113

Анонимен

преди 4 години

Тиквун е най-невежия и неграмотен управник в цялата ни 1300 годишна история.По-*** е и от бившия си господар др.Т.живков , и това е нормално.Все пак му беше обикновен шофьор.Тежко ни и горко с този глуповат човечец начело на държавата.

112

ха-ха-ха

преди 4 години

До НаблюдателТи не си наблюдател , а грозен гербераст-предател!То всички гербави нещастници сте такива.

111

Наблюдател

преди 4 години

До винаги истината Ееее.. цели шест души ти поверваха .Ако ти плащат по лев на лайк, ще умреш от глад .Земи си намери друга работа,че хич не се справяш.Най малкото ,можеше да цитираш Румен икономистчето Гечев.

110

Иле

преди 4 години

Абе Бойко кво ти пука ти нали взе милионите ха спи спокойно недеи си тормози плешвата кратуна

109

срам

преди 4 години

наистина е тиква ДОСЕГА ЗА 10 години не е взел НИТО ЕДНО самостоятелно решения тая африканска чума ту в сащ да докладва и пита ту в ес за същото,не мога да разбера за какво имаме народно събрание с с 240 угоени .с.... и президенство там не се знае броийката , и мин .съвет ,да ги махаме така и така сме вече поробени /или както се казва СЪЖИТЕЛСТВАМЕ / с ес

108

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 4 години

Нашият БАРБА освен с чар и финес е надарен и с академичен ум

107

Анонимен

преди 4 години

Икономическите загуби заради герб са многоооооооооооо по-големи.

106

Анонимен

преди 4 години

ако тиквата не беше "предупредил" сигурно нямаше да има загуби, какво ще правим без неговия велик ум направо не зная?

105

Бг чалгар

преди 4 години

Икономиката в българия фалира още през 1991 година!За здравеопазването без коментар.Пълна трагедия.С две думи.. тази страна съществува само на хартия.

104

винаги истината

преди 4 години

България се изддържа само от данъци Справка- приходи за 2020г 3,774 млн - общо . ОТ ДАНЪЦИ 3 МЛД 192 МЛН ., НЕДАНЪЧНИ ПРИХОДИ /ОТ ЗАВОДИ И ИКОНОМИКА /500, 6 МИЛИОНА . КОМЕНТАРАЙТЕ !

103

МУТРОНОМЕРЦА

преди 4 години

АКО ЕВРОПА НИ ОТПУСНЕ 130 МИЛИОНА, КОЛКО ЩЕ ОТИДАТ ЗА БОРБАТА С КОРОНА ВИРУСА? АКО ОТИДАТ 30 МИЛИОНА, НА. 100 -те МИЛИОНА КРИМИНАЛНИЯ ПРЕМИЕР ЩЕ ГИ "УСВОИ" ЗА БИЗНЕСА НА МЕТРЕСАТА В БАРСЕЛООООНА, АКО БОЙКО НЕ Я ОМЪЖИ ЗА НЯКОЙ ***, ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ПРОБЛЕМА. ДОБРЕ, ЧЕ ДОЙДЕ КОРОНА ВИРУСА, ЗА ДА СЕ СПАСИ БОКО ОТ ОСТАВКА. ЗАСЕГА!!!

102

соцабг

преди 4 години

До Няма разликаРазликата от бай Тошо и тази днешната тиква е от земята до небето бе!!!Тошо изгради България а този я съсипа.Истината е ,че народа си е съшия *** народ и го доказахме 30г.

101

искам си соца

преди 4 години

Ми то няма нищо държавно само частници и чужди фирми - кви загуби бе?Губят "бизнесмени разни",но не му пука за тия!

100

отвсякъде сме вътре!

преди 4 години

И пак ще стягаме коланите като през соца! Бойко пак се оправи!- времето е негово!!!!

99

Анонимен

преди 4 години

ехооооооооооооооооооооо

98

Анонимен

преди 4 години

Тиквите в МС се уплашиха,и взеха мерки,лекар и сестра мерят температурата на влизащите,мисирките,и всички посетители с маски,сигурно се лее дезинфектант навсякъде....дори генерал Годжи предлага ръкавици...Нали уж корона няма в СФ,и в цялата страна са само 4? Припспивате ли бдителността на обществото, като не казвате реалното полжение,за да се заразят повече хора,и да има повече жертви?!

97

До 91

преди 4 години

Има гигантска разлика, ама ти си сляп да я видиш.Виж икономически, културно и като положение в света къде бяхме при бай ти Тошо и къде сме сега.Виж къде бяха по онова време съседите ни и къде са сега.Има статистики за Европа и България, като ги видиш, ще ти стане ясно какво скапване ни е налегнало и как нищо общо няма преди със сега, след като сега сме по-зле дори от Албания.

96

Анонимен

преди 4 години

КАКВО СТАВА С КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА ????????????

95

Анонимен

преди 4 години

Тоя направи България най-бедната държава в Европа, а българите - роби на така наречените "работодатели" (всъщност - мутри).Това му е постижението.Никога през модерната ни история не сме били толкова зле и икономически и правно и научно и културно - на бунището.И пак друг му е виновен - душеш му дойде вируса да се оправдава пак, за своята некадърност като управник на България.

94

Анонимен

преди 4 години

Икономически загуби в България заради некадърното и управление.Рояк калинки, ръководен от лицето от корицата на гръцка книга.Енергетиката се управлява от счетоводител, здравеопазването и то управлявано от счетоводител, министъра на МВР да не споменавам каква му е историята, министър на финансите - нагъл дебелак, който не е в състояние да си купи дом, банда сороски *** на длъжности от министър надолу... слуги на чужди интереси.Закономерно - загуби и все друг им е виновенГарантирано от ГЕРБ