80

Анонимен

преди 4 години

Познайте колко деца ще отидат в четвъртък на училище ?

79

неизбежното

преди 4 години

Дали сега или понеделник все тая.

78

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА на тиквун

77

Анонимен

преди 4 години

Ако прекратят ваканцията, това означава, че България пада с пълна сила в пропастта. ако се върнат в мизерните училища където няма топла вода нито сапуни, а има само тоалетни тип клекало, ще стане страшно. Особено там където има деца от един специфичен етнос.

76

Анонимен

преди 4 години

Абе играете си с нервите на родителите! Родителите са сила, която няма кой да я спре!

75

свещена тъпота

преди 4 години

Това, че за децата коронате не е опасна, е лъжа!Децата карат вируса като тежък грип и често има усложнения като пневмония. Това не е "без риск"....Друго - децата са приносители на вируса и могат да заразят всички около себе си - персонал, родители, съседи....Осъзнайте се, нискочели еднокнижници залюхани!

74

Ученик от 6-ти клас

преди 4 години

'Кви са тези глупости, два вируса виреят и всеки момент може някой град да пламне. Аз лично не съм съгласен с това да ходим на училище в четвъртък и петък! Даже не съм съгласен да ходим поне до 26 март/ 1 април.Ясно, че човека е рационално същество и прави това което му е по-лесно, но тово вече е чиста тъпотия. Не може в други държави, да затварят театри, музеи, концерти и т.н. а ние, да си чешем дървените тикви, за това дали грипната ще е удължена! Чиста тъпотия.

73

до разгневен

преди 4 години

Освободете си децата по семейни причини, докато не се изясни ситуацията.

72

до Браво

преди 4 години

Ще чакаме ситуацията да стане като в Италия ли, че да взмеем мерки?В Румъния всички деца са във ваканция до Великден, а нямат още епидмеия.Няма и да имат.Аман от жалки лсуги на мафията като тебе. На Ония свят връзките с рекетьорите не помагат, даже пречат.

71

биохазарт

преди 4 години

ГЕРП - внимание опасно за вашето здраве!

70

вие си ги избрахте

преди 4 години

Това решение означава, че искат да пуснат вируса навсякъде в рОдината. 50% от хората може би ще го прекарат или ще се видят със Св. Петър преждевременно - според каквато е имунната им система.Не им пука за простия материал и това е.

69

кирчо

преди 4 години

Просто държавата е няма парички за пенсий,и с това се надяват малките килешчета да пренесат малко корона на баба и дядо-да си почине малко пенсионната система

68

прости са

преди 4 години

Себе си управниците уредиха с термокамери, карантина и ваканция. А децата зорлем ги бутат в калсните стаи и по автобусите.И няма никакво "за сега" - на местно ниво шанса е минимален някой да противоречи на тиквеника. Като е изръмжал, че няма нужда от ваканция -значи няма. Нали човека е девети дан епидемолог.

67

Анонимен

преди 4 години

Не е чак такава трагедия, ако затворят и заведенията за няколко седмици.Всеки може да си купи кафе от автомат или да си го свари вкъщи, или да си пие ракията у дома.Ще има икономически неизгоди, но по-добре живи и малко по-бедни, отколкото преждевременно на Оня свят.

66

Анонимен

преди 4 години

Какво пречи да се правят проверки нощем по заведенията? Хванат ли "Лолитка", един хубав пердах някъде по-настрани, а на баща й 1 000 лв глоба, да видим дали няма да я контролира занапред.

65

Анонимен

преди 4 години

До Яким Вълев Донев 2И за това има чалъм. Да затворят МОЛ-овете и чалготеките за няколко седмици!СУ е затворен, не знам как е с другите ВУЗ-ове. Ако няма да се учи няколко седмици и след като и големите библиотеки затварят, тогава обитателите на Студентския град могат да бъдат приканени да заминат за родните си места докато отшуми грипът.

64

Какъв е този зор?

преди 4 години

Не е ли редно ваканцията да приключи поне 20 дена след като бе открит първият заразен с коронавирус у нас?Макар че най-разумно ще е първо да се намери нулевият заразен и едва след това да се реши кога да е краят на ваканцията, поне 2 седмици след като нулевият е влязъл в България.Кога ще наваксват? По-добре силно съкратена лятна ваканция, отколкото да избухне епидемия.И да се вземе пример от Италия - излезе ли някой под 18 г. на улицата докато е във ваканция, глоба и затвор за родителите!

63

7

преди 4 години

Изпити само върху взет материал означава ,че дипломите и подготовката им са неравностойни на миналогодишните ! Ами тогава проведете ги сега и ги пускайте и без това обучението е една порнография ! Нали ги учехте сами да учат- защо ще им опрощавате съдържание? Защото са калпазанували повече от другите !В градовете , в които няма случаи ваканцията е по-дълга !?

62

Munchen_DE

преди 4 години

Много сте ми интересни някои по-долу. Всеки път при грипна ваканция, уж отсъстват половината деца от училище, а в същото време моловете са препълнени и ако не беше дъждовното време, градинките и те са претъпкани. Това само по себе си говори за умишлено спиране от училище на здрави деца и без уважителна причина.В същото време познавам хора, които са пред изгонване от работа, заради непрекъснато отсъствие, изчерпани отпуски и не знаят какво да направят.Всичко си има граници!

61

Пижо

преди 4 години

До БРАВО !И как знаеш, че ситуацията в България не е като в Италия след като НИКОЙ НЕ СЕ ИЗСЛЕДВА за нищо! Знаеш ли, че всички инфекциозни отделения са пълни с хора, болни от ... нещо! Никой не ги е изследвал, не само за коронавирус, а за нищо! ПРости си лежат в отделенията!