20

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Бате , не обиждай чушкопека. Няма в света такова изобретение. 3 киловата да пекат 1 или в най-добрия случай 3 чушки.

19

Анонимен

преди 4 години

Най-великото изобретение на БАН за 120 г история е чушкопекът. Търтеи.

18

К6

преди 4 години

Звучи много страшно ,малка частна българска компания разработва ,молекули, не разбирам но същата компания може да разработва вируси . Колко ли такива малки частни компании са по света ?? Дано не съм прав но има съвпадение със създаването на компютърни вируси и антивирусни програми с цел печалба .

17

Анонимен

преди 4 години

Любимата ми разработка на БАН са дървените въглища от костилки на кайсии, плод на 30 г безсмислен труд. Сега щели да ги слагат в маски.

16

Анонимен

преди 4 години

Това да не са "специалистите" от ГЕРБ.Смешници.

15

абе

преди 4 години

Да се намери кой да направи поне ръчни аспиратори, щото дори и тези, които имат шанс в нашите условия няма да оцелеят. Не трябват нано материали. Модифицирана помпа за дюшек ще свърши работа.

14

ПорЦелан

преди 4 години

Хората в БАН имат задължение да напишат две, желателно хубави статии годишно. Сега са написали едната. После ще напишат другата в която обясняват че идеите от първата не стават за нищо.

13

Анонимен

преди 4 години

Като човек чете заглавието, ще рече, че БАН ще измислят ваксина. А те нашите пак измислят разни работи, ноооо... Вървят по тънката лайсна, отново да измислят вече измислени неща. Тия хора са направо излишни!

12

Канибалски хумор

преди 4 години

Знаячите от БАН ще помогнат колкото баенето за здраве на нечий гроб.Спукана ни е работата, хора. Четох отчаян вопъл на италиански лекар от Бергамо, преведен тутакси на английски в нета. Болницата е оборудвана превъзходно, лекарите, сестрите и санитарите полагат нечовешки усилия, но пациентите с двустранна пневмония *** като мухи. А сега си представете какво ще стане тук с опропастеното здравеопазване и с масовата тъпота на българина, който ще си се шматка по молове и кръчми. Лека ни пръст.

11

Анонимен

преди 4 години

Затова на доктори не вярвам особенно в Ловеч и в Плевен там са десет

10

Инфо!!

преди 4 години

Така постъпиха и с "Баба Ванга" бог да прости чяе я споменавам.Тя ако бе жива щеше да ти помогне

9

Анонимен

преди 4 години

Смях те за ставите не могат дати открият лек та затова маика ми две години се мъчи горката с болки в колената е пет професора смени срам махаите се доктори не искам да виждам 5 професора кои по некадърен срамота

8

Инфо!!!

преди 4 години

хахаха Това е поредната пародия на безмозъчнни същества !!!Заразявайте се , да ви питам как и каде ще се лекуват заболелите !!!

7

Чичо Манчо

преди 4 години

хахаха

6

Анонимен

преди 4 години

Хайде БАН, сега е моментът за Нобелова награда.

5

Анонимен

преди 4 години

Защо ми триете коментарите!? Вие не сте информационен, а дезинформационен сайт! Въпросната фирма не прави нищо срещу ковид, изследванията й са далеч по-рутинни.

4

Boko bo

преди 4 години

Забравих! Новина от последната минута:Тиквата ще получи Нобелова награда за Медицина, ще стане доктор "хонорис кауза" на Хумбелтовия университет и почетен доктор на Джон Хопкинс за насоки за преодоляване на Корона Вирус

3

Анонимен

преди 4 години

БАН ще шият маски, а суперкомпютърът ще цъка шах сигурно.

2

Анонимен

преди 4 години

Учени от БАН с разработки срещу коронавируса????Как така ? Нашите партньори от сащ дадоха милиони за да разработят вируса , сега ние ще играем срещу партньорите си ?

1

Boko bo

преди 4 години

Сигурен съм, че Тиквата е автор на тази разработка. Гений на молекулярно ниво. Щото огромна част от населението е и акъл като на "чехълче".