31

Кифладжията

преди 4 години

Бойко ви го каза вчера доста ясно- вирусът е пуснат нарочно. Като във филма "12 Маймунии" с Брус Уилис.

30

руски окупатори

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТРуските агресори и Китай се разбраха да довършат икономиката на САЩ и Европа. Точно преди 5 дена руската рубла струвапе почти 100 рубли = 1 долар

29

Анонимен

преди 4 години

Ами кой ще им купува стоката?Италия затвори всичко,ако и другите затворим какво става?Какво като има стока и никой не купува?

28

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Което означава, че Китай пуска отново производствата. А ще са нужни суровини и горива. И от къде ще дойдат ? Правилно, от Русия ! Инвеститорите, полакомени за бързи печалби, отново ще налазят в Китай, обаче .....Там отново са рашките!В задачата се пита, защо истерията корона вирус е само в САЩ и ЕС (без Великобритания, разбира се ) ?

27

Анонимен

преди 4 години

Отмина ли?А защо още са с маски?А и да е отминало там,тук сега започва!

26

Брад Пит

преди 4 години

Нищо не е минало. Следва World War Z.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен13-Вируса тръгна от Китай ...Американците (не) били замесени .. С тая твоя (логика) сам си противоречиш . Истинатае,че залязващите и затънали в непосилен дълг САЩ понеже не смеят да тръгнат на пряк военен конфликт с Китай решиха да играят подло както винаги и пуснаха тая гадост точно в най индустриялната и гъсто населена зона на Китай за да спунат китайската икономика.Разбира се не забравиха да ударят и по нах големия враг на ч***футите Иран.

24

Анонимен

преди 4 години

Сйде маздравееееееее!

23

Анонимен

преди 4 години

Там мина , тук сега почва и то по голям пик.

22

Анонимен

преди 4 години

Ами ще отмине като избиха всички заразени и вкараха в затвора всички съмнителни. Тези уж болници дето ги построиха за седмица са затвори. При най малката проява на болеста ги целят в десетката. По интересното е какво ще се случи с лабораторията която изпусна куРаната.

21

строго секретно

преди 4 години

колко Маски страните от ЕС дариха на Китай? колка Маски сега когато Европа гори от заразата Китай дари на Европа? само питам за един приятел.

20

До 21

преди 4 години

Отвориха крематориуми и почнаха да горят хора, егати мерките...

19

Истината

преди 4 години

Европа и САЩ трябва да вземат мерки срещу Китай. Нищо че там се произвежда всичко. Европейският пазар ще стигне за всички в граждани на Европа. Трябва Китай да се изолира. Всякакви полети да се забранят от Китай. Също и всякакви китайски граждани да не стъпят в Европа. Това е фашизъм а просто мярка. Жълтурите произвеждат вируси срещу другите континенти

18

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаРедно е Китай да помогнат на другите страни в борбата срещу вируса.

17

Анонимен

преди 4 години

Само че в Китай взеха адекватни мерки, като тотална дезинфекция по 2 пъти на ден навсякъде, спазване на карантина и адекватни мерки в здравеопазването.На нас господ да ни е на помощ, искат да метнат по 1000 деца в сграда на училище от понеделник.

16

Истината

преди 4 години

Китай пуснаха вируса срещу цялото човечество. Показно оставиха да умрат от вируса 2-3 хиляди в Китай и посел ваксинираха улиците със специални препарати които убиват вируса.

15

До 13

преди 4 години

Не се знае дали точно американците не са го пуснали в Китай.

14

Тополино

преди 4 години

На комунисти (кръволоци) не вярвам.

13

До Браво

преди 4 години

Ама вярно нещо много си се объркал - само хора, които не са работили с китайци могат да мислят така. При тях всичко е перфектно и като започнеш да им продаваш продуктите % дефекти скача от 2% на 20-30%. Това е видно и от статистиката на ЕУ и тяхната...В дълбоката провинция най-вероятно никой не ги брои или директно ги горят.

12

x

преди 4 години

Браво. И така хубаво го натресохте на целия свят.