9

Анонимен

преди 4 години

до цял свят . жт гл. шеф на тайно разузнаване нарочно ви вписахме две грешни букви защото вписват някой от наше [ име.]

8

Момо

преди 4 години

В петък си идвам в София от Париж с тях и в неделя се връщам обратно.Следващата седмица отново така.Добра компания са, още повече, че при тях имам всички абонаменти и дефакто пътувам понякога за 9,99? с широко и обикновено спокойно място.Досега винаги са били коректни с мен.Вероятно е въпрос на време да се издънят, но винаги има първи път. Важното е да сме живи и здрави! :)

7

Capital

преди 4 години

Ето ни глобализация!Човек до близката Италия не може да отиде свободно.

6

До 4

преди 4 години

Много хора летят с тях. Аз летя с тях 5 пъти в годината и съм много доволен. Мен ме интересува, че до Виена стигам за 100 лева с багаж от 23 кг. Е, няма хапване като в другите авиокомпании но за хората цената, която предлагат е идеална

5

Анонимен

преди 4 години

предстои невиждана криза с фалити, каквато досега не е имало. положението е извън всякакъв контрол и вече е твърде късно Европа да удържи разпространението на заразата. закъснели и неадекватни мерки на всички нива и равнища доведоха до това.

4

Анонимен

преди 4 години

Хаха..след3 месеца се сетиха!!!Времето да затваряте граници и да затваряте въздушно пространство свърши ОТДАВНА!"СЗО"-банда неграмотници!!3 месеца се събираха на "спешни съвещания"и..вдигаха степента на заплаха!?!?Ако бяхте реагирали адекватно-щяхте да имате 1 заразена държава!Сега имате 1 континет!!

3

Анонимен

преди 4 години

Процентът на дошлите със самолет е нищожен в сравнение с този на дошлите с коли

2

Анонимен

преди 4 години

В 21 век, интернет, медии и какво ли още не, а всъщност не знаем какво става. Защо щом този вирус не е толкова опасен се опитват всячески да го ограничат, а не го оставят да си върлува както обикновения грип.

1

D

преди 4 години

Сетиха се, като вече докараха заразата тук. България Ер отдавна спря полетите до Италия, ама тези алчните не знаят мярка.