите кво стана, та не вечерахме.