54

Анонимен

преди 4 години

Въведохме купонна система. Честита купонна система. Има недостиг на предлагането.

53

Анонимен

преди 4 години

АЙДЕ СТИГА ПАРАНОЯ И ПАНИКА

52

Анонимен

преди 4 години

До 52Това беше доста преди да се вземат мерки. Отделно маските не помагат особенно.

51

Анонимен

преди 4 години

Какъв екшън-план, бе, ч.ф.ти! Аптеките от преди два месеца изпляскаха с предпазни средства и дезинфектанти, вие поръчахте ЦЕЛИ 50хил маски! Какво да нямало?! Спекула ли!? Поглеждали ли сте скоро колко струва една санитарна маска-2лв, от 7ст! Където я има. А всеки навън и по градския транспорт киха, плюе, храчи в шепа и после я залепя за дръжката или копчето на вратата или светофара! Ремантидин и тамифлу също изчезнаха! Къде бля държавата! Ааа, да, проядена е от корупция и невежство!

50

Анонимен

преди 4 години

Ако нищо не направят и почнат спекули ще кажете защо нищо не направиха, сега като правят ама то капитализъм демокация и тн... толкова сте смахнати.

49

Анонимен

преди 4 години

Ей каквото и да се направи все сте недоволни :)))

48

Споко

преди 4 години

бе хора - който от нас е оцелял след Чернобил от някакъв си коронавирус ли ще се страхува. Пък казват, че младите го карали леко... То и тогава много вървяха консервите, защото марулите бяха пълни с радиация обаче бързо свършиха. И после си ядохме каквото имаше.

47

Анонимен

преди 4 години

До АзТи пък си много еволюирал. "Стадният инстинкт" е помогнал на човечеството да оцелее през хилядолетията и е проверен многократно от естествения отбор. Съответно е признат за полезен (средностатистически, разбира се).

46

Анонимен

преди 4 години

Дефицитът, характерна черта на капитализма.

45

Анонимен

преди 4 години

Купонна система, казвате?

44

д-р Ох, сърби

преди 4 години

До ОбърканаТрябва да си сложиш анална тапа, продават ги по секс шоповете. А кихането се лекува с фелацио. По 3 на ден, ако мъжа ти не издаяни, може и да използваш съседа

43

Анонимен

преди 4 години

Май основната цел е да ни вкарате в кризи. Постоянно се насища общественото внимание с короната и се насажда паника. А ние които все пак не сме паникьосани, какво, от короната ли ще умрем или от глад?Живеем в ужасно безумни времена. Ще съсипете цялата световна икономика и ще докарате всички до просешка тояга. И всичко това след само няколко хиляди умрели!

42

Объркана

преди 4 години

Извинявам се, малко ми е неудобно, аз като кихна и едновременно с това и пръцкам....трябва ли да се притеснявам?

41

Анонимен

преди 4 години

"Синдромът на празния рафт е опасен, защото ако човек види празен рафт в магазина, веднага ще му се прииска да опразни и съседния" - пълни глупости

40

Анонимен

преди 4 години

новия световен ред идва под формата на нео либерален комунизъм

39

Аз

преди 4 години

Не съм вярвал, че човеците може да имат толкова развит стаден инстинкт. Отврат ! Верно е ,че 90 % от населението на Земята са с манталитета на овца. Звучи гадно, съжалявам...но си е така.

38

Анонимен

преди 4 години

Ти обещаваш ли да напълниш джоба на българина след ГЕРБАз мога да ти обещая много неща, ти само ме избери. После, като при ГЕРБ и всички преди тях - от умрял писмо :)

37

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

До Анонимен 28Теб лично със бял сос ще те пълня, за другите не обещавам.......плюнче!

36

Анонимен

преди 4 години

Защо е това презапасяване, не разбирам. Очаквате, че стоките ще се свършат или магазините ще затворят?

35

един от всички

преди 4 години

Вчера четох из западните медии, че микробиолога Dr. Rafael Coria Cano засега е открил чрез изследвания и експерименти, че единственото което засега помага, е пиенето на урина на преболедувало коронавируса малко дете. За сега в световен мащаб, няма нито едно починало дете под 10 годишна възраст. Разбира се, това лесно може да се провери, че е така, има си статистика. Вирусът преминал през имунната система на дете вече е приспособен и адаптиран за живот в човешкото тяло, без да го убива.