238

Бай Тодор

преди 4 години

Точно в такова време което е и изпитание за цялото човечество се разбира къде е истинския народ и държава и къде е просто територията и населението..... 23.55 h. сме...

237

Злобната селянка

преди 4 години

иска КОРОНАТА на властта?Другарите милионери от ИБ вероятно са си осигурили,както по време на Чернобил всичко необходимо и сега искат да успокоят народа.

236

муспи

преди 4 години

Защо паника бе другари с$ине?! Даже много е приятно, - тези които имат всичко ще го загубят до дъно, а дето нямат нищо - нищо и не губят! А понеже евреите смятат само с едно число, и с това примитивно смятане младеят света - губене ще има само на своето си.

235

Каквото и да каже ББ

преди 4 години

тази мухлясала кифла ще е недоволна(разбира се и клакьорите край нея ще се надпреварват да я надвикват,така си плетат кошмичката пред злобната стрина).Ако говори,създава паника(цяла Италия затвориха,но е безобидно).Ако си мълчи-изоставил е народа на произвола на съдбата.Виновен е по презумпция.Но не смееда вика оставка,ами ако я подаде и гласуват я за нея,я за служебно правителствона шапката?Едно е да зяеш какво според теб(не според специалистите)трябва дасе направи,друго е да го направиш.

234

Вени

преди 4 години

Браво винаги умна и точна а не да паникьосва и отчайва хората

233

Гост@(нерегистриран)

преди 4 години

Закупуване брашно и пълни колички, дай боже да увеличат брашното, млекото, вирусите, вирусите, вирусите още 30 години хепси вируси. Във война сме. Можеш да го спестиш....

232

Гост

преди 4 години

Много *** и турци са в паника, млади са. Психоза в България. Истината кажете.. По цял ден корона вирус. Писна ми, ни... Разбрахме корона вирус, корона вирус, корона вируси, корона вирус,

231

Христина

преди 4 години

При БСП/БКП едва разбрахме че нещо се е случило в Чернобил. Такава им е тактиката - само да няма паника, а който се спомине се е натровил с гъби.

230

От бореца

преди 4 години

Тиква вирус - летален изход с гаранция ( дгд бедните пенсионери) .!.

229

Ужасът

преди 4 години

Има ли по *** ПРЕМИЕР от нашия.

228

Да допълня...

преди 4 години

До Ужасът 234 Еее, не всеки може да бъде смелчага като Нинова , Манолова , и оная грозницата, дето избяга в евро парламента.

227

Ти да видиш..

преди 4 години

До Medik 231 Голям шегаджия си.Имаш чувство за хумор.

226

Българин

преди 4 години

Тази ...........няма ли да млъкне поне в тези трудни дни?

225

Аман Бабикяр

преди 4 години

Нинова само да чуе гласът на Бойко и поскача.

224

Интересно

преди 4 години

Познавам Буда от младини, наистина си беше страхлив.

223

Ърнест

преди 4 години

Буда дали ще хване вируса? Мисля че на тях са им раздали ваксини.

222

Ужасът

преди 4 години

БОЙКО ВИНАГИ Е БИЛ И ЩЕ СИ ОСТАНЕ СТРАХЛИВЕЦ.

221

Доктор

преди 4 години

Корнелия Нинова свирепо се изцепи от бункера на БСП - там са се скрили всички висши червени вождове и са се изолирали от света. Само излъчват отровата си с радиосъобщения.

220

Анонимен

преди 4 години

Давай Корни ти си. Смелостта се доказва с действия , не с думи.Съберете пак на Шипка всичкото комунист начело с най-червения - президента. Да им разправи лакардии колко щамове коронавирус имало.

219

Medik

преди 4 години

Ясно е на всеки че коронавируса някак си се изплъзва на Борисов. Не може да го хване и ограничи. Корнелия Нинова знае как се действа срещу коронавирус, Радев също знае. Да дадем шанс на БСП да го пребори и изгони в чужбина. Герб трябва да предадат властта доброволно в името на здравето на нацията.